Nieuw

Hoe Iran in stilte Israël nadert

Grotendeels onttrokken aan het oog van de media vindt een dramatische omwenteling plaats in twee conflictzones in het Midden-Oosten.

“Jeruzalem weet dat Iran niet zonder reden de brigade van de Iraanse Revolutionaire Garde die buiten Iran opereert de naam ‘al-Quds’ (Jeruzalem) gaf.”

Terwijl de obsessie met het zeventig jaar oude Palestijns-Israëlische conflict voortduurt en een coalitie van zeventig landen nog altijd bezig is om het IS-kalifaat te bestrijden, is Iran bezig een plan uit te voeren dat de toekomst van Israël en het Midden-Oosten als geheel bedreigt.

Yochanan Visser, Christenen voor Israël >>

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Hoe Iran in stilte Israël nadert

 1. Daniel // juli 3, 2017 om 16:15 //

  Edit Fub: Wegwezen met je antisemitische pulp van GlobalResearch.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 3, 2017 om 16:36 //

  Zionisme, voor veel mensen het woordje dat ze gebruiken om de benaming Joden niet te hoeven zeggen. Het hele Midden-Oosten probleem wordt begrijpelijk als je je realiseert dat het terug te brengen is tot de vaststelling dat het er allemaal op gebaseerd is dat de Arabieren een half uitgemoord volk geen piepklein stukje land wilden gunnen. Israël de enige democratische staat in het hele Midden-Oosten. De Arabieren die destijds het advies om even ruimte te geven voor het vernietigen van de Joden willen er voor geen goud meer weg, ze zijn zelfs vertegenwoordigt in de Knesset!

  Like

 3. polderboy // juli 3, 2017 om 18:38 //

  Lees dat er inmiddels drie grote strijdgroepen zijn in het Midden Oosten.
  Vroeger had je ook niet-moslims, maar die zijn allemaal nagenoeg op, afgezien van een paar Joden dan, die zich recent op de heilige Mekkaanse gronden hebben genesteld en gelukkig weerstand bieden, wat een genot is voor zowel jihad amateurs als professionals.

  Door het onoverbrugbare ideologische ravijn tussen de sjiieten en soennieten heeft men daarnaast vanouds ook altijd de jihad traditie hoog weten te houden. Maar er zijn inmiddels heel veel soennieten die niet altijd in de buurt van sjiieten wonen om lekker te matten, terwijl ze in die buurt ook alle ongelovige honden hebben opgemaakt. Dus ze moesten wat. Maar wat?

  Na lang nadenken besloten de soennieten om in twee groepen te splitsen: de kalifaat bouwende moslimbroeders enerzijds en de traditioneel regeringsgetrouwen anderzijds.
  En zo konden alle moslims, ook daar waar alleen nog maar soennieten over waren, elkaar voor eeuwig en lang en gelukkig volgens de traditie van de jihad in de pan blijven hakken.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // juli 3, 2017 om 23:26 //

  Lijkt me een goed plan, laat ze mekaar maar uitmoorden, ik beloof dat ik er geen traan om zal laten!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: