Nieuw

Cerberus 2.0 predicts with scientific precision the disappearance of the Dutch population

A change in demographic trends takes 50 years before they become plainly visible. The decline in fertility in the sixties started to become visible after 50 years. Cerberus, our population simulator, shows with scientific precision that the replacement of the European society has started, and within 50 years it will be visible and irreversible.

Since the seventies of the previous century, the Western societies have not produced enough offspring to keep their communities growing. The fertility rate (i.e. the average number of children per woman) is far below 2.1. i.e. the level of replacement. A population with a higher rate will grow while a population with a lower rate will shrink. As it is, the Western and Japanese societies will begin to implode 40 years from the moment their fertility rate dropped, and this demographic winter, as this phenomenon is sometimes called, will affect the world more profoundly than the climate change, so politicians and investors should take notice.

Gefira >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7466 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Cerberus 2.0 predicts with scientific precision the disappearance of the Dutch population

 1. ongelovige // juli 2, 2017 om 18:02 //

  Vanaf 2070 zullen wij “opgeruimd” worden. Mijn enige hoop is dat een stel hooligans met de auto gaan rijden en brokken gaan maken en dat dan de moslims wraak gaan nemen en er een burgeroorlog uitbreekt. We hebben nog een tijd dat we die kunnen winnen.

  Like

 2. Alphons Mantel // juli 2, 2017 om 19:27 //

  waarom zou je ervoor kiezen om de schaarse natuur te vernietigen?

  Like

 3. Duchesne // juli 2, 2017 om 19:37 //

  Wie kent het vershciltussen theorie en praktijk? Als je in een afgegraasd weiland met 30 koeien het hek opend naar de wei ernaast met mals sappig gras en er gaat een koe per minuut door het hekje, hoe land duurt het dan voor alle koeien in de wei met het malse sappige verse gras staan?
  De theoretici zeggen 30 minuten, maar iedere boerenzoon weet dat de koeien elkar direct volgen en dat de overgang van 30 koeien naar de andere wei in 10 minuten is afgerond….

  Hetzelfde gaat op voor berekeningen waarbij mensen meedoen…

  Als je puur op statistieken kijkt qua geboorten en vergrijzing en je houd de immigratie buiten beschouwing kan het kloppen dat er over 70 jaar een meerderheid een kleurtje heeft, hoewel ik ook bij die stelling nog wel wat kanttekeningen heb….maar de factor migratie en het aanvoeren van de famillie als eenmaal een verbrijfsvergunning is verleend is de verstorende factor in deze berekening. De grafiek die men gebruikt voor geboorten en sterfte om de toekomst te bepalen is daarom waardeloos, de toekomst word bepaald door menselijke beslissingen en niet door grafieken en theoretici. De miljoen kennis immigranten die Duitsland vorig jaar importeerde en de nareizigers van dit jaar gooien alle prognoses van 2014 en daarvoor compleet door de war.

  Mijn inschatting is dat via de huidige gang van zaken, dus import, nareizigers, watextra factoren zoals stedds gebrekkigere gezondhedoszrg voor ouderen en emigrantie van het eigen volk die hier geen heil meer zien door de politieke absurditeit de grens van 50% zeer waarschijnlijk word gehaald voor 2030….. een leegloop dus van creatieviteit en kennis en een import van consumenten die niet in staat zijn zelf te produceren…. wie aandelen heeft in de B.V. Nedrrland doet er wijs aan elders te gaan investeren….

  Wanneer een land de eigen capabele kinderen opzadelt met een studieschuld en een rem zet op de hoeveelheid toegangkelijke plaatsen om te studeren en ook de zorg voor ouderen en de pensioenen onzeker maakt dan krijg je een steeds grote wordende vlucht van kapitaal en kennis, iets dat alleen al op zichzelf genoeg is om als land in armoede te belanden, gooi je tegelijkertijd per immigrant een fortuin in de groep ter begeleiding en ben je bereid de rest van het leven van die immigrant alle kosten op je eigen bewoners af te wentelen dan zit je in een nele groot gegraven “cul de sac”. Ik vrees dat het failliet van Nederland en een deel van de EU niet op economisch niveau zal plaatsvinden maar op menselijk niveau…..wel de brug en de electriciteitscentrale hebben maar niet het personeel om deze te onderhouden en te bedienen….

  En de enkele gek die als minderheid en tweederangs burger blijft zal na het werk worden gestenigd omdat het een ongelovige is….welk brein ooit dit plan tot omvolking heeft bedacht leefde in de veronderstelling dat alle mensen gelijk waren qua capaciteiten en enkel verschillend van kleur. Een pot verf met kleur per jaar naar wens per inwoner vanuit de staat was vele malen goedkoper geweest…

  Enkel geweld zal nog uitkomst bieden, de politiek heeft weer eens gefaald, zoals gewoonlijk….

  Like

 4. Fritz // juli 3, 2017 om 07:31 //

  And the holly war will take place in Europe. All those different groups of monkeys will fight for different interpretations of the Koran. Let’s hope they will throw some atomic bomb.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: