Nieuw

Schweiz: Nicolas Blancho, Präsident des Islamischen Zentralrats, rechtfertigt Steinigung

In einem Video verteidigt der Präsident des Islamischen Zentralrats seine Weigerung, sich von der Steinigung als Strafe für Ehebruch zu distanzieren.

Afbeeldingsresultaat voor Nicolas BlanchoNicolas Blancho, Präsident des Islamischen Zentralrats (IZRS), rechtfertigt in einem Facebook-Video die Steinigung als Strafe bei Ehebruch. Blancho warnt vor der Relativierung der Texte im Koran. Dazu verweist er auf die Sendung «Arena» im Jahr 2010. Dort wurde er aufgefordert, sich von der Praxis der Steinigung zu distanzieren, wie sie etwa der Iran vorschreibt. «Alle droschen auf mich, alle drängten darauf hin», erinnert sich Blancho im Video.

Jetzt, sieben Jahre später, bereut es Blancho «kein bisschen», dass er sich damals in der «Arena» nicht distanziert hat. Doch will Blancho die Steinigung auch für die Schweiz? Auf Anfrage von 20 Minuten teilt der IZRS mit, «dass man die Anwendung der strafrechtlichen Abteilung der Scharia ausserhalb eines islamischen Systems klar ablehnt».

IZRS-Gegner sehen sich bestätigt

FDP-Nationalrat Hans-Peter Portmann sieht sich in seinem Vorhaben, «extrem islamistische Bewegungen, die Ideologien wie der Scharia nahestehen», zu verbieten, bestätigt…

readmore>>
bazonline
Also published on Zeepertje.com

 • Nicolas Blancho bei Arena 1 von 8 SF1 Radikale Muslime von 23.04.2010

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Schweiz: Nicolas Blancho, Präsident des Islamischen Zentralrats, rechtfertigt Steinigung

 1. Duchesne // juni 28, 2017 om 16:03 //

  Volgens mij moeten bij de Zwitsers nu toch de alarmbellen echt gaan rinkelen, alles wat vol de Zwitsers waarde heeft word feitelijk even gebruikt en gepruimt en vervolgens in de toekomst uitgekotst. Lijkt mij tijd dat Zwitsers zichzelf eens diep in de boezem gaan betasten….

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // juni 28, 2017 om 21:28 //

  Die club, goed voor bijna 4000 man, waarvan veel diep geïnfiltreerd zijn in universiteiten en andere hogere instellingen, was populair bij media, en deze intellectuelen stonden bekend als fundamentalistisch, een term die ook gebruikt wordt voor de nieuwe protestantse stromingen, waarmee ze vergeleken werden. Het betrof een religieus intellectueel keurkorps dus.

  Op hun adres te Bern blijkt ook de indrukwekkend klinkende club “Association des savants musulmans” gevestigd te zijn, maar na justitieel onderzoek bleek men gekoppeld te worden aan terreurpropaganda, financieren van terreur, mede via geld uit Koeweit.
  https://de.wikipedia.org/wiki/Islamischer_Zentralrat_Schweiz#Mitglieder

  Uiterst gevaarlijke en vooral aalgladde lui dus.

  Liked by 1 persoon

 3. Avidia // juni 29, 2017 om 23:24 //

  Wat toch een rot volk, ik walg van ze, en ze wonen ook in ons land.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: