Nieuw

Formeel onderzoek naar Le Pen wegens mogelijk misbruik EU-geld

France's National Front political party head Marine Le Pen gestures as she speaks during a news conference at the party headquarters in Nanterre near Paris February 6, 2015. REUTERS/Charles Platiau (FRANCE - Tags: POLITICS) - RTR4OI2A

Er komt een formeel onderzoek naar Marine Le Pen, de leider van het rechtse Front National. Ze wordt ervan verdacht medewerkers van haar partij te hebben betaald met geld dat bestemd was voor Europarlementariërs.

NOS >>

Doe mee met 7.558 andere volgers

About Fubar (4774 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Formeel onderzoek naar Le Pen wegens mogelijk misbruik EU-geld

 1. JackvanderVeen // juli 1, 2017 om 07:05 //

  Men dient dat uit te pluizen indien er een substantieel reëel vermoeden hieromtrent is.
  Wel rijst er direct een andere vraag bij mij op, en wel: dit vermoeden naar LePen toe over oneigenlijk gebruik van EU-geld, want dat is de aantijging in grote lijn, dient men dientengevolge niet meer dan 90% van de europarlementariërs te screenen? Want volgens mij zit in Brussel (nagenoeg) iedereen de zaak te flessen. Uiteraard zien die smeerlappen dat niet zo en wij als buitenstaander diendn dat ook anders te zien.
  Het begint met het ontbijten en direct zuipen vanaf 09.00uur tot voedsel en zuipen met a là crème tot later op de avond. Absoluut draagt dit niet bij aan de kwaliteit van het functioneren.
  Dan ook nog wordt men betaald om AANwezig te zijn i.p.v. AFwezig, als geeft de indruk meerdat laatste weer. Allemaal oneigenlijkgebruik van de faciliteiten.
  Kantoorvergoedingen, reisvergoedingen, huisvestingvergoedingen, men probeert zoveel als mogelijk te declareren. Nouja, proberen? Men doet het!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: