Nieuw

Volkskrant huwelijkt Nederlandse meisjes uit aan mohammedanen

De Volkskrantpegels komen uit Mekka. Kan niet anders als je je zo keihard inzet voor de islamisering van Nederland. Vanmorgen werd de gigantische asielzoekerscriminaliteit, die onder de pet gehouden wordt, nog tot onzinnige stemmingmakerij bestempeld en nu worden gedeserteerde Syriers weer neergezet als hoogopgeleid en aantrekkelijk voor Nederlandse vrouwen.

De meeste Syrische vluchtelingen zijn man, jong, vrijgezel en hoogopgeleid, en daarmee aantrekkelijk voor Nederlandse vrouwen. ‘Syriërs plaatsen de vrouw op een voetstuk.’

Want Nederlandse mannen in dezelfde leeftijd zijn niet jong, vrijgezel en hoogopgeleid ? De Volkskrant heeft er geen moeite mee om keihard te liegen, dat sprookje van de hoogopgeleide Syriër is al lang doorgeprikt.

In Duitsland ziet de asielzoekersstroom er wellicht iets anders uit, maar daar komen toch echt andere berichten vandaan. Omroep ARD meldt, op basis van eigen mededelingen van de asielzoekers, dat 11 procent geen enkele school heeft bezocht, 25 procent alleen een lagere school en dat een derde een vorm van middelbare opleiding, 16% ‘gymnasium’ – VWO – en 15 % hoger onderwijs (HBO en WO) heeft afgemaakt. Dat is dus wat deze immigranten er zelf van zeggen. Elsevier 2015, en zelfs een Volkskrant journalist moet in staat zijn binnen 5 minuten nog tien artikelen te vinden waar hetzelfde uit blijkt (NRC).

Ze zijn zo hoogopgeleid dat na 18 maanden 90% van de Syriërs een uitkering heeft (en een huurhuis).

Beseft de Volkskrant wel waar dit grafiekje toe zal leiden ?

De Volkskrant trekt er maar liefst tien pagina’s (geen idee, kan ik online niet zien) voor uit om hun lezeressen duidelijk te maken dat een mohammedaan de ideale huwelijkskandidaat is. De meisjes moeten dan wel het islamitisch ‘geloof’ aannemen. De Volkskrant maakt propaganda voor islamisering en omvolking, de zelfmoord van Nederland.

Schijnheilige Ibrahim:

Isabels ouders weten nog niet dat hun dochter is getrouwd, ze denkt dat ze het misschien niet begrijpen. ‘Ze weten wel van de relatie, hoor. Mijn moeder had er geen problemen mee. Mijn vader stelde in het begin wel vragen: hoe gelovig is hij? Ben je dan straks nog wel onafhankelijk?’

Ibrahim snapt dat wel. ‘Dat zou ik ook hebben als het mijn dochter was. Ik vind het goed dat haar vader controleert met wie ze omgaat en wil weten waar ze is, zo gaat dat in onze cultuur ook.’

Ibrahim snapt het wel, maar houdt ondertussen hun huwelijk geheim voor de ouders van het meisje. Julie en Anwar willen gaan samenwonen.

Dat samenwonen is voor Anwar, een liberaal moslim die in Aleppo rechten studeerde, niet zo vanzelfsprekend: zijn geloof staat niet toe dat ongehuwden bij elkaar intrekken.

Liberaal he.

De niet-gelovige Julie vindt de moslimachtergrond van haar vriend geen probleem. Ze zijn het erover eens dat hun toekomstige kinderen zelf mogen kiezen of en welk geloof ze aanhangen. ‘Ik wil niet dat mijn dochter verplicht met een hoofddoek moet rondlopen’, zegt Julie.

Ik zou ze niet graag de kost geven die er later achter kwamen dat …

Omdat asielzoekers veelal jonge mannen zijn, ontstaan meer relaties tussen mannelijke vluchtelingen en Nederlandse vrouwen dan tussen Nederlandse mannen en gevluchte vrouwen.

Nederlandse mannen laten zich piepelen. De huizen gaan gratis naar invasiërs, en nu de potentiële huwelijkspartners ook. De wél werkende Nederlandse man mag er alleen nog voor betalen.

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Volkskrant huwelijkt Nederlandse meisjes uit aan mohammedanen

 1. Feniks // juli 2, 2017 om 01:34 //

  Hiermee wordt een onderwerp aangesneden wat mij al veel langer bezig houdt.
  Moeten ouders niet heel erg gaan opvoeden op het thema “wat als je met iemand van een andere cultuur een relatie begint”.

  Like

 2. JackvanderVeen // juli 2, 2017 om 09:56 //

  Laat die zogenazmde hoogopgeleiden onze vrouwen maar neuken. Ik doe hun vrouwen frequent.
  Toch vrees ik dat ookVij hen tevredenheid daarover afwezig is.

  Like

 3. Duchesne // juli 2, 2017 om 11:55 //

  Je kind met een glimlach schenken als boksbal en ze later terugkrijgen met een zuur overgoten gezicht omdat ze naar de pompbediende lachte toen hij de tank vulde en en een grappig gezicht trok…..

  Mij is ondertussen duidleijk dat veel vrouwen in de journalistiek uiterst links zijn en ook een gekleurde partner(s) hebben, en om die reden de boel ophemelen. Omdat hun keuze onfeilbaar is net als hun denkbeelden…..zelfs als ze bij de redactie komen met dichtgeslagen ogen of het editeren en redacteren met een druppende geslachtelijke infectie en een luie moeten doen omdat een van de bijvrouwen van de partner vreemd is geweest….zelfrespect, redelijkheid en linkse idealen liggen niet op hertzelfde kussen te slapen….net als wederzijds respect, dat is op links enkel voor gelijkdenkenden van toepassing. Narcisme is de term ervoor, in alle facetten.

  Like

 4. ongelovige // juli 2, 2017 om 14:42 //

  De huizen gaan gratis naar invasiërs, en nu de potentiële huwelijkspartners ook.

  Moeilijk iets aan te doen als de vrouwen van harte meewerken

  Like

 5. 1 eeuw vrouwenstemrecht en weg is onze beschaving.

  Like

 6. Ook wakker:

  Soms wijs ik er even op:

  Like

 7. polderboy // juli 2, 2017 om 18:20 //

  Volgens deze uitleg mag een moslima niet trouwen met een niet-moslim:
  “The man is in a position of leadership over the woman, and it is not permissible for a non-Muslim to be in a position of leadership over a Muslim woman.”
  https://islamqa.info/en/100148

  Liked by 1 persoon

 8. **Beseft de Volkskrant wel waar dit grafiekje toe zal leiden ?**

  Ik zal het ze even uitleggen: tot moordpartijen op de mannelijke bevolking in diezelfde leeftijdscategorie en er omheen en verkrachting en tot slaaf maken van de vrouwelijke bevolking die dan overblijft. Om iedere mannelijke moslim aan minstens 1 autochtone vrouw te kunnen laten komen moet er minstens 1 autochtone concurrrent voor uit de weg worden geruimd. Na afloop is het oogsttijd voor de mossels.

  Liked by 1 persoon

 9. Like

 10. Als het waar is wat in de “Volkskrant” staat kan ik alleen maar zeggen: JE SUIS VOLKSKRANT
  Zijn er ook Nederlandse bommetjes in de handel?

  Like

 11. Wellicht kan SS Hennizz haar keflar doos ook ter beschikking van de vluchteling stellen.
  Onze commando’s zullen haar niet missen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Die Endlösung voor het blankenvraagstuk – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: