Nieuw

Iraq declares Isis’s caliphate ‘has fallen’ after huge symbolic victory in Mosul

Iraqi troops retake city’s wrecked al-Nuri mosque on third anniversary since caliphate declared from same spot.

Iraqi troops have seized the ruins of Mosul’s grand mosque from Isis, the military said in an announcement, declaring the extremists’ reign in the country to be over.

Their fictitious state has fallen,” military spokesperson Brigadier General Yahya Rasool told state TV on Thursday – three years to the day since Isis leader Abu Bakr al-Baghdadi declared the establishment of the so-called caliphate from the same spot.

Isis blew up the 12th century al-Nuri mosque last week after it became apparent US-backed Iraqi forces had begun a push in its direction. Its black flag had flown from the al-Hadba (Hunchback) minaret since June 2014, when the extremists managed to capture one third of Iraq after sweeping across the border from Syria.

readmore>>
independent
Also published on Zeepertje.com

 • Iraq state TV declares Isis’s caliphate ‘has fallen’ after huge symbolic victory in Mosul

 • Drone footage shows the devastation in Mosul’s old city and the destroyed al Nuri Mosque 29 06 2017

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1527 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Iraq declares Isis’s caliphate ‘has fallen’ after huge symbolic victory in Mosul

 1. Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // juli 1, 2017 om 12:17 //

  Ik ben enigzins verbijsterd over de simpelheid van jourtnalisten en politici…..men denkt letterlijk nog in landen en leiders en poppetjes die je van het bord afspeelt en over winnen als je van de ander de vlag hebt veroverd.
  Natuurlijk gaat IS gewoon verder en het is ook geen tastbaar leger maar een ideologie, een ideologie die voorkomt uit Islam en feitelijk gewoon islam zonder masker is…

  Het is denk ik een beetje als de puber die voor de pc zit te mastruberen, wachtend op een andere puber om eindelijk sex te hebben….en na de sex ook SM of een andere fetish wil uitproberen. …moslims hebben met hun koran slappe doordeweekse sex en IS is een moslim die bezig is met een fetisch uit de koran….. ‘

  De enige manier om IS te stoppen is door de moslims te verwijderen uit europa, er is simpelweg geen andere manier. Je houd iemand die uren heeft zitten vreten niet tegen als deze eenmaal naar de WC moet, het moet er gewoon uit. Wel, Islam is het eten van de mosilm en extremisme is als een moslim moet poepen….het komt er voeg of laat uit. de enige vraag is of je ze naast of op je laat scheidten of dat je ze voor de poep komt al in hun eigen land hebt geparkeerd.

  Wat links heeft gedaan en wat de gutmensch heeft aangericht word hun nooit vergeven, het is wachten op bijltjesdag, alles daarvoor is bonus en absoluut verdient.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: