Nieuw

Moedeloos

Dat is wat mij steeds weer te binnen schiet bij het lezen van de bijna absurdistische ‘nieuwtjes’ waar je als Nederlander dagelijks op getrakteerd wordt.

Moedeloos omdat hoe hoger mensen op de sociale ladder staan hoe meer fouten met de mantel der liefde worden toegedekt. Mooi voorbeeld kwam vandaag naar buiten; Criminele ‘asielzoekers’ uit veilige landen worden “niet altijd” vervolgd.

Terwijl we op tv overstelpt worden met detective series waarin duo’s tot het uiterste gaan om criminelen op te sporen, met spannende achtervolgingen, met voorbeelden hoever we zijn met onderzoeken via DNA en wat dies meer zij. sherlock-holmes-147255_640Criminele bendes worden opgerold door gezagsgetrouwe speurneuzen die schietpartijen niet schuwen. Gewond en wel zetten ze onderzoeken voort in plaats van een aantal weken of maanden de ziektewet in te duiken.

Aan mij zijn dat soort series niet besteed maar er schijnt een zeer groot publiek voor te zijn dat daarvan smult.

 

Hoe anders is de dagelijkse realiteit! Een tijdje geleden vertelde ik al van mijn ervaring met het doen van aangifte van een inbraak waarbij je dan al snel bericht krijgt dat de politie geen verdere stappen zal ondernemen,fingerprint-2108872_640 het doen van aangifte is een puur administratieve zaak geworden waar je niet buiten kunt omdat de verzekering dan niet uitbetaald. Opsporing? Ja in je dromen en op tv misschien maar de politie steekt gewoon een dikke middelvinger naar je op! Achteraf viel het eigenlijk nog mee dat ze dat niet mee mailden; fuck you!

Wanneer je in dit land commentaar geeft op het multiculturele drama, als je durft te beweren dat de islam hier niet thuishoort en met geen enkele westerse samenleving samen kan gaan dan kun je de borst natmaken. De nazi vergelijkingen vliegen je om de oren, dan ben je plots extreem-rechts. Al die voormalige PvdA stemmers zijn ineens door hun standpunt over de migratie en alles wat daarmee samenhangt plots verstoten door alles en iedereen die zich nog ziet als socialist. Vreemd want de andere ideeën van de betrokkene zijn onveranderd.

En ja zo nu en dan overvalt de moedeloosheid je, alsof het neerdaalt als een klamme allesomvattende deken. Hoe moet dat zijn voor die agent op straat? Die keer op keer te hulp geroepen wordt door weer een winkelier die een poging tot diefstal probeert te voorkomen. En of ze nu gedwee mee gaan of zich verzetten bij hun aanhouding, het maakt allemaal niet uit, de dader staat eerder buiten dan de winkelier die verplicht wordt aangifte te doen.males-2091756_640 Dat is niet alleen voor de winkelier om wanhopig van te worden ook de agent zal zich toch regelmatig afvragen waarom hij zich nog zo druk maakt. Zijn superieuren hebben poep aan hem en de winkeliers.

En mocht zo’n draaideurcrimineel dan onverhoopt toch voor het gerecht gedaagd worden dan mogen wij als maatschappij opdraaien voor de kosten van de advocatuur en het hele daarmee samenhangende circus. Met als enige uitkomst dat het stuk verdriet een standje krijgt van de rechter.lawyer-28838_640 Nou daar zal hij slapeloze nachten van hebben!

Nog niet één duizendste van wat in de moskeeën wordt “gepredikt” komt ooit naar buiten. Haatprediker? Ga er maar vanuit dat dat er vele meer zijn dan naar buiten komt, geen hond die verstaat wat hij uitkraamt behalve de “gelovigen” en die kijken wel uit dat ze daar iets van zeggen.

Keer op keer komen de filmpjes voorbij op YouTube en Dumpert van allochtonen die geen enkel ontzag tonen voor het wettelijk gezag. Geen enkel ontzag? Dat is nog heel vriendelijk uitgedrukt! Tenenkrommend dát is het en om volslagen moedeloos van te worden. Moedeloos omdat de boven ons gestelden weigeren te zien wat er gebeurt, en het zo nu en dan zelfs met de deken der liefde afdekken, dubbele slachtoffers sprak de gek. En hij is niet de enige, de hele Tweede Kamer is vergiftigd met lieden die het roerend met hem eens zijn, niet alleen de kopstukken als de Jessias en Alexander P. nee hun partijleden zijn geen haar beter, driekwart van wat daar zit is volkomen losgezongen van de realiteit. Waar wonen die mensen? Komen die nooit buiten? Kijken die nooit tv? Komen die nooit die filmpjes tegen? Het is nauwelijks voor te stellen!

Maar wat gaat er dan in godsnaam in die koppies om? Zij hebben toch ook een gezin? Kinderen die naar school gaan. Echtgenotes die naar de markt gaan en moeite moeten doen zich verstaanbaar te maken tegen marktkooplui die de taal niet machtig zijn.

Die zien toch ook de vertrutting van de maatschappij waar een zomerjurkje met blote benen al genoeg is om voor hoer uitgemaakt te worden?girl-571808_640

Moedeloos een ander woord schiet me niet te binnen. En verbazing..

Verbazing dat we het laten gebeuren, geen knokploegen om het tuig hun plaats te wijzen, geen grote aanslagen op haatpaleizen, een flesje benzine tegen een blinde muur is al genoeg voor vier jaar brommen. En na elke islamitische moordaanslag zoeken politici weer naar andere bewoordingen om hun afschuw uit te spreken terwijl handelen weer uitblijft.

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

5 Comments on Moedeloos

 1. Duchesne // juni 30, 2017 om 17:48 //

  Moedeloos is het goede woord. En verbazing, dat er mensen zijn die selectief het een wel veroordelen omdat iemand iets openlijk zegt wat niet past in hun plaatje maar de ogen en oren wenst te sluiten voor de reden waarom iets word gezegd….

  …al die politici WILLEN niet de filmpjes kijken waarbij homo’s van flats worden gegooid, waarbij vrouwen als voorwerp worden gebruikt en na gebruik weggegooid of doorverkocht. Het is wereldwijd bekend dat bijvoorbeeld Saoedi’s hun Aziatisch personeel als dieren behandelen en minder dan dat, er staat nota bene in Belgie een “prinses” voor de rechter omdat ze in Belgie ook geen rem had op het mishandelen…ene meneer Erdogan koopt nota bene olie van IS en financiert hiermee een genocide, en toch blijft iedereen gewoon zijn bloederige handjes schudden en kruipen Merkel en Rutte zover in zijn kont als ze maar kunnen….onze “leiders”, de “elite” van Europa…en de rest volgt….

  Moedeloos, verbazing en ongeloof over zoveel ontkenning en gladheid, maar vooral verbijstering dat mensen zo laag kunnen zinken in hun drang naar maatschappelijk aanzien. Ze zijn de strop nog niet waard.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // juni 30, 2017 om 19:06 //

  p.s. ik ken het vrouwpersoon op de foto, absoluut geen hoer ook al heeft ze een korte rok en schijnt de tendens te zijn dat ze dan te huur is, ze is in het echt nog veel leuker dan op de foto, ze is ook in alles precies als op de foto, zo puur en spontaan als je kunt wensen, eet roadkill als het uitkomt en heeft echt behoorlijk lekkere tieten, een paar ogen om in weg te dwalen en als ze sokken aanheeft zijn het nooit twee dezelfde….o ja, ze woont vlakbij Amsterdam en ze is kei lief !!!

  Stel je voor dat we in een Islamitisch land leven, met een Islamitische wetgeving…..alleen als voor het genot zulke grietjes te zien lopen en te weten dat god op de zevende dag recht had om te rusten en dat trucje met die rib van adam was geniaal….als ik bedenk dat de sekte van Allah dit wil verbieden en bestraffen met stenen gooien tot de dood erop volgt dan wil ik alle mislams direct over de kling jagen, stelletje zieke haatbaarden…wees liever blij met wet je gratis in je zichtveld krijgt, als je dan toch Allah achbar wil roepen, doe het dan bij korte jurkjes en dikke tieten en mooie wijfjes…

  Dicks uit for Allah !

  Like

 3. trebor2110 // juni 30, 2017 om 19:07 //

  stelen en roven en niet eens de moeite nemen om bij je rechtzaak te zijn toont gewoon minachting voor het recht aan .

  Waarschijnlijk zal ze ook nog wel het lef hebben om in hoger beroep te gaan

  Latifa Aboutaleb en haar advocaat waren niet aanwezig bij de uitspraak. Het is niet bekend of zij in hoger beroep zullen gaan tegen de uitspraak.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28510007/__Celstraf_voor_zus_Aboutaleb__.html

  Ach ja nu staat ze in het rijtje bij Elatik en Albayrak

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: