Nieuw

State of ‘Collapse’: Italy Overwhelmed as 13,500 African Migrants Arrive in Past Two Days

Italy’s migrant welcome centers are in a state of “collapse” as huge waves of African migrants take advantage of the temperate climate to make the crossing from Libya to the Italian peninsula.

migrants italyOn Tuesday, 8,500 African migrants are reaching Italian shores aboard 14 different ships, adding to the 5,000 who arrived on Monday. The massive arrivals have led local media as well as politicians to speak of an authentic immigrant “invasion” exceeding the country’s capacity of assimilation.

Officials reported on June 15 that more than 65,000 migrants had arrived since the beginning of the year, but that was prior to the latest influx. Figures for the year now stand at 73,380 migrants into Italy, or a rise of 14.42 percent over the same period in 2016, when then-record arrivals had reached 64,133.

The exodus from Libya to the Italian coast has continuing unabated with no visible action on the part of the Italian government or the European Union to halt it.

The illegal immigrants who reach the Libyan coast from all parts of Africa (most recently, from the West), embark in the Mediterranean on makeshift boats. The majority of these are picked up either by NGOs or humanitarian organizations or official Italian Coast Guard or naval vessels…

readmore>>
breitbart
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on State of ‘Collapse’: Italy Overwhelmed as 13,500 African Migrants Arrive in Past Two Days

 1. Jullie , ïk ,wij ! hebben geen idee v het werkelijke cijfer ! “Daar mee bedoel ik “hoeveel van dat soort “Gajes er al over geholpen zijn ! Nederlandse “pers”sprak over 8000 ,Breitbart kwam met jullie cijfer Ned “pers “vergeet er gemaks-halve 5. 500 ! Maar eerder las je al 10.000 in een weekend ! “Maar buiten deze hogere aantallen ,”neem ik aan dat 2000 per dag niet ! ongewoon is ? “Dus “hoe veel in het totaal ? Ïk denk dat wij ons te “pletter schrikken van het totale cijfer ! Brussel zegt ! SSsshhtt ! “Muil houwe !

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // juni 28, 2017 om 16:15 //

  …ik denk dat wij en niemand zich bewust is van de omvang van alles en dat alsje het in een simpel tekenfilmpje zet met mensen die in een kamer zitten en per dagdeel hoeveel erbij komen…word een kamer waar om stoelen word gevochten, waar het eten door steeds meer moet worden gedeeld en waar spanningen gegarandeerd oplopen……burgeroorlog is het enige logische gevolg, en ook dat moet men bij de EU en bij nationale regeringen toch ook weten. Het opzettelijk aansturen van een burgeroorlog is een misdaad op zich, maar wie vervolgd de EU leiders en de leiders van EU landen?

  Kortom, het is sterven of zelf zaken in hand nemen, wat ook een groot risico op sterven met zich meebrengt….kans hebben of kans laten lopen….

  Dat hele “motorblok” zou moeten vastlopen en ontploffen. De veraders zitten te bekvechten over wie het land mag overdragen aan de dictatuur. Staatsveiliheid, plaats eens een bom of stuurjullieAntifa een naar Den Haag afdeling binnwnhof, zorg dat de politiek gedwongen moet verjongen, dit hele beleid van de afgelopen decennia is een beleid van dronken stuurlui die de boot moedwillig willen kelderen. Wees eenmaal de naam staatsveiligheid waardig en ruim de Bende op, vast wel moordende sukkels op links te vinden voor de span en handdiensten…

  Kunnen ze eenmaal iets nuttigs voor het volk en land doen….

  Liked by 1 persoon

 3. Huilie huilie doen gaat niet helpen, terugbrengen wel, maar daar is moed voor nodig die ten enenmale ontbreekt bij de linkse eu-kliek. Bescherm, stel en bewaak je grenzen of delf het onderspit, aan u de keuze.

  Liked by 1 persoon

 4. Een keer is de grens bereikt en gaat italië ook de grenzen sluiten omdat het gewoon
  niet meer te doen is.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: