Nieuw

Altijd maar weer de slachtofferrol

Vandaag zag ik het laatste filmpje van de “Treitervlogger” dat hij maakte voor het AD.

Je verstand staat er bij stil, ze vinden zichzelf allemaal zielig, het is altijd de schuld van anderen. De mensen die klagen over overlast, de politie, de school verzin maar iets; het is hun schuld, nooit hun eigen schuld.

Werken? Dat schijnt in hun vocabulaire niet eens voor te komen. Dat dit te maken kan hebben met hun belabberde instelling komt niet eens een moment in ze op!

Gezinssituaties die ze beschrijven gaan je fantasie te boven; een moeder die terwijl ze in verwachting is haar man verliest door een auto-ongeluk vervolgens opnieuw een relatie krijgt, een kind van de man krijgt en nog voordat het kind een jaar oud is vertrekt hij met de noorderzon. En op het moment dat de jongste achttien jaar is vertrekt moederlief doodleuk terug naar Marokko. Met achterlating van haar kinderen dat wel!

Fijn, leuk dat u hier geweest bent mevrouw, en bedankt dat u niet in staat bleek uw nageslacht een behoorlijke opvoeding mee te geven maar ze wel als erfenis achterliet voor ons. Daar gaan we nog een hoop plezier aan beleven, stelen, inbreken, zakkenrollen, drugshandel, nee dat komt helemaal goed!

En het is onze schuld, het is de schuld van de politie. Sterker nog; eentje weet uit te leggen dat de reden dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit is omdat de politie de focus op hun legt. Een meer absurde zienswijze ben ik nog zelden tegengekomen.

Eén van de hummels heeft ooit om strafvermindering te krijgen een maand bij de Jumbo gewerkt. Een maand! En aan de hand daarvan heeft hij besloten dat werken niets voor hem is. En dat kan want Nederland heeft regels waardoor dergelijk menselijk afval een uitkering krijgt, de rest versiert hij erbij met (je mag hopen) “kleine” criminaliteit. En het stuk ongeluk denkt zelfs hardop na zich voort te planten!

Met andere woorden; werken is leuk maar er gaat veel te veel vrije tijd in zitten….

Arm land, arme bevolking, dit is wat onze overheid heeft geïmporteerd, kennelijk vonden zij hun beter dan ons. Nou ik hoop dat ze er nog veel plezier van gaan krijgen, misschien is het een idee om hun woonadressen via de social media toe te spelen aan deze kansenjongeren zodat ze weten waar ze het beste kunnen inbreken. Breng de multiculturele samenleving ook eens op hun stoepje (of moet ik zeggen oprijlaan?)

Ik ben zo benieuwd wat Willem Drees die aan de wieg stond van ons sociale stelsel, die op wilde komen voor de zwakkeren in de samenleving zou vinden van waar zijn stelsel nu voor misbruikt wordt. Ik denk dat hij zich regelmatig omdraait in zijn graf.

http://www.ad.nl/video/opgroeien-in-de-probleemwijken-van-woensel~vp7201

 

 

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

7 Comments on Altijd maar weer de slachtofferrol

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 1, 2017 om 13:40 //

  Eén van de reaguurders op GeenStijl zei; Derde generatie en ze moeten nog steeds ondertiteld worden.

  Like

 2. En het AD die kloten krant die uiteindelijk toch wel naar de kloten gaat, werkt fijn mee met dit getinte schuim….

  Like

 3. Ben je een gehandicapte (ras) Hollander, dan moet je knokken voor je voorzieningen.
  Abram is uit het zich verdwenen, even als de donkere kleur uit mijn haar.
  Mag ik dat nog zeggen, of is dat ook al iets racistisch.
  Komt er dadelijk weer een idioot in de media die zegt:
  Zie je wel, bij de blanke zit het racisme zelfs in het pigment van het haar.
  Dat je knokken voor je voorzieningen, dat vind ik niet zo erg.
  Maar tegenwoordig weet elke stuk onbenul beter dan ik welke voorzieningen er nodig zijn, want er moet ” bezuinigd” worden.
  Zo’n iemand zelf een paar lichamelijke ongemakken toebrengen, dat is alleen toegestaan als je niet westers bent en je leven laat lijden door een fabeltje.
  Bezuinigen is iets voor een periode!
  Heb je familie buiten Europa, dan kunnen die profiteren van het sociale Nederland
  Wat bezuinigingen op de zorg, fascistische maatregelen maakt.
  De schandknaap van Erdogan “treitervlodder” is hiervan een voorbeeld.
  Als je haartjes maar goed zitten, wat er uit de bek komt, doet er niet toe.
  Het Algemeen Dagblad, is het inmiddels het Arabitch Dagblad.
  Ik zal er geen kat op laten schijten!
  Die jongen die vastgebonden zat, Brandon, omdat er onvoldoende zorg was,
  omdat er voor gekozen wordt het geld anders te besteden.
  Brandon had Ismail moeten heten, dan had het nog steeds aandacht gekregen.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juli 1, 2017 om 16:32 //

  jroam als reumapatiënt, die overigens dankzij de nieuwe medicijnen beduidend minder klachten heeft dan voorheen, begrijp ik wel wat je bedoelt. Als je hier als autochtoon wat gaat mankeren mag je alles zelf uitvinden en uitzoeken, ben je daarentegen allochtoon dan wordt je aan het handje genomen en wijzen ze je precies de weg. Het is bijna onbegonnen werk als je met het UWV te maken krijgt mbt. een hele of gedeeltelijke afkeuring. Dat ik me erdoor gesleept heb is louter omdat ik assertief was en me niet wenste neer te leggen bij hun absurde denk en werkwijze. De narigheid is dat je op zo’n moment al meer dan genoeg ellende aan je hoofd hebt, en. in mijn geval nauwelijks uit te houden pijn.
  Helemaal absurd wordt het als je eenmaal de weg gevonden hebt, ik wilde destijds wat kleine aanpassingen in mijn huis en na veel zoekwerk kwam er uiteindelijk iemand van de Gemeente langs, ik wilde een verhoogd toilet en her en der wat beugels. Dat was geen probleem en vervolgens vroeg ze me doodleuk of ik geen invalidenlift in het trappenhuis wilde! Dat kost duizenden euro’s en dat terwijl ze eerst zo moeilijk deden over een toilet. Je moet je voorstellen dat ik begin vijftig was en me er allesbehalve bij had neergelegd dat ik invalide was, ik had zelfs een soort schaamte omdat ik dingen niet meer kon.

  Like

 5. Ik heb het van morgen 6 u al gelezen, trouwens alles van die idioot ! “Maar ik heb expres geen letter getweet , want door al de aandacht voor zijn crimminele capriolen ! Is hij in de “rode hoed uitgenodigt door “journalisten , DWDD “Pauw ! Ën daarom verdient hij nu ook bij het AD zijn geld “Media heeft hem nu ‘tot “Journalist gemaakt terwijl hij in de “bak hoort te zitten ! En dan gaat mijn “voorkeur naar een Amerikaanse gevangenis uit ! “Daar maken zij een hele andere “Meid van hem ,hier zijn het allemaal “mietjes ! {Wensdroom!}

  Like

 6. Waar je dat gajes ook laat wonen, het veranderd vanzelf in een achterbuurt.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // juli 2, 2017 om 00:47 //

  Menig bewoner van een Vinexwijk zal het roerend met je eens zijn Tony, helaas werd er bij de koop van het schrikbarend dure huis niet bij verteld dat 100 mtr verderop sociale huurwoningen gepland stonden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: