Nieuw

Breaking : Italië wil haar havens sluiten voor economische gelukszoekers

Breaking nieuws uit Brussel, waar de Italiaanse ambassadeur bij de EU , Maurizio Massari zojuist de EU commissaris voor vluchtelingen zaken, de Griek Dimitris Avramopoulos heeft geïnformeerd dat zijn land geen zgn. vluchtelingen meer zal accepteren die door schepen met een niet Italiaanse vlag in Italië aan land gezet worden.

Daarmee wil Italië waar al eerder de openbare aanklager in Palermo, schepen van  de zgn. NGO’s , vaartuigen van de zieligheidsindustrie zoals Artsen zonder Grenzen een aanklacht aan het voorbereiden was, verbieden nog langer Italiaanse havens aan te doen.De situatie in Italië is dermate nijpend, afgelopen weekeinde brachten de schepen van de zieligheidsindustrie12.000  asielparasieten  in Italiaanse havens aan land, dat de Italiaanse regering dit dwangmiddel nu wil gebruiken om de opportunistische hulporganisatie langer misbruik te laten maken van zgn. menslievendheid.

Lees verder:

http://www.geennieuws.com/2017/06/breaking-italie-wil-haar-havens-sluiten-voor-economische-gelukszoekers/

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Breaking : Italië wil haar havens sluiten voor economische gelukszoekers

 1. Alphons Mantel // juni 30, 2017 om 18:19 //

  wel heel erg laat , zo een verstandig besluit. Duitsland en ons land kunnen hier veel van leren,

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 1, 2017 om 01:12 //

  Het kon ook niet uitblijven, er komt een moment dat het simpelweg vol is, dat had men lange tijd geleden aan kunnen zien komen, voorwaarde is dat je dan goed bij je hoofd moet zijn en niet zoals de idiote burgemeester van Palermo je kop in het zand moet steken.

  Like

 3. Er komt een G-20 top aan. Italië wil helemaal de havens niet sluiten (Italië heeft niks te willen, vergeet niet dat de EU Berlusconi verving middels een staatsgreep), het is onderhandelingstactiek om meer geld te krijgen voor omvallende banken. En om de druk op te voeren op andere Europese landen om meer mohammedanen op te nemen.

  Like

 4. Like

 5. copywriter // juli 1, 2017 om 11:43 //

  Gaat natuurlijk nooit gebeuren. Italie is technisch failliet de enige reden waarom het nog niet is omgeduveld zijn de miljarden van Merkel die de Italianen krijgen toegestopt op voorwaarde dat ze hun havens openhouden voor migranten.
  Italie en DL houden elkaar in een dodelijke wurggreep. Als 1 van de twee loslaat dan gaat Italie kopje onder (vijfde economie van de EU) en daarmee ook de Euro. Alle andere landen uit de Eurozone zullen dan gillend naar de nooduitgang rennen en daarmee valt de EU ook om.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: