Nieuw

Linz: Tunesier tötete Ehepaar aus Hass auf FPÖ

Nach dem brutalen Doppelmord an einem betagten Ehepaar Freitagfrüh in Linz ist nun das Tatmotiv geklärt: Der Verdächtige – ein 54 Jahre alter Muslim aus Tunesien – habe aus Hass auf die FPÖ das Blutbad angerichtet, so die Polizei. Er habe viele schlechte Erfahrungen, die er in den vergangenen Jahren in Österreich gemacht hatte, auf die Partei projiziert und wollte an seinen Opfern ein Exempel statuieren.

Der blutige Doppelmord in Linz hatte damit also ein politisches Motiv, wie der oberösterreichische Landespolizeidirektor Andreas Pilsl am Samstag in einem Hintergrundgespräch erklärte.

Der unter Doppelmordverdacht stehende Mann, der seit 1989 in Österreich lebt, war 2012 nach einer Anzeige eines lokalen FPÖ-Mandatars wegen Tierquälerei verurteilt worden. Von da an habe er die FPÖ für alle negativen persönlichen Erfahrungen verantwortlich gemacht, etwa wenn er seiner Ansicht nach beim AMS schlecht behandelt wurde oder als ihm einmal die Mindestsicherung gekürzt wurde.

Lees verder:

http://www.krone.at/oesterreich/linz-tunesier-toetete-ehepaar-aus-hass-auf-fpoe-exempel-statuieren-story-576661

 

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4932 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Linz: Tunesier tötete Ehepaar aus Hass auf FPÖ

 1. Duchesne // juli 2, 2017 om 22:31 //

  Hoe kun je nog een passend antwoord vinden op dit soort moordzucht van ongewenste ondankbare “gasten”…..Ik denk dat gezien alle misdrijven en het aandeel ervan door Noord Afrikanen dat er groepsgewijsmoetworden gekenen en niet langer alles los beoordeeld. Bij pitbulls is het hele ras door de constante wezenloze agressie van sommigen tot verboden bepaald, bij motorclubs worden hele clubs als crimineel bestempeld terwijl dit niet correctis, maar bij Noord Afrikanen word ieder commentaar bestraft….? Wanneer stopt deze onsantastbaarheids waanzin en word er gewoon opgetreden zodat het gevoeld word?

  Ooit in een ver verleden heb ik op Gibraltar gezeten, waar de daar werkende Marrokanen voor maanden een vergunning kregen. Ze konden met hard werken in die 6 maanden genoeg verdienen om 3 jaar van te leven. Per groep werd een logies beschikbaar gesteld. Als iemand van die groep een misdrijf/ misdaad pleegde verloorde gehele groep de werkvergunning en kwam niet meer in aanmerking voor een nieuwe….er was zo goed als geen misdaad destijds op Gibraltar…iedereen had iets te verliezen en onderling werd het slecht gedrag gecorrigeerd.

  …enkel als het lot/verblijfsvergunning van anderen uitdezelfde groep afhangt van het gedrag van

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // juli 2, 2017 om 22:40 //

  de leden van de groep kun je iets van orde handhaven. Wanneer een crimineel van het nieuwe ras geen dubbel paspoortheeft en wanneer deze persoon voor een zwaar misdrijf veroordeled word is uitzetting na straf de enige passende oplossing, samen met een aantal famillieleden….zo heeft men iets te verliezen, zo leg je de groep een eigen verantwoording op meteen gevolg dat voelbaar is. Zo hou je misdaad binnen de perken, zo maak je een land veilig, door de misdaad ook voorde omgeving voelbaar te maken. Zo word flinke Hassan de reden dat de famillie terug achter de geiten in Marokko moetlopen om te eten, en dan stopje een grootdeel van de misdaad door allochtonen.

  Een vader met een wietplantage op zolder die betrapt word zet de overheid uit huis, zijn vrouw en kinderen ook. Waarom kunnen allochtone criminelen en hun omgeving wel profiteren van hun misdrijven en waarom word een mogelijk financieel en qua toekomst perpectief uitzichtloos autochtoon gezin in het geheel, van klein tot groot wel keihard gestraft?

  Duchesne, one piece at a time…

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // juli 3, 2017 om 09:59 //

  Australië is het eerste land in de wereld dat openlijk de genocide van christenen door ISIS veroordeelt:
  http://www.christianpost.com/news/austria-among-first-nations-recognize-isis-genocide-against-christians-188925/

  Christenen zijn vreselijke godslasteraars want ze noemen christus de zoon van God, volgens de Koran, de woorden van God, die 600 jaar na christus het wel genoeg vond met die verschrikkelijke christelijke dwalers. En volgens geldend sharia recht behoren godslasteraars flink gestraft te worden. IS deed dat zeer flink, dat straffen.

  Natuurlijk gaan islamieten de straat op en demonstreren voor hun recht op genocide zoals Turken in Oostenrijk recent in 2014 deden, om de Joden uit te mogen moorden, met Nazi symbolen in hun mars voor islamitische gerechtigheid mee zeulende:
  http://www.reuters.com/article/uk-austria-religion-israel-idUKKBN0GP1PL20140825

  Onze Mark Rutte steunt deze gelovigen als liberaal 100%.

  Like

 4. JackvanderVeen // juli 4, 2017 om 07:20 //

  Jongens, het moet toch wel echt psychisch slecht zijn met die hardwekende tunesiër. Op basis van dit gedrag mag hij voor immer in europa blijven.
  Dus winwin situatie. Hij heeft zijn lusten mogen botvieren, zoals afrikanen dat het liefste doen en hij hoeft nimmer meer te werken, want zijn amodbehersenen zijn in disfunctie geraakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: