Nieuw

Returning Islamic State Fighters Given ‘Protected Identities’ To Start New Lives in Europe

Hundreds of Swedish residents who went to fight for the Islamic State in Iraq and Syria have now returned to Europe and the Swedish government has given several of them “protected identities” to keep locals from finding out who they are.

The vast majority of the returning jihadist fighters keep a very low profile once they get back to Sweden as many have committed terrorist offences while in the Middle East. 27-year-old Walad Ali Yousef is one returnee that the government has given a special status protecting his identity, normally given to people under serious threat Expressen reports.

Mr Yousef, originally from the heavily migrant-populated city of Malmo, spoke to the newspaper complaining he had difficulty finding a job. “I am looking for many jobs but can not get one because my pictures are out there,” he said.

Yousef joined the Islamic State in 2014, travelling to the ISIS capital of Raqqa in Syria. Formerly a small time criminal, Yousef sent pictures of himself in Syria posing with Kalashnikov rifles to encourage his friends in Sweden to join the terror group.

39-year-old Bherlin Dequilla Gildo, also from Malmo, is now back in Sweden living under an entirely new identity. In 2012 he posted images of himself posing with dead bodies, who he claimed were “Assad’s dogs” and participated directly in killings of Syrian regime soldiers…

readmore>>
breitbart
Also published on Zeepertje.com

What can possibly go wrong with the open borders in Europe?

WE ARE BEING DESTROYED!

Nederlandse links;
Elsevier>>
Dagelijksestandaard>>
tpo>>
Nieuwreligieuspeil>>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Returning Islamic State Fighters Given ‘Protected Identities’ To Start New Lives in Europe

 1. skeeter // juni 29, 2017 om 16:29 //

  Geef ze een lood projectiel, ik bedoel beide, de regering en de zombie

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // juni 29, 2017 om 16:50 //

  Wat mijn conclusie is; Als regeringen moslim terroristen van nieuwe identiteiten voorzien zullen ze deze ook beschermen tegen eventuele veroordeling van misdrijven. Dit betekent dat overheden in Europa terroristen gewoon de hand boven het hoofd houden en financieel ondersteunen.
  Het betekent ook dat mijn veiligheid in acuut gevaar is, zowel door anonieme terroristen met een nieuwe identiteit die tussen ons leven als door een overheid die moorden goedkeurd en moordenaars van mannen, vrouwen en kinderen
  feitelijk op ons loslaat. We zitten in een wurggreep van iets dat zo langzaam ons afklemt dat het lijkt of het normaal is te stikken….

  Vreemd dat moslim weduwen in bosnie geld krijgen vanuit Nederland terwijl de weduwen van de serviiers die vermoord zijn door de bosnische moslims niks krijgen….

  Waarom is het leven van moslims meer waard voor regeringen dan het leven van christenen? Hoe groot is de corruptie en hoe lang gaan we dit nog laten gebeuren?

  Liked by 1 persoon

 3. Volgens mij heet dit ondermijning van de staats veiligheid en hier kan je dus een staat voor aan klagen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: