Nieuw

Met de dag, nee met het uur steeds een beetje racistischer

Ik merk het aan mezelf en ik denk dat ik hiermee niet eens de enige ben. Steeds een klein beetje racistischer. Een iets grotere racist dan de dag of het uur ervoor. Bij een nieuw geweldsmisdrijf gepleegd door tuig met een kleurtje. Een flinke stap naar voren op de racistenspiegel nadat er weer een jonge vrouw of een kind is verkracht door de inmiddels vanzelfsprekende daders met het welbekende kleurtje. Een stapje omhoog op de racismeladder wanneer een kudde laf licht getint tuig een bejaarde in elkaar trapt voor 5 euro of gewoon voor de kik. Een nog grotere racist nadat er weer eens een homo’s of lesbiennes zijn mishandelt uitsluitend en alleen omdat ze hand in hand over straat liepen. Met de dag, nee met het uur steeds een beetje racistischer.

Soms moet je eens bij jezelf te raden gaan en ik had zo een momentje toen ik hier vanmiddag buiten aan het werk was. Ik had vandaag in de ochtend een stukje geschreven omtrent de verkrachting van een 18 jarig meisje in Oostende. Doe ik vaker; aandacht hieraan besteden aangezien de staatsomroep alsmede de propagandamedia dit nogal eens ‘vergeten’, althans dat denk ik dan maar. Door er hier aandacht aan te schenken worden de misdaden van het licht getinte tuig in elk geval niet vergeten en worden de verhalen in elk geval hier niet gebagatelliseerd en wordt de slachtoffers nog een klein beetje recht gedaan in plaats van het almaar aanhoudende excuus huilen omtrent de ‘goede’ bedoelingen van de daders. Tot zo ver niet eens zo veel mis mee lijkt mij. Al kan ik me hier uiteraard ook nog in vergissen.

1De kwestie waar ik over aan het denken was is dus ook niet het stukje dat ik schreef en al helemaal niet de twijfels die er rezen omtrent het al dan niet waar zijn van dit verhaal. Ik geloof de media die zeggen dat dit verhaal is verzonnen niet en ik kan dan weggezet worden als complotdenker maar mijn vertrouwen in de mainstream media is 0,0 dus ik geloof niet dat de twee jongeren dit hebben verzonnen. Ik geloof eerder dat ze te horen hebben gekregen dat ze beter kunnen zeggen dat ze dit hebben verzonnen aangezien die arme daders al van die dubbele slachtoffers zijn, althans volgens lulletje Rutte. Ja de wegen van vrouwe Justitia bewandelen heden ten dagen de meest vreemde en kronkelige paden. Denk ook dat ik eerder een realistische blik in deze heb dan al die lui die zichzelf journalist noemen, hier ook nog eens vet voor betaald krijgen maar wanneer het puntje bij het paaltje komt als een volbloed struisvogel hun zwaar overbetaalde kop in het zand steken om maar niet te hoeven schrijven wat er daadwerkelijk aan de hand is en waarom het zo een enorme teringzooi is op ons kleine stukje aarde.

Nee ik dacht na over het liedje alwaar ik me vorige stukje mee afsloot en dan beter gesteld de videoclip die hierbij zat.

18 jarig meisje op het strand van Oostende verkracht door twee gekleurde kansenparels

De video toont namelijk behalve een scala aan mooie vrouwen ook nog eens nazi symbolen zoals hakenkruizen, 88, Hitler, White Power en ga zo nog maar even verder. Wanneer iemand mij pak hem beet 5 jaar terug verteld zou hebben dat ik zo’n filmpje zou plaatsen dan had ik deze voor gek verklaard. Waarom nu dan wel? Inderdaad met de dag, nee met het uur, steeds een beetje racistischer

En nee de mensen die denken dat ik me nu ga excuseren die moet ik teleurstellen aangezien ik het wel een goed nummer vindt en naar Saga luisterde ik 5 jaar geleden ook al ondanks de zeer discutabele reputatie van Saga. Had wellicht beter de live uitvoering kunnen kiezen van het nummer ‘Ode To A Dying People’ in plaats van voor ‘Ode to a Dying Race’ omdat ik dit filmpje nu eenmaal beter bij het verhaal vond (en vind) passen.

Zoals ik het al melde in dit stukje met de dag, nee met het uur steeds een beetje racistischer. Dit is iets dat er langzaam insluipt en een proces dat ook steeds maar door blijft gaan, blijft malen als een mallemolen die rustig maar gestaag op tempo komt om vervolgens nooit meer te stoppen.

1Wanneer ik de treurbuis aanzet en het propaganda journaal aan me voorbij zie komen met hierin de stoet der troosteloze islamieten vol treurigheid hand in hand met hun kinderen en de blik op oneindig niet wetende wat de dag van morgen ze gaat brengen grijp ik snotterend en vol medeleven de afstandsbediening en schakel ik de treurbuis uit om vervolgens middels m’n laptop over te schakelen naar de uitzendingen van bijvoorbeeld Breitbar, Gatestone Institute, Huffington Post, The Jewish Press of David Horowitz om hier dezelfde stoet der troosteloze islamieten te bekijken die alles slopen wat ze tegenkomen, mensen mishandelen en anders denkende bedreigen. Dat kind dat bij een der ‘heren’ aan de hand meeloopt blijkt dan niet zijn dochter maar zijn vrouw te zijn en het meisje waarvan je dacht dat het haar kleine zusje was blijkt de echtgenote van haar opa te wezen. Godverdomme en dan is het gek dat ik weer een beetje meer een hekel aan het asieleisers tuig gekregen heb.

1En daar gaat het fout, men noemt mij en mensen die de zelfde denkwijze als mij hebben om te beginnen racisten. Vreemd, raar aangezien ik een pleuris hekel aan moslims heb gekregen en volgens mijn zeer bescheiden mening is een moslim nog steeds geen ras. Een poedel is een ras oké maar een moslim is geen ras, zelfs geen vuilnisbakkenras. Een moslim leeft volgens de islam en ook dit is geen ras maar slecht een achterlijke ideologie die geloofd in dominantie ten op zichten van anders gelovende. De islam is een vrijbrief voor pedofilie en vrouwenmisbruik op diverse manieren. Volgers van de islam zijn dus geen ras en om die reden kan ik geen racist zijn, de kop van dit stukje is dus waardeloos gekozen, evenals het filmpje in m’n vorige stukje en eigenlijk de meeste tekst die er uit het toetsenbord van deze stukjesschrijver komt stuiteren, zucht.

Toch heb ik er vrede mee om als racist weg te worden gezet door deze derderangs burgers en hun extreem linkse vrienden. Het alternatief is namelijk dat ze mij voor nazi gaan uitmaken. Voor Nationaal Socialist. En ja hier heb ik wel een probleem mee en om die reden heb ik liever dat ze mij dan maar racist noemen en dan vooral aangezien de mensen die hiermee roepen de domme fout die ze hiermee maken vaak niet eens inzien en ik er daardoor eenvoudigweg smakelijk om kan lachen.

1Maar waarom dan wel als racist uitgescholden willen worden maar niet als nazi? Als nazi zou ik namelijk een hekel aan Joden moeten hebben, wellicht de holocaust moeten ontkennen of samen met de voltallige fracties van de SP, GL en D’66 op de dam moeten gaan schreeuwen om alle Israëliërs te vergassen uit naam van hamas. Sorry maar noem mij dan liever gewoon racist, daar heb ik minder moeite mee. Iemand die iets tegen moslims heeft uitmaken voor nazi is ongeveer het zelfde als Adolf Hitler uitroepen tot erelid van de Mossad of Shin Beth dus dat komt helemaal goed.

Met de dag, nee met het uur steeds een beetje racistischer of moet ik dit wellicht veranderen en de titel aanpassen tot met de dag, nee met het uur steeds een beetje realistischer? Wat doet het er eigenlijk toe en ik denk dat dit gewoon zo door blijft gaan, in elk geval zolang we een minister president hebben die alle probleem middels zijn misselijkmakende glimlach probeert te ontkennen of eenvoudigweg denkt weg te kunnen lachen. Er geloof in hebben dat de komende Nederlandse regering iets voor ons Nederlanders gaat doen is ongeveer net zo groot als de kans dat morgen alle onterecht aanwezige asieleisers uit hun eigen richting huis gaan vertrekken.

Slaap maar lekker door dan neemt deze fulltime racist een lekker Kasteel biertje, heb ik wel verdient na een dag hard werken. Eens kijken of er nog een leuke film te vinden is of zal ik nog maar een cd’tje van Saga opzetten?

met groet Bolo

“Gij noemt mij een racist, mijnheer
omdat ik eigen volk en eigen taal waardeer,
bij eigen aard en eigen waarden zweer,
mijn kind’ren eerst hun rechten leer.
Daarom noemt gij mij een racist, mijnheer.

Noemt gij mij een racist, mijnheer,
omdat ik vreemden zoals gasten eer,
geen dwang of geen bemoeizucht tolereer,
in eigen land de wetten zelf dicteer ?
Noemt gij mij daarom een racist, mijnheer ?

Stel, dat ik later in uw land passeer.
Zult gij niet eisen, dat ik zonder meer,
uw eigenheid en uw gewoonten accepteer ?
Dat ik uw wetten en uw regels respecteer ?
Zijt gij dan ook racist, mijnheer ?

Gij stuurt mij stellig naar mijn thuisland weer,
indien gij vindt dat ik te lang en al te zeer
van uw geduld en gastvrijheid profiteer.
Onthoud, dat gij noch recht noch reden hebt, wanneer
gij ’t lef hebt, mij te schelden voor racist, mijnheer !”

Gij noemt mij racist, mijnheer ? (Wim De Cock)

Doe mee met 8.101 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2047 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

21 Comments on Met de dag, nee met het uur steeds een beetje racistischer

 1. Ik merk het ook en daar baal ik van. Er zijn er zoveel die het goed bedoelen maar dat wordt onder gesneeuwd door het tuig dat het verziekt voor de welwillenden. Ik blijf het zeggen uitroeien waar ze tekeer gaan met de grootst mogelijke middelen die militair maar ingezet kunnen worden. En een ieder die zich in die gebieden schuldig heeft gemaakt en terug keert naar Europa op pakken en zonder pardon tegen de muur zetten. Tot de welwillenden in vrede met elkaar kunnen leven.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juni 30, 2017 om 23:07 //

  Ik sluit me volledig bij je aan Bolo, ook bij mij gaat het vaak door mijn hoofd dat anderen mij een racist vinden. En weet je wat? Het interesseert me geen bal hoe zij ‘racist’ definiëren. Ik denk dat we dagelijks een lading narigheid over ons heen krijgen om aan te tonen dat ons racisme een reële basis heeft. Waarom hoor je nooit iets over Chinezen of Japanners, beide groepen zijn toch ook flink aanwezig in ons land. Zeker, ook zij spreken het Nederlands vaak maar zeer gebrekkig. Maar niemand kan het ze kwalijk nemen. Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, ze werken zich bijna zonder uitzondering drie slagen in de rondte en toch hoor je ze nooit klagen. Ze stellen geen eisen, ze dringen ons geen ander geloof op, er zijn geen Chinese hangjongeren, ze eisen niet dat onze vrouwen NCRV badpakken dragen in plaats van bikini’s en ze serveren ook nog eens heerlijk voedsel! Meer meer meer! Tenminste als we dan omgekeerd evenredig minder Turken en Marokkanen hebben 😀

  Like

 3. Lily Demuynck Demuynck // juni 30, 2017 om 23:26 //

  Schitterend nummer maar hoop dat die apocalyps nooit plaats zal hebben. Meer en meer mensen worden wakker, dat stemt Me hoopvol. Nostradamus heeft dit voorspeld maar ook dat wij uiteindelijk zouden zegevieren. Ik heb goede hoop dat hij gelijk heeft. Never surrender !

  Like

 4. Duchesne // juni 30, 2017 om 23:37 //

  Dit soort stukjes is de reden voor censuur, omdat het keihard blootlegd wat er mis is. ik ben opgegroeid met de stelling dat iedereen gelijk is en ik iedereen in zijn of haar waarde moet laten….dat ik in een democratisch land leef en andermans mening moet respecteren….dat ik gelijke rechten heb net als anderen, dat politie er is voor onze veiligheid….dat rechtbanken onafhankelijk van de politiek werken en de wet handhaven, de wet die gelijkheid en democratie waarborgd….en ik heb al die dingen als waar gezien tot ik er middenin zat….er is geen wederzijds respect bij veel mensen, gelijke rechten zijn er enkel voor wie deel uitmaakt van een bepaalde politiek correcte groep en zelfs daar is er baas boven baas, zwijg over democratie of over rechters die recht doen…zwijg over stembus en stemrecht of over deel zijn van een samenleving en je zegje mogen doen….waarnaar niet word geluisterd, waarvoor je bijna gestenigd word en naar buitenland moet vluchten…..gelijkheid komt enkel van een gelijkwaardige positie, als jou woede een risico is voor de andere groep, dan pas word je stem gehoo0rd, je wil gerespecteerd en enkel dan is democratie uitvoerbaar, als iedere burger macht heeft en als iedere mens rekening inhoud met de volgende, omdat ze een gevaar kunnen zijn als men dat niet doet.

  Straks daalt de censuur neer oip internet, straks zal berichtgeving zo minimaal en zo basaal zijn dat er geen opposaitie meer is, simpelweg omdat men niet meer weet wat er om ons heen gebeurd. we zullen onze “volksvertegenwoordigers” niet eens meer kennen, niet weten hoe deze heten en hoe ze eruit zien. Ze zullen er gewoon zijn, als een puist aan je kont, bij iedere scheet doet het zeer, tot je enkel nog onlucht door te boeren…en op die dag ben je een van hen….

  Liked by 2 people

 5. Lily Demuynck Demuynck // juni 30, 2017 om 23:40 //

  Beste Bolo, Waar of hoe kan ik mij de cd ‘ s van Saga aanschaffen ? Neem aan dat die niet bij de doorsnee platenboer te koop zijn. Alvast bedankt voor de info. Vlaamse groet, Lily.

  Liked by 1 persoon

 6. JackvanderVeen // juni 30, 2017 om 23:43 //

  Weet je dat ik de noor Anders Breivik steeds beter begrijp betreffende zijn beweegredenen tot het killen van een tachtigtal “onschuldige” rooie lynxe jeugdige mensen.
  Ik kan lynxen wel haten, want die zijn de pus van Europa.
  En met hen is het als met crminele marokkanen:”minder, minder, minder!”

  Like

 7. hoi Lily,
  hebben eigen site bij deze
  http://www.thisissaga.com/mymusic.html
  groetjes John

  Like

 8. polderboy // juni 30, 2017 om 23:54 //

  De wetten en regels van Allah, wiens woorden in het heilige boek de Koran zijn gevat, zoals bij monde van het orakel Mohammed geopenbaard is, welke laatste die woorden van Allah in zijn dromen doorgegeven kreeg van de engel Gabriel, mogen absoluut niet aan getwijfeld woorden, zoals Allah zelf in in de Koran heeft vastgelegd.

  De oemma, de volgelingen van degenen die menen dat ze in de woorden van Allah, de Koran, geloven, is daarmee sterk hun individualiteit ontnomen.
  De reactie van die oemma op het boek van Rushdie, of de tekeningetjes van Hebdo, bewezen duidelijk het individualiteitsloze karakter van de gelovigen, die overal in de wereld de staten vulden als hysterische agressieve om moord en dood brullende massa’s klonen .

  Dat anderen negatief denken over die hysterische agressieve bendes klonen, de oemma dus, riekt naar discriminatie en we moeten elke kloon als individu behandelen van Asscher.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28517745/__Derde_negatief_over_moslims__.html

  Liked by 2 people

 9. Tijl Uylenspiegel // juli 1, 2017 om 00:08 //

  Ja polderboy en hij moest het door een ander op laten schrijven aangezien hij zelf analfabeet was de droeftoeter.

  Liked by 1 persoon

 10. skeeter // juli 1, 2017 om 02:41 //

  @ Duchesne,
  Dat “iedereen is gelijk” is een van de grootste leugens die ze je aansmeren vanaf jongs en respect krijg je van anderen als je dit verdient en geef je aan die het verdienen. Respect is absoluut geen recht en normaal gesproken veeg ik mijn kont ermee af.

  Like

 11. skeeter // juli 1, 2017 om 02:43 //

  nog een foxnews lachertje van afgelopen dinsdag, Tucker en Stein vanaf 4.35

  Like

 12. skeeter // juli 1, 2017 om 03:20 //

  sorry, woensdag

  Like

 13. Alphons Mantel // juli 1, 2017 om 06:53 //

  ras is geen religie en de vraag is waarom buitenlandse moslims een paspoort kregen

  Like

 14. polderboy // juli 1, 2017 om 07:59 //

  Vorig jaar stond Mohammed uit Syrië nog in de krant als geslaagde geïntegreerde, waarbij de cheffin van de kapsalon opmerkte, dat hij wel erg trots was, maar toch hielp met opruimen:
  http://www.lr-online.de/regionen/elbe-elster/herzberg/Syrischer-Friseur-findet-Anstellung-in-Herzberg;art1056,5579224

  Negen maanden later steekt de trotse Mohammed de cheffin met een mes in haar nek en moet men hem tegenhouden om haar niet helemaal kapot te steken:
  http://www.breitbart.com/london/2017/06/30/integrated-syrian-migrant-stabs-boss-hair-salon/

  Like

 15. Duchesne // juli 1, 2017 om 11:40 //

  Skeeter@…ik heb lang mensen met respect benaderd, er is ergens ene punt geweest dat ik van respect over ben gegaan naar het voordeel van de twijfel, speciaal bij allochtonen…..en nu wil ik ze weg, op eender welke manier.

  …tussen de kapotte auito en de Turkse meneer die blij was weer door te kunnen rijden na wat hulp en de allah akbar krijsende gekken die nu hier de straat lopen te bevuilen zit bijna 40 jaar…gevuld met bijna uitsluitend negatieve ervaringen met vooral Marrokanen, met over de jaren heen binnen mijn kennissen kring vele verkrachtingen, berovingen en andere ongein, en het is gewoon genoeg.al decennia lang. goedwillende mensen moet je helpen, maar een Marrokaan is geen goedwillend mens, het is een verbruiker zonder constructieve bijdrage, niet in dit leven, niet in alle vorige en niet in de toekomstige. Voor mij is het klaar en de dag dat het bloedvergieten begint zal ik er zijn, en het zal een gedenkwaardige dag zijn. Ik ben er klaar mee en ik zie steeds meer mensen er ook klaar mee zijn, van alle maatschappelijke niveaus. En mensen biginnen op te staan, overal, mensen komen in verzet, langzaam, maar dat is misschein wel de grote kracht, niet een opflakkerend vuurtje dat word uitgepist maar een stoomwals die op gang komt.

  de eerste tekenen hebben we al gezien bij de relturken, toen bewoners van flats al met bloembakken gingne gooien naar een me4nigte doorgedraaide terug naar huis turken. Stel je even voor dat er ene woedenede menigte staat en je gaat die als ongeweaspende kleine groep bekogelen met wat voor handen is, dan zit je al op het niveau burgeroorlog, of een paar meter ervan af. Dat stukje actie met geweld geeft meer aan hoe beu mensen het zijn met dubbelpaspoortigen en mislams…

  Ik hoop dat de verraders niet vergeten worden en bij de eerste golf verzet direct worden meegenomen in het afrekenen bij de kassa en het verlaten van het gebouw…

  Like

 16. Zo herkenbaar dat “gevoel”! En ook de onmacht en haat die deze hele mislam met zn mislims ellende teweeg brengt, rot op naar waar jullie allemaal vandaan komen!
  De grote vraag is, komt het tot grote confrontaties of gaan wij als schapen naar de slachtbank?

  Like

 17. Ik ben geen racist.
  Mijn volk,…
  en daar verscheen een grote menigte zoals ik; moeilijk ter been en niet altijd verstaanbaar.
  Iedereen zal “wit” wegtrekken!
  Op hun knieën duiken :”de zombies zijn gezonden, het einde van de wereld.
  Nog grotere spastici als ik zelf, met grotere hevigere ongecontroleerde bewegingen die ook nog eens vreemde klanken voort brengen, doen hun best om de situatie te kalmeren.
  Maar door die heftige spasme en de rennende om allah krijsende menigte messen bij zich dragen, kwam er onvrijwillig een mes in knuisten van een aantal spastici die heel erg hun best dezen om de mensen kenbaar de maken dat ze geen vrees hoefde te hebben.
  Maar hoe meer energie ze daar in staken hoe spasticher, hoe meer messen er door de lucht gingen.
  Laat ik duidelijk zijn, wij zijn niet slecht of gevaarlijk!
  Wij zouden alleen met wat meer begrip benadert moeten worden.
  De niet spastici zouden verplicht moeten worden om hun flexibiliteit en reflexen op een hoog niveau te houden.
  Ik ben een spast en volgens het etiket; vrij heftig.
  Maar als ik uit eten ga, komt alles in mijn mond en niks bij derde op schoot.
  Ik heb nog nooit een voertuig een massa ingestuurd.
  Ik heb me aangepast aan de normen & waarden van de onze maatschappij.
  Waarom zouden we dat niet mogen verwachten van moslims.
  Spasme uit zich in een beperking van het functioneren van spieren
  en soms ook van het verstandelijk vermogen.
  Religie beperkt vaak het verstandelijke vermogen.
  Hoe religieuzer, hoe beperkter het verstandelijke vermogen, mijn inziens.
  Ik kan geen afstand op van mijn spasme.
  Menig moslim in het westen, is te laf om de islam, de koran links te laten liggen.
  Menig moslim in het westen, kan niet omgaan met de vrijheid van het Westen.
  Mensen zoals ik heeft men liever niet in dienst,
  er moeten misschien speciale voorzieningen gerealiseerd worden, in mijn geval niet.
  Moslims eisen steeds meer speciale behandelingen.
  Stoort het mijn dat ze nooit hun Sinterklaasverhaal links laten liggen,
  nee hoor; elke gek heeft zijn gebrek.
  Het stoort mij dat ze zich steeds meer gedragen als neofascisten.
  Het stoort mij dat de zelf benoemende Anti Fascisten zelfs te laf zijn,
  om fanatieke moslims als fascisten te bestempelen.
  Tunahan Kuzu, Selçuk Öztürk en Farid Azarkan zijn Neofascisten!
  Omdat ik geen racist en fascist wenst te zijn, verzet ik me tegen dit soort Neonazi’s en tegen ieder die deze Neonazi’s steunen.
  Links verdomd het om de problemen van haar onderdanen met een zorgvraag op te lossen.
  Links importeert Neonazi’s uit alle windstreken
  en hopen dat zij misschien dit vraagstuk voor hun oplossen.
  Of ik een racist ben?
  Het feit dat er nog geen zombie’s zijn opgedoken, is misschien wel het antwoord op die vraag. 🙂

  Like

 18. @ Lily Demuynck Demuynck
  http://www.youtube-mp3.org/nl

  Like

 19. @Lily je kan ook Opera browser instaleren en een addon zoals youtubedownloader kun je direct de mp3 of video vanuit je browser downloaden

  Like

 20. Feniks // juli 1, 2017 om 20:45 //

  SAGA “If this is the way it ends I can’t beare the weakness”.
  Oh ..dat is zo diep uit mijn hart gegrepen.

  Like

 21. Jennifer // juli 2, 2017 om 22:07 //

  Opgegroeid in apartheid Suid afrika. Nederlandse christin ouders.men magt niet haten en rasist sijn. Jammer na 23 jaar onder ANC bestuur word ik ook rassis want die swarten in dit land sijn de grootste rasisten.De blanken hebt niks meer te vertellen en aan de onopgevoede publiek wordt verteldt dat de ekonomie in de hand van de blanke is, wijl de korrupte regering de koffers leeghaalt

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: