Nieuw

Irakees veroordeeld voor verkrachting van 13-jarig meisje – drie maanden gevangenisstraf

Het nieuwe spannende Zweden – Afgelopen donderdag is een 19-jarige man door de rechtbank in Skellefteå veroordeeld voor het verkrachten van een 13-jarig meisje. Uit de processtukken blijkt dat de man al eerder voor verschillende misdaden veroordeeld is. Ondanks zijn herhaaldelijke criminaliteit en ondanks de ernstige misdaad waar hij nu voor veroordeeld is mag de man, een asielzoeker uit Irak, in Zweden blijven. Uit het arrest van de rechtbank blijkt ook dat de aanklager geen beroep heeft gedaan op uitwijzing.

Volgens het vonnis van de rechtbank heeft de 19-jarige Irakees het 13-jarige meisje vluchtig ontmoet op een busstation in Boliden, net buiten Skellefteå.  Daarna zijn ze vage kennissen geworden via het mobiele app Snapchat. Op de avond van 11 februari van dit jaar heeft de Irakees het minderjarige meisje buitenshuis in Boliden verkracht. De verkrachting vond plaats bij een windscherm waar de Irakees het meisje tegen een muur vasthield.

De 19-jarige Irakees is ondanks zijn ontkenning veroordeeld. Uit de veroordeling blijkt dat hij ontkent ooit op de plaats aanwezig te zijn geweest waar de verkrachting is gepleegd. Hij beweert dat hij op dat moment samen met zijn familie en enkele vrienden in de bioscoop in Skelleftea was. De rechtbank was echter van oordeel dat het verhaal van het meisje over wat er gebeurd was geloofwaardiger is. Er was ook cruciaal forensisch bewijs. Op de plaats van het delict werd namelijk een condoom gevonden, en het condoom bevatte zowel DNA van het 13-jarige meisje als de inmiddels veroordeelde Irakees. De Irakees kon tijdens de rechtszaak niet verklaren waarom zijn DNA zich in het condoom bevond.

De rechtbank van Skellefteå heeft Mustafa Fadhil Abbas, geboren in 1998, een burger van Irak, veroordeeld voor kinderverkrachting (rechtszaak nr. B 168-17). Mustafa Abbas werd slechts veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf, gevolgd door een proeftijd. Hij werd ook veroordeeld tot 125 000 kronen (13 000 euro) schadevergoeding te betalen aan het verkrachte meisje.

Ondanks zijn zeer ernstige misdaad heeft de aanklager niet tot deportatie opgeroepen. Mustafa Abbas zal dienovereenkomstig na het uitzitten van zijn drie maanden gevangenisstraf in Zweden blijven.

Bron:

http://avpixlat.info/2017/07/02/irakier-domd-for-att-ha-valdtagit-13-arig-flicka-far-stanna-i-sverige/

Doe mee met 8.101 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3943 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on Irakees veroordeeld voor verkrachting van 13-jarig meisje – drie maanden gevangenisstraf

 1. sudare // juli 2, 2017 om 19:03 //

  Hebben ze daar ook al D666 rechters?? Gaan we het nog beleven de zweedse revolutie??

  Like

 2. De rechters zijn de leden van de elite die dit allemaal zo willen.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juli 2, 2017 om 22:33 //

  Gesteld dat hij al een verblijfsvergunning had denk ik dat het ook moeilijk is om hem uit te zetten. Hetzelfde soort problemen komen hier denk ik ook wel voor en ook dan is uitzetting lang niet zo eenvoudig als je zou denken.

  Like

 4. renato // juli 2, 2017 om 23:33 //

  Mustafa zou het wat mij betreft, als ik vader van dit meisje was, het niet meer na kunnen vertellen. Althans niet meer vloeiend. Ook niet voor lang. Ik ben benieuwd wat haar vader nu gaat doen…… O ja, Zweden. Arggghhhh. Dat was ik even vergeten….. Ruggengraten zo flexibel en rekbaar als het condoom waarover wordt gerept. Dit is geen aanzet tot, maar ik vraag mij werkelijk af wat onze MP als eindverantwoordelijke overkomt, wanneer hier in dit land autochtone zonen en/of dochters in naam van de geïmporteerde profeet, herhaald traumatiserend kwaad wordt gedaan. Wanneer loopt de zinken emmer over en gaan de rieken, bijlen, zeisen en voorhamers uit het vet om recht te doen spreken en wordt de Hollandsche Waterlinie weer geactiveerd om het rapalje buiten het leefgebied te houden…… De zichzelf op het schild gehesen policor nomenklatoera leeft blijkbaar toch in een zekere onzekerheid, gezien het feit dat in Das vierte Reich een aanzet wordt gegeven tot digitale censuur. Het wachten is op het besluit van de 17e deelstaat om het voorbeeld te volgen en ons te positioneren in de atmosfeer welke George Orwell met zijn vooruitziende blik zo treffend heeft kunnen schetsen. De bloksnor juicht en danst in zijn Argentijnse graf. Hij ziet zijn, door de Duitse industrie aangewakkerde heerschappij als voormalig katvanger, alsnog gloren aan de horizon…………….

  Like

 5. Het lijkt wel of de Zweden pas tevreden zijn als iedereen verkracht of vermoord is.

  Like

 6. Het is jammer dat die rechters hun vrouwen resp. dochters nooit slachtoffer zijn van die cultuurverrijkers…
  Mijn hele leven lever ik strijd tegen geweld, mijn hele leven smeek ik om nultolerantie voor geweld tegen burgers maar die hun vrouwen resp. dochters gun ik het van harte eens die cultuurverrijkers tegen te komen op een afgelegen pad…, wedden dat er 2 minuten later een heel ander geluid zal te horen vallen, wedden?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: