Nieuw

Ook asielzoekers die WEL een status krijgen misdragen zich: Bijna 10.000 statushouders verdachte

AMSTERDAM – Bijna tienduizend statushouders werden in de eerste negen maanden van 2016 verdacht van een strafbaar feit. Ruim honderd van hen hangt een straf van zes jaar cel of meer boven het hoofd.

Statushouders zijn vluchtelingen die asiel hebben aangevraagd en een voorlopige verblijfsvergunning hebben gekregen. De groep verdachte statushouders wordt nu extra gemonitord, want een stevige veroordeling kan reden zijn hun asielstatus af te nemen.

In 104 gevallen gaat het om ernstige delicten waar jarenlange vrijheidsstraffen op staan, zoals gewapende overvallen of zedenmisdrijven. Deze verdachten hoeven bij een veroordeling op weinig clementie van de immigratiediensten te rekenen. Ook staan er 183 veelplegers op de lijst. Ruim 9300 mensen worden verdacht van een enkel strafbaar feit. Het gaat om statushouders die in 2015 en 2016 een eerste asielaanvraag deden, zoals in totaal in die periode zo’n 60.000 mensen deden. Nareizende gezinsleden horen niet bij deze groep.

Lees verder:

http://www.telegraaf.nl/binnenland/28509533/__Bijna_10.000_statushouders_verdachte__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitterfeed&apw_campaign=3b2d29e736161727aee4ea043d2ba6aa

Doe mee met 8.101 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3943 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Ook asielzoekers die WEL een status krijgen misdragen zich: Bijna 10.000 statushouders verdachte

 1. Duchesne // juni 30, 2017 om 22:59 //

  …een op de tien verkrachtingen word aangegeven en ongeeer 8% van die daders word ook veroordeeld…(in Belgie 4%)….ongeveer 8% van de misdrijven word opgelost….ongeveer 40% van de opgeloste misdrijven eindigd in een veroordeling…(boete, waarschuwing, huisarrest , taakstraf, celstraf, tbs)

  Nee, dit zijn veroordelingen van autochtonen en allochtonen met een dubbel paspoort waarvan de dubbel paspoortafdeling ongeveer 8% van de bevolking bedraagt en ongeveer 80% van het totaal aantal opgeloste misdrijven…(waarbij de zwaar gestraften vaak verlof krijgen om hun vrouw te bevruchten zen zodoende vrij te komen al er een spruyt op komst is….

  …over succesvolle en niet succesvolle asieleisers zijn geen cijfers bekend maar als ze in lijn liggen met de hierboven gescoorde cijfers van CBS / overheid en NEMO kennislink dan kunnen we nadat we 80% van de misdrijven in de schoenen van de dubbelpaspoortachtigen hebben geschoven stellen dat asieleisers, zowel de afgewezen als de vastgezogen soort verantwoordelijk zijn voor een tsunami aan misdrijven….
  10.000 in negen maanden, is ongeveer 13.500 in een jaar aan verdachten, is ongeveer 1op de 4 asierlesers die crimineel zijn c.q. verdacht worden een misdrijf te hebben gepleegd maar nog niet veroordeeld zijn….dat is een verwoestende “win score” tegenover de dubbelpaspoortigen…

  Kortom, binnen een jaar is 1 op de 9 binnengeslopen asieleisers (cijfers overheid) in beeld bij justitie voor een misdrijf (wat 40% is van de gepleegde misdrijven en dus indirect 2.5 op de 9 asieleisers als crimineel presenteert) *(ofwel 5 op 18 in de periode van de aanvraag per misdaad “boek” jaar)
  …wat dan weer logisch is want behalve een toelage, eten met Nutella erdoor, gratis medische zorg/gebit/bril/geslachtsverandering en bed met twee keer per maand een hoer van de staat of een wijdbenige vrijwilligster van vluchtelingen werk wil de asieleiser ook nog BMW, Rolex en merkkleding….en de snelste weg daarnaar toe is via andermans portemonee en bezit….verkrachtingen is dan weer een gevolg van de aftandse ondermaatse bekrompen service van de vrijwilligsters van vluchtelingenwerk en consorten, wat dan weer enigzins begrijpelijk is want een nat doorgelekt matras ligt niet zo fijn en er zijn veel loslopende frisse onbewaakte blanke vruchtbare vrouwen die wachten op zwart zaad zoals beloofd door de Iman in het thuisland en zoals aangewezen door mede Islamisten in ons land en aanbevolen door de Gekaligarieerde leiders van de EU (allemaal tegen de muur of aan de boom ….)

  …dus wat doe je dan als uitverkoren IQ achtige spons van het kwaad, zoon van allah en volgelling van de prostaat en spermazoide producent: Juist ja, je komt naar nederland en je volgt de kudde, neemt de aanwijzingen van de reeds vastgezogen soortgenoten ter harte en je gaat met je banaan….

  …en onze leiders, ze slapen de slaap der goedhartigen, spreken zalvende woorden en uiten op zijn tijd even hun medeleven en collectief oproepbaar verdriet en dat is dat, en ze spreken de magische woorden dat alles goed is in Gutmenschjes land en dat men is toegedekt met de mantel der liefde….. en nu lief gaan slapen kijkbuiskinderen….raampjes dicht, deurtjes dicht en slaap lekker…met je mes onder het kussen en een oog open en een kurk in je kont…

  Like

 2. Duchesne // juni 30, 2017 om 23:22 //

  …ik heb medelijden met echte vluchtelingen die eindigen in een Nederlands humanitair opvang kamp…tussen criminelen en oorlogsmisdadigers, met een kamer naas de kamer van de folteraar en verkrachter van hun zus, kind of de eigen persoon….maar alles kan in alles kan land…..de vraag is welk lot slechter is, dat van op de vlucht voor belgers of het samengevoegd worden met diezlelde belagers…..

  …in mijn dorp wonen Afghanen die gevlucht zijn voor de Taliban, er wonen er die gevlucht zijn omdat ze anders worden afgemaakt omdat ze samenwerkten met de Taliban, er wonen er die anders afgemaakt worden omdat ze met de Russen samenwerkten, er wonen er die moesten vluchten omdat ze niet hebben samengewerkt met de Russen of de Taliban, er wonen er die moesten vluchten omdat ze met ‘onze” troepen hadden samengewerkt, en er wonen er die moesten vluchten omdat ze niet willen werken en met niemand willen samenwerken….en er zijn er die wel willen samenwerken maar alleen als ze een gelijkwaardig deel krijgen van de buit…
  allemaal vluchtelingen met een verhaal en een verleden, vaak met nog wat elecktroden opf tangen in de vluchttas als souvenier van een ander leven, zowel als beul en als client, en s’ochtends staan ze elkaar in de nek te hijgen voor de gratis koffie bij appie heijn, of elkaar met rochelende Agh’s en andere keelklanken uit te wisselen terwijl Achmetina de Ikea familltcard in het dichtgeknepen knuisje heeft, wachtend om ook iets van macht te mogen uiten als de korting word geind…. allah achbar…

  …in de drang zoveel mogelijk migranten binnen te halen lokt de gutmensch mensen door woestijnen, waar ze sterven, over zeeen waar ze verdrinken, naar landen waar ze mogen stelen, verkrachten en moorden, onder toeziend oog van een overheid die de eigen bevolking wil vermengen en vervangen om zo een meer gedwee soort criminele doorfokkende en niet omkijkende kortlevende consument zonder intelligente eisen of plannen of wensen tot medezeggenschap voor de toekomst te kweeken….

  ….de juiste tekst is; liever een kort levende simpele smeraproducerende niet productieve sukkel dan een langlevende pensioen opeisende burger die gelijke rehten opeisty en niet met god en verdoemmen is in het gareel te houden is….zie het als een paard vol met teken dat ooit de ploeg trok maar nu bijna niet meer kan staan omdat overal het bloed uit het ding word gezogen….het einde in zicht als het bloed is uitgezogen…..wie trekt de teken eruit?

  Like

 3. Alphons Mantel // juli 1, 2017 om 07:05 //

  het uitnodigen van jihadisten door A. Merkel gaat gewoon door

  Like

 4. Kijk maar hoe het in Zweden gaat. Dat land staat wereldwijd op 1 als het om het aantal verkrachtingen gaat per hoofd van de bevolking. Dát halen we hier binnen.
  Links, vele ‘christenen’, vele homo’s en vele ‘feministen’ vinden dit prima.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: