Nieuw

DE JODEN EN HET NAZISME VAN DE 21E EEUW

Door Blondemevrouw

Afhankelijk van de wijze waarop je islam beschouwt, ben je de mening toegedaan dat moslims de nieuwe Joden zijn, dan wel dat islam het nazisme van de 21e eeuw is. Twee visies die haaks op elkaar staan. Dat islam een splijtzwam is, wordt hiermee nogmaals bevestigd. 

Joodse Synagogen moeten permanent beveiligd worden, van Amsterdam en Rotterdam tot Maastricht. Joden moeten onherkenbaar over straat om antisemitische mishandeling te voorkomen. De islamitische aanslag op het Joods Museum in Brussel heeft aan 4 Joden het leven gekost. De Hitlergroet wordt gebracht door moslims tijdens demonstraties. Ook ‘dood aan alle Joden’ wordt ongestraft gescandeerd. Opnieuw door moslims, die gesteund en verdedigd worden door niet-islamitische antisemieten.

Koran 2:61 Joden zijn slecht; koran 2:65 Allah noemt Joden apen; koran 2:96 Joden hebben teveel begeertes en gaan daarom naar de hel; koran 2:120 Joden zijn niet te vertrouwen; koran 3:183 Joden hebben profeten gedood; koran 3:187 Joden hebben het verbond met God/Allah verbroken omdat ze op gewin uit waren; koran 4:46 Allah heeft Joden vervloekt; koran 4:50 Joden verdraaien de waarheid over God/Allah, zijn leugenaars en God/Allah heeft hen vervloekt; koran 4:55 Joden voorkomen dat anderen moslim worden en gaan daarom naar de hel; koran 4:160 Joden gaan naar de hel omdat zij rente vragen; koran 5:12 Joden zijn oneerlijk en hun hart is verhard; koran 5:57 Maak geen vrienden met Joden; koran 5:59 Joden haten moslims omdat moslims in Allah geloven; koran 5:60 Allah heeft van Joden apen, zwijnen en duivelsdienaren gemaakt; koran 5:63 Joden doen slechte dingen, zoals veroorzaken van oorlog, daarom heeft Allah Joden niet lief; koran Joden zijn slecht omdat zij de Torah niet hebben toegepast; koran 5:68 Joden moeten de wetten van de Torah beter naleven; koran Joden behandelden sommige profeten als leugenaars en probeerden hen te doden; koran Joden maken vrienden met ongelovigen, maar zullen daarvoor gestraft worden; koran enz. enz. enz.

Generaties na de 2e wereldoorlog zijn ‘de nieuwe Joden’ nog steeds de Joden zelf. Was de groep antisemieten sindsdien kleiner geworden, is het antisemitisme nieuw leven in geblazen met de komst van islam. Zijn moslims ‘de nieuwe Joden’, zoals moslims en niet-islamitische antisemieten beweren? Nee. Joden moeten onherkenbaar over straat, waar moslims de islamitische vlag openlijk op het hoofd en op het lijf kunnen dragen, door middel van hoofddoeken, boerka’s en mannenjurken. Joodse synagogen moeten permanent beveiligd worden, waar ‘aanslagen’ op moskeeën in de meeste gevallen door moslims zelf worden gepleegd. Soms vanwege onderlinge onenigheid, maar ook om een beeld te creëren, dat er sprake is van hatecrimes tegen moslims. In werkelijkheid hebben moslims niets te vrezen en Joden wel.

Antisemitisme (Jodenhaat) wordt vaak gebracht als antizionisme. Antizionisme is daarbij mondiaal geaccepteerd, waar anti-islam (islamkritiek) nog steeds als onacceptabel wordt beschouwd door machthebbers en een substantieel deel van de burgers. De term islamofobie is in het leven geroepen om gefundeerde kritiek op islam zonder argumenten af te doen als afkomstig van een geesteszieke. Door machthebbers als Lodewijk Asscher zelfs op één lijn gezet met antisemitisme. Jodenhaat is echter gericht tegen Joden, een groep mensen. Waar kritiek op islam gericht is tegen een ideologie met een religieus sausje. Een ieder die logica toepast op deze gedachtegang, concludeert dat islamofobie (een onterechte angst) niet bestaat en wordt misbruikt om mensen monddood te maken en in de toekomst mogelijk strafrechtelijk te vervolgen. Islam wordt maximaal gefaciliteerd.

De nieuwe Joden, zijn de Joden zelf en het nazisme van de 21e eeuw is de islam. Niet alleen vanwege de Jodenhaat vanuit islam, maar ook vanwege het totalitaire karakter van de ideologie. De groot-moefti van Jeruzalem – moslim – was een bondgenoot van Hitler en de Handschar SS was een islamitische divisie van de nazi’s. Islam en nazisme hand in hand. Mein Kampf vindt nog steeds gretig aftrek in islamitische landen.

Het begint bij kennis opdoen van islam en de gevolgen van het importeren van islam naar niet-islamitische landen. Mensen die geen kritiek (willen) hebben op islam, weten vaak ook weinig van islam. Er is een standpunt ingenomen op basis van conditionering en een verheven gevoel van het alleenrecht op het morele gelijk.

Wie echter kennis opdoet van islam, constateert dat we hier te maken hebben met een totalitair systeem, dat uit is op verovering en andere systemen onderschikt acht en wenst te onderwerpen. Wie kennis opdoet van islam, heeft kritiek op islam en is ervan overtuigd, dat islam een ideologie is, die we net als het nazisme moeten bestrijden.

“Joden willen weg uit Nederland.” Islamitisch antisemitisme werpt zijn vruchten af. Islam faciliteren ten koste van de Joden. Dat is de 21e eeuw.

De nieuwe Joden zijn de Joden zelf en het nazisme van de 21e eeuw is de islam.

UPDATE: The Post Online publiceert een klein overzichtje met uitspraken van moslims;

Via Dutch Free Press >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on DE JODEN EN HET NAZISME VAN DE 21E EEUW

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 3, 2017 om 23:47 //

  Zelden meegemaakt dat iemand zo nauwkeurig mijn mening onder woorden weet te brengen. Heel veel +++++ jes dus!

  Like

 2. Henk der Niederlànder // juli 4, 2017 om 00:10 //

  Inderdaad Fubar.
  Ik heb al bij meerdere artikelen van deze Blondemevrouw gedacht dat het altijd goed onderbouwd is.
  Ik weet toevallig dat Blondemevrouw echt goed op de hoogte is van de Islam en het verschil zeer goeed weet uit te leggen tussen koran en de soft versie welke je op de hoek van de straat je in je handen gedrukt krijgt.

  Liked by 1 persoon

 3. sudare // juli 4, 2017 om 11:09 //

  De islam is een tumor, met veel uitzaaiingen. Ongeneeslijk…..

  Like

 4. True kafir // juli 7, 2017 om 07:58 //

  Islamofobie is een term uitgevonden door moslims om kufar aan te duiden die meer weten van de doctrine en ideologie van de islam dan die moslims welgevallig is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s