Nieuw

Farmer Stabbed by ‘Allahu Akhbar’ Jihadi Says Media Silence on Attack a ‘Double Punishment’

A French farmer who nearly died at the hands of a knife-wielding jihadist, who was supposed to be under house arrest, has slammed “double standards” from the media and criminal justice system concerning his case.

The Lot-et-Garonne farmer, who was left in a serious condition after being stabbed several times on June 18, told Le Figaro he has his young assistant to thank for still being alive today.

“I saw [the attacker] preparing his blade, and shouting ‘Allahu akhbar’ or, I don’t even know what’,” he said, adding that without his assistant “the jihadist would have finished me, and had me dead on the ground”.

jihadiThe 58-year-old left hospital last week with 23 stitches and a permit entitling him to almost a month’s ‘disability from work’ insurance.

But, left with psychological scars from the attack, the Frenchman saw the lack of media attention garnered from his ordeal as “double punishment”, complaining there are different rules when it comes to attacks on politicians compared to attacks on regular people.

“The media would have had plenty to say, had I been jostling with my political views in the streets. But hey…

readmore>>
breitbart
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1441 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Farmer Stabbed by ‘Allahu Akhbar’ Jihadi Says Media Silence on Attack a ‘Double Punishment’

 1. Duchesne // juli 1, 2017 om 19:19 //

  Dit zal de tendens worden, overal bij contact met het uitverkoren volk het risico lopen op een mes in je ribben of nek, of een glas zuur in je g4rezicht bij het stoplicht als je raampje open staat, ook iets wat de media stil houd maar regelmatig gebeurd… net als aanvallen op parkings en campings in “la douce France”…

  Vroeger en genieten van je leven en je vakantie is kapot mensen, met dank aan links en de gutmensch en de politici die zichelf en hun famillies rijkelijk voor hun collaberatie laten belonen met geld en dik betaalde baantjes en commisariaten overal…

  enkel een burgeroorlog zal nog het tij keren, en anders gaan we naar anrachie en chaos met een overheid die de eigen burgers straft als ze in verzet komen en de mislams loslaat en niet vervolgd ! Het bewijs ligt sinds vrijdag op tafel !

  Iedere burger een wapen, zoi snel mogelijk. Er is geen recht maar enkel onderdrukking van het eigen volk, de toekomst van onze ki9nderen is slavernij als we niet snel in actie komen. waar o waar gaan de eersten de straat op en nemen ons land terug uit de handen van de vieze politici die als teken in onze samenleving zitten en het leegzuigen….

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: