Nieuw

Formeel onderzoek naar Le Pen wegens mogelijk misbruik EU-geld

Er komt een formeel onderzoek naar Marine Le Pen, de leider van het rechtse Front National. Ze wordt ervan verdacht medewerkers van haar partij te hebben betaald met geld dat bestemd was voor Europarlementariërs.

NOS >>

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Formeel onderzoek naar Le Pen wegens mogelijk misbruik EU-geld

 1. JackvanderVeen // juli 1, 2017 om 07:05 //

  Men dient dat uit te pluizen indien er een substantieel reëel vermoeden hieromtrent is.
  Wel rijst er direct een andere vraag bij mij op, en wel: dit vermoeden naar LePen toe over oneigenlijk gebruik van EU-geld, want dat is de aantijging in grote lijn, dient men dientengevolge niet meer dan 90% van de europarlementariërs te screenen? Want volgens mij zit in Brussel (nagenoeg) iedereen de zaak te flessen. Uiteraard zien die smeerlappen dat niet zo en wij als buitenstaander diendn dat ook anders te zien.
  Het begint met het ontbijten en direct zuipen vanaf 09.00uur tot voedsel en zuipen met a là crème tot later op de avond. Absoluut draagt dit niet bij aan de kwaliteit van het functioneren.
  Dan ook nog wordt men betaald om AANwezig te zijn i.p.v. AFwezig, als geeft de indruk meerdat laatste weer. Allemaal oneigenlijkgebruik van de faciliteiten.
  Kantoorvergoedingen, reisvergoedingen, huisvestingvergoedingen, men probeert zoveel als mogelijk te declareren. Nouja, proberen? Men doet het!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: