Nieuw

Vechtpartij met 100-tal migranten in Calais

In de industriezone van de Noord-Franse stad Calais zijn zaterdag ruim honderd migranten slaags geraakt. Volgens de lokale autoriteiten gaat het om een conflict tussen Eritreeërs en Ethiopiërs. Minstens zestien mensen zijn gewond geraakt.

De migranten bestookten elkaar onder meer met stokken en stenen. “Er zijn in totaal zestien migranten in het ziekenhuis opgenomen: vijftien met lichte verwondingen en één met ernstigere verwondingen aan het hoofd”, zegt Etienne Desplanques van de prefectuur Pas-de-Calais. Philippe Mignonet, viceburgemeester van de stad Calais, heeft het dan weer over een twintigtal gewonden.

Lees verder:

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170701_02952458

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Vechtpartij met 100-tal migranten in Calais

 1. Horatius // juli 2, 2017 om 10:53 //

  Welke prioriteiten hebben echte vluchtelingen?

  Veiligheid, bed en brood en onderlinge saamhorigheid vanwege dezelfde problematiek die hun hebben gedwongen huis en haard (of hut en kampvuur) achter te laten door islamitisch geweld of een bloedige burgeroorlog.

  Hier worden we echter geconfronteerd met uiterst militante asielzoekers die elkaar naar het leven staan en naar Engeland of desnoods naar Nederland willen vluchten om aldaar asiel aan te vragen en de rest van hun leven van een uitkering te kunnen leven en intussen te wachten op de geplande gezinshereniging.

  Linkse activisten praten dit gedrag goed, het betreft hier immers getraumatiseerde vluchtelingen die aldoor worden gediscrimineerd door rechtse populisten die het maar hebben over een invasie van economische vluchtelingen die willen profiteren van de verzorgingsstaat zonder daar iets tegenover te willen stellen. Men is immers analfabeet en zeker niet gemotiveerd om deel te nemen aan het arbeidsproces vanwege religieuze of culturele redenen.

  Een van de diverse regeringen in Libië heeft de EU dringend verzocht om steun bij het afschermen en beveiligen van hun kust in hun strijd tegen de mensensmokkelaars die er nog steeds in slagen om dagelijks migranten in wrakke bootjes te laden richting Italië waar de maffia ook wat geld schijnt te verdienen aan deze mensenhandel. 7000 euro p.p. is altijd nog de moeite waard om deel te nemen aan deze lucratieve handel in het wrakhout van de Arabische Lente.

  Het met militaire middelen afschermen van de Noord-Afrikaanse kust om deze invasie effectief te kunnen stoppen zal op korte termijn zeker niet gebeuren. De samenleving hier is blijkbaar nog niet divers genoeg en de islamisering kan ook nog wat vlugger volgens Merkel en consorten, dus voorlopig nog vrije toegang voor de miljoenen Afrikanen die hier z.g. de economie op poten komen zetten.

  En waar maken we ons eigenlijk druk over? Met de economie schijnt het weer goed te gaan, de werkloosheid wordt ook minder en die uitgeprocedeerde asielzoekers wachten op een generaal pardon, want ze zijn veelal minderjarig, kwetsbaar en na enige tijd naadloos in te passen in onze maakbare samenleving waar de tolerantie en verdraagzaamheid borg staan voor een geslaagde integratie.

  Dat de realiteit een volkomen ander beeld laat zien via een sterk gestegen kleine en grote criminaliteit zal onze regering een zorg zijn. Nederland is immers het kleine broertje van Duitsland en wat daar beslist wordt op het gebied van het Vluchtelingenbeleid en de Mensenrechten wordt hier slaafs opgevolgd, al zou dit betekenen dat de autochtoon op de langere termijn een bezienswaardigheid wordt, te bezichtigen op de Waddeneilanden alwaar deze creaturen opgeborgen worden in reservaten onder steng toezicht van nobele wilden en hulpimams.

  De ‘diversiteit’ van onze samenleving heeft immers een prijs en volgens de uitslag van de vorige verkiezingen zijn wij graag bereid die prijs te betalen…

  Like

 2. Duchesne // juli 2, 2017 om 11:45 //

  …stammentwisten, aankomende nieuwe maffia achtige clans die totaal geen onderscheid maken tussen een agent of een burger en geweld absoluut niet schuwen, het geweten gesust door de sekteleer dat ongelovigen mogen worden afgemaakt…als ik agent was zocht ik nu omscholing en mogelijk emigratie…
  we gaan nog zien dat agenten de ogen worden uitgestoken, dat vrouwelijke agenten dood verkracht worden door groepen migranten, en dat andere agenten de kuierlatten nemen als ze dit soort dingen zien. Bij burgers die worden ingsloten door goreoepn migranten of allochtoon tuig met een dubbel paspoort is het al een norm, een pv opmaken is minder werk…Ten slotte gaan mensen wel over andermans grenzen tegen een maansalaris met uniform en pistool maar het eigen lijf is wel even heilig….collegialiteit is precies dat, zover de loonstrook reikt…

  Ik denk dat het besef nog niet bij de “elite” is doorgedrongen dat ze hun eigen ondergang hebben ingezet toen ze die van ons autochtone burgers lachend afhamerden…

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juli 2, 2017 om 16:25 //

  De gewonden worden toch wel halal behandeld hè? Zonder verdoving!

  Liked by 2 people

 4. skeeter // juli 3, 2017 om 00:39 //

  Met het oog op de belasting betaler, geef de gewonden een kogel, schuif ze met sneeuw schuiver aan de zijkant van de weg om zo het doorgaande verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen en haal de kadavers op met de krengewagen en maak er hondevoer van. Voordeligste oplosing lijkt me.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: