Nieuw

EU “rattled” by Trump’s visit to “anti-migrant” Poland

Polish Prime Minister Beata Szydło has shown impressive backbone in rejecting the hijrah and averting the chaos experienced by other European nations that have implemented extraordinarily irresponsible immigration policies, placing their populations at risk for crime, economic collapse and jihad attacks.

The EU, although imploding under its reckless immigration policy, has been threatening to punish Poland and Hungary for not taking in their “quotas” of migrants to ease the burden on other EU nations. The two countries are to be applauded for putting their citizens first, as Trump is putting America first. It’s no wonder that the EU is rattled by Trump’s visit to so-called “anti-migrant Poland.”

“EU Rattled by Trump’s Visit to Right Wing, Anti-Migrant Poland,” by Liam Deacon, Breitbart, June 29, 2017:

European Union (EU) officials are worried U.S. President Donald J. Trump’s visit to Poland will bolster the populist, right wing government there, encouraging their defiance of the EU, and damage “European unity”.

The president’s one-day stop-off – en route to the G20 summit in Hamburg…

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1458 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on EU “rattled” by Trump’s visit to “anti-migrant” Poland

  1. skeeter // juli 1, 2017 om 04:03 //

    De EU zal naar de bliksem gaan of Trump nu wel of niet Polen bezoekt.

    Liked by 1 persoon

  2. sudare // juli 1, 2017 om 11:52 //

    En daarna reist hij door naar Hongarije om mijnheer Orban te feliciteren met zijn uitstekend functionerend hekwerk? Dan kunnen ze tegelijkertijd ze nog wat praktische tips dienaangaande uitwisselen.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: