Nieuw

Crimineel deze zomer vrijuit door schreeuwend tekort aan agenten

De politie laat deze zomer criminelen lopen vanwege een schreeuwend tekort aan agenten. Alleen al in Amsterdam worden elke week tientallen dossiers op de plank gelegd, terwijl er een dader in beeld is.

De personeelstekorten bij de politie spelen in het hele land, maar nu trekken ook Amsterdam en Rotterdam aan de bel. In die steden kunnen agenten nauwelijks meer verlof krijgen. Sterker, dienders wordt gevraagd overuren te maken om de bezetting op sterkte te houden.

Nu veel agenten met zomervakantie zijn, liggen aangiftes weken, zo niet maanden, te verstoffen. Tips over hennepkwekerijen worden tijdelijk niet in behandeling genomen. Ook gevallen van doorrijden na een ongeval belanden op de plank. Oorzaak: de zogenoemde ‘robuuste basisteams’ van de politie lopen op hun tandvlees.

Lees verder:

http://www.ad.nl/binnenland/crimineel-vrijuit-in-de-zomer-door-tekort-aan-agenten~aa38c014/

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Crimineel deze zomer vrijuit door schreeuwend tekort aan agenten

  1. Alphons Mantel // juli 3, 2017 om 20:43 //

    politie heeft het veel te druk met moskee bezoek

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: