Nieuw

Southend verbiedt bikini’s om ‘dubbele slachtoffers’ niet cultureel te kwetsen

Chefs toerisme in Southend On Sea hebben aangekondigd deze zomer met een proef te starten op drie stranden waar vrouwen gevraagd zal worden om zich te bedekken terwijl ze aan het zonnebaden zijn.

Volgens een email die ingezien is door Southend News Network, zijn deze zogenaamde ‘Modesty Beach Areas’ bedoeld om publiek te trekken uit heel het Verenigd Koninkrijk dat zich oncomfortabel voelt bij overdadig vrouwelijk bloot vanwege culturele of religieuze redenen.

Diana Verss is hoofd van de ‘Werkgroep Toerisme Inclusiviteit en Gelijkheid Southend’ en zij zegde een interview toe.

Ze zei: “We hebben 500 mensen uit East-London en North-London (islamitische enclaves, Fub) gevraagd of ze een bezoek aan het strand in Southend zouden overwegen, en 37% antwoordde dat ze zoveel ongelovig bloot vrouwvlees niet konden verdragen en daarom voor Brighton en Eastbourne zouden kiezen (dat kennelijk al verder geïslamiseerd is, Fub).”

“Dit heeft ons aan het denken gezet en binnen een paar minuten hebben we besloten om dan drie stranden aan te wijzen waar vrouwen verplicht worden om zich te bedekken zodat iedereen voortaan van onze stranden kan genieten.”

“De stranden zullen afgeschermd worden door ‘privacy-schermen’ van de andere stranden, zodat iedereen kan genieten van de kilometers gouden strand en kristalblauwe zee.”

Lees verder in het Engels bij Southend News Network >>

Die arme mohammedanen toch. Altijd maar weer slachtoffer van terreur, en nu ook nog van bikini’s.

Eerder al verbood de mohammedaanse terreurburgemeester van Londen reclame uitingen met bikini’s in Londen.

 

 

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6107 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Southend verbiedt bikini’s om ‘dubbele slachtoffers’ niet cultureel te kwetsen

 1. Zijn ze daar in Engeland nou helemaal van het padje.
  Ze gaan moslims in Londen rekruteren om bikinis te gaan verbieden.
  In Turkije, Tunesië en andere landen ligt men ook in bikini op het strand.

  Like

 2. qdanny // juni 29, 2017 om 20:42 //

  Te gek voor woorden.

  En zo zwicht Europa steeds meer voor de islam.

  Bah bah bah.

  Like

 3. Al deze figuren noemen wat ze zijn; FASCISTEN. Gehuld in nazi-kleding uit de zandbak.

  Like

 4. Bedekt zonnebaden? LOL

  Like

 5. trebor2110 // juni 29, 2017 om 22:51 //

  https://ejbron.wordpress.com/2016/06/22/satire-strand-scheveningen-uitsluitend-voor-asielzoekers/
  Het gemeentebestuur van Den Haag overweegt om het strand van Scheveningen in de zomermaanden van maandag tot en met vrijdag uitsluitend open te stellen voor “asielzoekers”. Daarmee komt de gemeente tegemoet aan de wens van “vluchtelingen” om aan het strand niet geconfronteerd te worden met deels blote lichamen van Nederlanders.

  Like

 6. Avidia // juni 29, 2017 om 23:42 //

  Ik word hier niet goed van, komt er dan nooit een einde aan, dit mag niet meer, dat mag niet meer, hebben wij ook nog iets te vertellen??? Het naaktstrand moet ook worden aangepakt, o jeetje, die wordt zeker ook gesloten, stel je voor dat een moslim verdwaald en daar terecht komt, dat moet worden voorkomen.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // juni 30, 2017 om 00:58 //

  Zo ver is het dus al gekomen… Maar laten we ons niet vergissen, ook de zelfcensuur sluipt door, was het tot voor enkele jaren geleden nog de gewoonste zaak dat vrouwen en meisjes topless op het strand lagen, dat is voorbij. Niet een beetje of hier en daar, nee het is gewoon helemaal voorbij. En dat is niet omdat er een nieuwe preutsheid is gezien de vele vrouwen en meisjes die hele of halve blootfoto’s van zichzelf op de nieuwe media zetten.

  Like

 8. Het is geen zelf-censuur als je je aanpast omdat je anders voor hoer of erger uit wordt gemaakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: