Nieuw

Kerken van Mill, Grave en Gassel beklad met hakenkruizen en satansster

MILL – Voor de vierde maal in een half jaar tijd is er met zwarte verf een satansster op kerken in dorpen rondom Cuijk geklad. In de nacht van maandag op dinsdag werden op de Heilige Willibrorduskerk van Mill naast de omgekeerde pentagrammen ook hakenkruizen gezet.

Op een leegstaand pand aan de overzijde van de weg is het woord ‘niggers‘ geschreven. Ook het gemeenschapshuis De Wester werd beklad.

Pentagrammen
Ook op de Sint Elisabethkerk in Grave en de Johannes de Doperkerk in het nabijgelegen Gassel zijn vannacht kerkmuren en -deuren beklad met omgekeerde pentagrammen.

‘Onduidelijk op dit moment is of deze zaken met elkaar te maken hebben en dus of we met een of meerdere daders van doen hebben’, schrijft de politie Cuijk op Facebook. ‘Uiteraard nemen wij dit wel mee in het onderzoek.’ De politie roept mensen die getuige zijn van het vandalisme op om 112 te bellen.

Verraders
In februari werden vier kerken in Oeffelt, Oploo en Sint Anthonis beklad. In april stond op de Corneliuskerk in Wanroij de tekst ‘verraders‘, met ook een hakenkruis en een satanskruis. Begin juni werd een omgekeerd pentagram geverfd op de kerk en pastorie in Sambeek…

readmore>>
gelderlander
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1421 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Kerken van Mill, Grave en Gassel beklad met hakenkruizen en satansster

  1. Laat me raden linkse kerk met rapefugee lovers

    Liked by 1 persoon

  2. sudare // juli 3, 2017 om 09:01 //

    Zich vervelende mislims?? of zo maar dronken/benevelde voltijd idiots.

    Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

  1. Geen groeiende moslimhaat in Europa, maar groeiende jodenhaat | From guestwriters

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: