Nieuw

Mevrouw Nanninga bevestigt dat ze spoken zag

In een, verder goed, stukje over de politieswastika zoog mevrouw Nanninga een Nederlands ‘extreem-rechts’ uit haar duim. Ik verbaasde mij daar nogal over (Annabel Nanninga ziet spoken), want ben mij niet bewust van enig ‘extreem-rechts’ in Nederland.

Als de politie er middels uiterlijke kenmerken blijk van geeft een bepaalde religie aan te hangen, leidt dit tot maatschappelijk ongemak. Een agente met hoofddoekje bij een huiszoeking in de moskee? Krijgt ze gezeik mee. Een agente met hoofddoek bij een demonstratie van extreemrechts? Dat is een extra veiligheidsrisico voor haar. Een hoofddoek vernietigt in één oogopslag de noodzakelijke neutraliteit van een agente. Het bedekt een vrouw in fysieke zin, maar het exposeert juist haar individualiteit in een rol waarin dat ongewenst is.

De schrijfster verwaardigde het zich zowaar te reageren op mijn stukje. Ik werd gewezen op een stukje dat ik niet had kunnen vinden, maar wat verder niet ter zake deed, en ze irriteerde zich er aan dat ik haar naam had afgekort tot Anna. Kan, maar denkend aan ‘Doe een ander niet wat u niet wilt dat u geschiedt’, dacht ik dat ze daar geen problemen mee zou hebben daar ze zelf Fatima Elatik regelmatig als ‘Faat’ opvoert.

Afleiding. De kernvraag van mijn stukje kreeg ik geen antwoord op:

Maar wat is dan dat ‘extreem-rechts’ in Nederland ? Die 20 lui van de NVU, wat al 20 jaar hetzelfde is en nooit groeit en iedereen wat meewarig naar kijkt ? Of misschien het recentelijk door de Correspondent ‘ontdekte’ Erkenbrand ? Als dat dan dat mysterieuze ‘extreem-rechts’ is, dan weet mevrouw Nanninga er in ieder geval niets van.

So much voor ‘extreem-rechts’ en de eventuele kennis die mevrouw Nanninga daar over zou hebben. Mijn vraag blijft gewoon staan en ik wacht af.

Waarom verzint mevrouw Nanninga een ‘extreem-rechts’ ?

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Mevrouw Nanninga bevestigt dat ze spoken zag

 1. Haar “grote “ballen ! Blijken soms minder groot , maar ik heb wel Respect voor haar ! “Want zij moet soms haar tanden “kammen ! “Zoveel haar kan er soms op zitten ! Öngeloofelijk maar waar ? “Zelfs ik val “Hêêl soms tegen ! “Nee ! Echt dat meen ik !!

  Like

 2. Ook ik geniet regelmatig van de stukjes van Anna. Maar het blijft vanaf nu dus Anna totdat ze zelf aan het touwtje trekt en niet meer zo snel geagiteerd raakt om haar naam Anna 😉

  Like

 3. ieznogoedh // juli 1, 2017 om 18:01 //

  Ik begrijp inmiddels dat er extreem-rechts in Nederland is. Zou ik in Nederland wonen, dan zou ik in de optiek van Anna wellicht ook daartoe behoren.
  Het is jammer dat Anna af en toe de weg een beetje kwijt lijkt te zijn.

  Like

 4. Duchesne // juli 1, 2017 om 19:27 //

  ..ik kom wel eens extreem rechts tegen, meestal als ik na een rotonde de bocht wat te scherp neem en de stoeprand even meepak. Meer extreem rechts dan dat kom ik echter ook nergens tegen, wel mensen die protesteren tegen de huidige politiek en die niet langer de muilkorf van de staat tolereren maar democratie eisen en een deugdelijke uitvoering van redelijke wetten en een beleid dat de eigen burger respecteerd. Iets wat zowel Balkenende als Rutte niet hebben gedaan en waar in vele landen een touw als oplossing word omgehangen. Een hond die mensne bijt word afgemaakt, behalve als het ding in dienst is van de overheid. lijkt me ook meten met twee maten. Politici niet goed, weg ermee. Politici corrupt en dictatoriaal, de boom ermee in. Als dat extreem rechts is hoor ik erbij….

  Like

 5. Lord of Hosts // juli 1, 2017 om 19:41 //

  “Waarom verzint mevrouw Nanninga een ‘extreem-rechts’ ?”

  Mevrouw Nanninga is er intussen achter dat aansluiting aan het linkse kamp financieel en maatschappelijk meer oplevert dan aansluiting aan het rechtse kamp.

  Met extreem-rechts heb ik iemand als Anders Behring Breivik voor ogen.
  Volgens vrouw Nanninga behoort nu de PVV aanhang in de extreem-rechtse hoek? Valt zij even door de mand!
  Wiens brood men eet, hoe linkser des te dikker belegd, wiens woord men spreekt…
  We zullen nog veel horen over Annabel Nanninga.

  Like

 6. JackvanderVeen // juli 1, 2017 om 22:59 //

  Anna (Nanning) lijkt inderdaad af en toe het spoor bijster te zijn.
  Mijn gevoel zegt dan dat ze links lult.
  Op andere momenten is ze dan weer de vertrouwde uit haar voegen gegroeide Annabel Nanninga.

  Like

 7. Ik mag haar wel, ze zou een beetje op haar dieet moeten letten, anders lijkt ze ouder dan ze is.

  Like

 8. Wat wil Annabel op de foto zeggen : dat ze wel zooooo,n grote dikke dildo wil

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Islam- en immigratiekritiek zonder consequenties – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: