Nieuw

Amsterdam gaat overlastgevende asielzoekers opvangen

Het college heeft eind juni besloten in te stemmen met de komst van een zogenaamde Extra Begeleidings- en Toezichtslocatie (EBTL). Middels een brief wordt de gemeenteraad maandag ingelicht over dit besluit. De opvang komt in de voormalige penitentiaire jeugdinrichting Amsterbaken op de Transformatorweg.

De speciale opvang is door het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) in het leven geroepen om overlastgevende asielzoekers tijdelijk op te vangen. Het COA gaat twee of drie van dit soort locaties openen, waarvan de eerste dus in Amsterdam komt. Bewoners van azc’s uit heel het land kunnen in de opvang aan de Transformatorweg terechtkomen.

Overlast
Een woordvoerder van de gemeente laat weten dat de stad specifiek door het Rijk is benaderd met deze vraag. “Amsterdam vindt het belangrijk dat het voor de mensen die in azc’s verblijven en werken prettig is. Het COA heeft aangegeven dat zo’n EBTL hard nodig is en wij bieden graag een helpende hand.”

Lees verder:

http://www.parool.nl/amsterdam/amsterdam-gaat-overlastgevende-asielzoekers-opvangen~a4504079/

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Amsterdam gaat overlastgevende asielzoekers opvangen

 1. Alphons Mantel // juli 4, 2017 om 08:46 //

  waarom geen opvang bij de wethouders van Groen links en van D66 thuis?

  Like

 2. En datte we overlast gevers zijn..dat zullen ze we..eten.
  Daarom komen wij… daarom komen wij… van overal.

  Like

 3. polderboy // juli 4, 2017 om 09:08 //

  Overlast valt mee. Ik lees hier dat een Afghaanse reeds vaak veroordeelde criminele veelpleger in Zweden een maand gevangenis krijgt voor het verkrachten van een 13 jarig jongetje. Het jongetje is mentaal compleet kapot, wil zelfmoord plegen en zit aan de drugs.
  Aan de straffen die door de Zweedse rechters opgelegd zijn, kun je zien, dat het relatief kleine overlast betreft, gelijk niet noemenswaardige incidenten van verkrachting bij ISIS, of ten tijde van het bewind van de Nazi’s, waar soms een Jodinnetje kapot geneukt werd:
  http://www.friatider.se/v-ldtog-och-hotade-d-da-barn-f-r-en-m-nads-f-ngelse

  Zweden is een links liberaal land…zegt men.

  Like

 4. Horatius // juli 4, 2017 om 10:05 //

  Heel toevallig in Amsterdam deze tijdelijke opvang voor criminele asielzoekers?

  Dacht het niet, een stad waarvan hooggeplaatste politiefunctionarissen regelmatig de moskeeën bezoeken in het kader van de hoognodige integratie (van de autochtone bevolking dus) is bij uitstek geschikt om deze militante asielzoekers te begeleiden (lees: te pamperen).

  Het betreft hier asielzoekers die niet op de nominatie staan om uitgewezen te worden maar individuen die een grote kans maken op een Permanente Verblijfsstatus.

  De dagelijkse begeleiding wordt overgelaten aan geharde Marokkaanse buurtvaders en hulpimams, eventueel aangevuld door blonde Linkse activisten voor de noodzakelijke ondersteuning bij andere niet nader te noemen activiteiten.

  Tenslotte gaat het hier om gediscrimineerde zielige vluchtelingen die wat aanpassingsproblemen hebben na hun levensgevaarlijke avonturen om in het beloofde land te kunnen genieten van de voordelen van de verzorgingsstaat, om over het milde strafklimaat maar te zwijgen.

  In een normaal functionerende Rechtsstaat zouden deze creaturen in detentie worden gehouden in afwachting van repatriëring naar de landen van herkomst.

  Veel gekker moet het niet worden, maar steeds als men denkt dat op dit punt de grens is bereikt weet men ons weer te verrassen met dergelijke krankzinnige maatregelen en voorzieningen op kosten van de belastingbetaler.

  Wat zou deze grap per individu kosten aan verzorging, begeleiding, huisvesting en andere activiteiten om de dag door te komen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: