Nieuw

Terrorisme verdachte aangehouden en in bewaring gesteld

De politie heeft vrijdag in Brunssum een 38-jarige Syriër aangehouden, omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een terroristisch misdrijf.

De man verblijft als asielzoeker met een verblijfsvergunning in Nederland. In zijn woning is beslag gelegd op een laptop, enkele mobiele telefoons, andere gegevensdragers en documenten. Het onderzoek begon vorige week met informatie van de AIVD.
.

Doe mee met 7.787 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (5679 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: