Nieuw

“Driedubbele slachtoffers”

Door ingezonden: Van Hamelen

Sinds het terreurdebat (27-06 jongstleden) is het pijnlijk duidelijk geworden wat de stand van zaken is. Er is nog maar een schamele minderheid bij elkaar te schrapen die in de 2e kamer het beste met ons voor heeft. Wij weten allen over welke, wel te verstaan winnende, minderheid wij het dan hebben. De rest van het pennenlikkende gepeupel schaart zich achter de minister president en zijn “dubbele slachtoffer” opmerking.

De gang van zaken is niet langer te behappen voor een groot deel van de samenleving en kan het best omschreven worden als “onhoudbaar”. De dubbele slachtofferrol die door opperhoofd Rutte is geopperd is de volgende in een reeks termen die onze onderdrukkers met liefde zullen omarmen. Eerst werd racist vervangen door “islamofoob” en al snel werd het woord fascist er door onze weldenkende linkse mens bijgeplakt om te kunnen stigmatiseren. Nu dat allemaal niet meer lijkt te werken en de bevolking wakker wordt is de volgende stap de aanvallers in de slachtofferrol te verhullen. De politie is de politiek al voorgegaan door iftars te organiseren en met hun kont omhoog te gaan liggen voor Mohammed en zijn strijders. In contradictie mag Zwarte Piet niet meer op de foto verschijnen met oom agent want dat zou een verkeerd beeld vormen. Nu de politiek overduidelijk volgt is het wel duidelijk waar de orders en gedachtengangen van de politie in eerste instantie vandaan zijn gekomen. De gedachte moet ongeveer geweest zijn: “We gaan ze onderdompelen in een slachtofferrol en daarna doodknuffelen met liefde”. Of iets in die geest.. Hoe het ook precies zit, wij worden genaaid van boven tot onder! We kunnen hoog of laag springen maar noch de parlementsleden noch de handhaving zal onze rug hebben. Welke conclusie moet er getrokken worden uit het feit dat niet wij, de Nederlandse en Europese burgers maar zij, de moslimgemeenschap de (dubbele) slachtoffers zijn? Het kan er maar één zijn. Verzet! Het is tijd om op te staan en je stem te laten gelden. Leer je linkse tegenstanders de feiten en vorm een vuist tegen onderdrukking! Protesteer tegen politieke besluitvorming waar wij de dupe van worden! Vorm groepen, spreek uit volle borst en ga de straat op daar waar nodig! Film en fotografeer misstanden en maak desnoods alleen geluidsopnames. Post dit op zoveel mogelijk sites en leer mensen de ware gevaren van de Islam.

Het zal je verbazen te lezen dat ik zelf uit een links milieu kom en het grootste gedeelte van mijn stemgerechtigde leven ook zo gehandeld heb. Sinds een paar jaar heb ik alle puzzelstukjes op zijn plek en kan ik zonder draaikonterige gedachtes naar de feiten kijken. Ik begrijp dus waar links vandaan komt. Heb zelf jarenlang in gedachtes vastgezeten van sociaal moeten handelen en denken. Wat de meeste zich alleen niet realiseren is dat wat links op dit moment doet juist asociaal is, zelfs ten opzichte van zichzelf. De aanhoudende dreiging en uiteindelijke vijandelijke overname zal niemand ontzien. De zogenaamde idealen van links zijn de eerste die de deur gewezen worden zodra de verandering van macht heeft plaatsgevonden. Door de houding van de minister president en de propaganda van de media wordt links tegen rechts opgezet in het kader van de EU. De echte slachtoffers, de mensen die tegen de EU zijn, tegen de Islam zijn en ruzie moeten maken met hun linkse medemens zijn dus niet dubbele maar “driedubbele slachtoffers” van het geheel! Mensen nogmaals, sta op en laat je stem horen!

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7466 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on “Driedubbele slachtoffers”

 1. renato // juni 30, 2017 om 02:43 //

  Blijven ontkennen dat we in een collectief existentiële crisis zitten. Wordt het niet tijd om die man in een dwangbuis naar een inrichting af te voeren??

  Liked by 1 persoon

 2. En wie zijn de slachtoffers van rutte’s beleid?

  juist ja de doorsnee Nederland.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28508707/__Man_wil_inrijden_op_moskeegangers__.html.

  Er zullen er meer volgen geloof me maar.

  Ben in principe tegen geweld.

  Maar what you sow, is what you will reap.

  Liked by 1 persoon

 3. driedubbel is en blijft een rare uitdrukking, dubbel = 2x ok, drievoudig = 3x ok maar driedubbel = 6x of zo?? Het wordt (veel te) vaak gebruikt, maar is daarom m.i. nog steeds geen correct nederlands, ondanks dat het wel in mijn woordenboek uit 1966 (ja zo oud al) wel vermeld staat.

  Like

 4. polderboy // juni 30, 2017 om 10:48 //

  Maar wat nu als Rutte niet ontkend zou hebben?
  –Ook 24/7 bewaking?
  –En hoe zou hij er dan bij staan bij de West Europese politieke consensus? Hij maakt zichzelf onmogelijk.
  –En de zakelijke belangen in het Midden Oosten. Neem een salafistisch dwergstaatje als gasbel Qatar. Bezit bijvoorbeeld alleen al 16% van de hele Volkswagengroep, 6% van de EU Airbus en aanverwante legervliegtuigbouw. Die zijn betrouwbare investeerders (een familie met 2 miljoen semi werkslaven in dienst), naast dat ze enorme klanten zijn. Het politieke-bedrijfsbestuur netwerk van de VVD verdient daar ook flink aan.
  –En de werkgevers, de VVD achterban: die gaan ook klagen, met name in Duitsland, die op langere termijn tekort hebben en veel te bang zijn voor loonstijgingen naast dat ze graag hun voorsprong houden. Door schaalvoordelen, dus grote blijven hebben, heb je meer winst en meer geld over voor research, en daarmee behoudt je technologische voorsprong. En hoe meer poppetjes in dienst, hoe meer geld je ermee verdient (vergelijk belasting).

  De algemene politieke consensus, de eigen politieke achterban, de zakelijk belangen, en zijn eigen veiligheid maken Rutte’s ontkennen tot een logisch gevolg. Het gaat hier niet om de waarheid vertellen, sowieso niet in de politiek.

  Dat het volk in Nederland, gezien vanuit Rutte’s optiek, politiek gezien wordt als lokale politieke consumenten, waar onder een deel door die ontkenning politieke consumenten ontevredenheid ontstaat, weegt vooralsnog minder mee.
  Pas als die groep ontevreden politieke consumenten te groot wordt, wat zich in het stemgedrag uit, en daarmee Rutte’s machtspositie in het geding komt, zal hij zich in uitspraken richting de waarheid begeven. Nu al zegt hij: “Tja we hebben fouten gemaakt”. Hij voelt dat het niet zo lekker gaat, wat al blijkt tijdens de formatie. En er zal binnen de partij ook wel het nodige worden gezegd. Toch is het van belang consensus gerichte uitspraken te doen, en daar heeft de waarheid niks mee te maken, omdat die andere belangen te veel zou schaden.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. “Driedubbele slachtoffers” – van Hamelen

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: