Nieuw

Mega-criminaliteit asielzoekers | politie schuift alles onder het moskeetapijt

Geert Wilders tweet: “Honderden asielzoekers per maand verdacht. Mega-criminaliteit. Allemaal onder de pet gehouden. Schandelijk! PVV wil nu snel Kamerdebat!!”

Een kamerdebat ? Een nep-debat in een nep-kamer in een nep-democratie met nep-verkiezingen die gestuurd worden door nep-nieuws terwijl het nep-kabinet demissionair is en het kartel op formatievakantie of vakantieformatie gaat.

Een nep-debat over een nep-politie over misdaden door nep-asielzoekers, terwijl onze nep-premier in het vorige nep-debat nog zei dat slachtoffers nep-slachtoffers zijn en de aanhangers van de dader-ideologie de dubbele slachtoffers.

We zijn als sinds het nep-referendum in 2005 bezet door een dictatuur die de oorspronkelijke bevolking in de Europese steden gereduceerd heeft tot een minderheid.

De politie vreet elke dag middeleeuws ritueel geslacht voer samen met de ideologische aanvoerders van deze criminele imperialistische sekte.

De grootste islamcollaborateur krijgt het best betaalde ‘extern aanbestede’ baantje, hoofddoekfundamentalistische financiële catastrofe Elatik krijgt een mega-salaris ( voor wat ) ? De tot deportatie van PVV-ers oproepende ex-hoofdcommissaris Van Riessen is nooit niet eens iets ten laste gelegd.


 Mogen we een andere politie ? Deze is stuk


Waar debatteren we eigenlijk nog over.

Over de politie die asielzoekerscriminaliteit in de doofpot stopt, hebben we een dossiertje van 24 pagina’s, dus ons vertel je niks nieuws.

Maareh ?

Wat gaan we er nou aan doen ?

In Zweden wordt de politie al ontmanteld.

Daar is geen behoefte meer aan in deze nieuwe diverse en inclusieve maatschappij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Mega-criminaliteit asielzoekers | politie schuift alles onder het moskeetapijt

 1. trebor2110 // juni 30, 2017 om 08:45 //

  Iets wat de gewone burger al jaren roept maar altijd werd weggewuifd en zie je wel we hadden toch gelijk .

  Like

 2. Als jullie wat soepeler zijn met het zeuren over onze uitgaven voor feestjes en zo zijn wij wat soepeler met het leggen van onze pet op onwelgevallige cijfertjes, zoiets?

  Like

 3. Ik kan geen enkele reden bedenken waarom ze er mee zouden stoppen om zich crimineel te gedragen, als het toch geen enkele gevolgen heeft.
  Het is eerder nog een aanmoediging om er mee door te gaan.
  Het politie bureau is eerder nog een soort van kantine waar je even uitrust en schuilt voor die boze winkelier, tussen 2 diefstallen in, om vervolgens je stroop tocht weer te vervolgen.

  Like

 4. Het is ongelofelijk bizar dat onze overheid erbij staat, er naar kijkt en vervolgens niets doet. Nu weet ik wel dat onze politie en politici te beroerd zijn om smerige zaakjes aan te pakken en het gedogen tot een soort van religie is verheven, behalve als 1 km/uur te hard gaat, maar ja dat doet de PC wel voor je, je hoeft er geen vinger meer voor op te lichten en oh oh oh wat hebben we het toch druk, met wat? Theedrinken en hapje doen. Wat een ongelofelijk slappe hap, haal die mariniers terug uit de zandbakken in afghanistan, syrie enz en geef de opdracht tot schoonvegen (wel met de kraan dicht natuurlijk). Doen ze tenminste wat nuttigs voor nederland.

  Like

 5. HetZalWelWeer // juni 30, 2017 om 11:29 //

  fraude is met cijfers rommelen.
  Ach ja, de VVD.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // juni 30, 2017 om 11:48 //

  Om maar eens een oude commercial aan te halen; “Dat is snel”.
  Ik las het bericht vanmorgen in het AD en een klein stemmetje zei dat dit een artikel op onze site zou kunnen worden. Maar zie; Fubar was me voor!
  Machteloze woede maakt zich van me meester bij het lezen van deze absurdistische feiten die gewoon écht gebeuren. Je verstand staat erbij stil, wat bezielt politiemensen om dit onder de pet te willen houden en hoe naïef moet je zijn om te denken dat dit gaat lukken. Waar zit je verstand als je criminelen willens en wetens gewoon weer loslaat omdat het ‘asielzoekers’ uit veilige landen zijn.

  Like

 7. Machteloze woede…..voor de rest weet ik er weinig meer over te zeggen.
  Wat een land……

  Like

 8. HetZalWelWeer // juni 30, 2017 om 13:43 //

  Net voor de verkiezingen wisten ze dit dus al.

  Je kunt rustig stellen, lanverraders van de hoogste plank.

  Like

 9. @Tijl,

  Tsja, ik zag het om 02.00 uur, dus toen stukkie geschreven en op ‘publiceer later’ geklikt, maar wel vóór GS en TPO. 😉

  Like

 10. Telegraaf stuk is helaas premium, maar hier staat wel iets

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s