Nieuw

DANGEROUS REFUGEES: Afghans 79 TIMES More Likely to RAPE

New data from Sweden is a dire warning to women against voting for more refugees from Muslim countries.

A 10News Update

New data from Sweden shows how immigration and refugees from Islamic countries puts especially women in danger.

92 percent of all severe rapes (violent rapes) are committed by migrants and refugees. 100 percent of all attack rapes (where victim and attacker had no previous contact) are committed by that same group. In other words, thousands of Swedish women would not have been raped and thereby traumatized for life, had it not been for the influx from Islamic countries.

10News.DK >>

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on DANGEROUS REFUGEES: Afghans 79 TIMES More Likely to RAPE

  1. Onmiddellijk uitzetten bij crimineel gedrag, dat is de enige goede oplossing. Het heeft ook niks met koeltoer te maken, want verkrachting en criminaliteit is overal verboden. Hoe moeilijk kan het zijn?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: