Nieuw

Er is een boot gekocht om de invasie te stoppen

We hebben al een tijdje reclame op onze site staan om dit project te financieren. Onder elk artikel staat een banner: Stop de Invasie ! En rechtsboven op de voorpagina staat nog een keer zo’n banner. Het was al even bekend dat er genoeg geld binnen was voor een boot. Nu is er een boot gekocht van dat geld.

Defend Europe wil nu op weg naar de Libische kust om daar de invasie te stoppen. Het plan is om de ‘vluchtelingen’ uit zee op te pikken, hun bootjes tot zinken te brengen, en ze weer af te leveren op de Libische kust.

En dat kost ook weer geld maar het is de enige manier om de invasie te stoppen. Defend Europe krijgt geen geld van collaborerende overheden of van George Soros en is afhankelijk van donaties van patriotten. Toen ik vanmorgen keek stond de teller net boven de 1000 dollar en is inmiddels al boven de 12.000, dus dat gaat vrij snel. En dat is ondanks tegenwerking van banken en instanties als PayPal die de rekeningen van Defend Europe geblokkeerd hebben. In totaal hebben ze $80.000 begroot.

Doneren en meer info in het Engels hier: https://www.wesearchr.com/bounties/defend-europe-identitarian-sar-mission-on-the-libyan-coast

If you have more questions consult our FAQ: http://defend-europe.org/en/f-a-q/

Or contact us: http://defend-europe.org/en/contact/

 

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

36 Comments on Er is een boot gekocht om de invasie te stoppen

 1. qdanny // juni 28, 2017 om 01:28 //

  Geweldige actie!

  Hoop dat er meer van zulke boten komen.

  Like

 2. Ze willen onder andere een tweede kopen van de beoogde 80.000
  Die is om SOS signalen op te vangen, zoiets. Ik begreep eerlijk gezegd niet helemaal wat ze er mee bedoelden. Moet je maar even de Engelse tekst lezen, bovenste link staat het in.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juni 28, 2017 om 01:36 //

  Bij mij staan er geen banners, het zou kunnen dat die weggehaald worden door mijn adblock maar dan werkt hij kennelijk beter dan ik me realiseerde.

  Like

 4. Henk der Niederlànder // juni 28, 2017 om 01:40 //

  Je wilt niet weten hoe snel deze schrpen aan de ketting gelegd gaan worden.
  Geloofd nou iemand hier dat Brussel zich laat stoppen door een paar schepen????

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl,

  adbloc gaat niet over mijn banners, deze bedoel ik (het plaatje is klikbaar):

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // juni 28, 2017 om 02:40 //

  Ja die van “Stop de Invasie” maar die staat bij mij niet rechtsboven, die staat bijna helemaal onderaan na “oudere artikelen”.

  Like

 7. Heb jij twee kolommen op je beeldscherm ofzo ?

  Like

 8. skeeter // juni 28, 2017 om 03:45 //

  Bij tweede dobber poging de hele tent verzuipen.

  Like

 9. Waarom denken ze dat al die “vluchtelingen” hieraan meewerken en zich laten afzetten op een strand.
  Die gasten worden dan zo agressief als de pest zodra ze dat door hebben.
  Dus dan mogen ze ook wel een gewapende macht meenemen om die gasten onder controle te houden.

  Liked by 1 persoon

 10. trebor2110 // juni 28, 2017 om 08:52 //

  Bert gewoon een paar uurtjes een rondje varen [ ondertussen zoveel mogelijk dobberaars oppikken ] en weer terug varen naar Afrika en Welkom to Europa roepen als het strand van Libie in zicht is .

  Liked by 1 persoon

 11. Trebor, en dat gaat lukken omdat ze allemaal daar nog nooit een smartphone hebben gezien, geen flauw idee hebben wat google maps is, en al helemaal geen idee hebben wat de locatie gegevens zijn.
  Ik denk toch echt dat je die gasten zal moeten opsluiten in dat ruim om ze rustig te houden.

  Like

 12. Of ze richten zich op bootjes waar niet meer dan 4 dobbernegers in zitten.
  Dan is het nog wel te doen.

  Like

 13. jackvanderveen1 // juni 28, 2017 om 10:24 //

  Ik zie reeds de spaanse of italiaanse marine op commando van Brussel en die gesponsorde achterlijke lynxe klieken deze boot enteren en jawel voor eeuwig aan de ketting.
  Waarom?:
  deze boot vormt een gevaar voor het uitvoeren van redden van middellandsezeedobbernegers.
  Beter lood om oud ijzer, klopt nog ook, en schiet al die taxiboten eerst de kelder van de middellandsezee in.
  Paar taxi’s minder is miljarden winst.

  Like

 14. Duchesne // juni 28, 2017 om 12:11 //

  ..ik ga mee met de opmerking van Jack van Veen, ik denk ook dat deze boot snel uit de vaart zal zijn, of gewoon aan de ketting gaat in Italie of Libie…zonder bewapenng is dit schip een prooi….beter was het de faciliteerders overal aan te pakken met een rechtscollectief….financieel pakken is veel effectiever want zonder geld varen boten ook niet, en boten hebben onderhoud nodig en onderdelen, dus de toeleveranciers van de boten zijn ook een schakel om te benaderen….de mogelijkheden zijn legio maar hier ter plekke de collaberatue stoppen is veel goedkoper en eenvoudiger dan een roestbak in de vaart houden….

  Liked by 1 persoon

 15. Duchesne // juni 28, 2017 om 12:53 //

  …wat niet wegneemt dat ieder initiatief er een is, maar persoonlijk hoop ik meer op plekken in oost Europa waar de basis techtnieken van stadsguerillia en wapengebruik worden onderwezen, liefst wel tegen betaalbaar tarief als een soort werk en leer vakantie, net zoals de moslims het doen in Kosovo met de stadsjongeren uit onze grote stedendie hun criminele talenten in dienst van Islam willen stellen, betaald door de sociale diensten en jeugd en jongerenwerk fondsen….

  We betalen letterlijk zelf voor onze toekomstige moordenaars en onderdrukkers. Godverdomme.

  Liked by 1 persoon

 16. Tijl Uylenspiegel // juni 28, 2017 om 13:11 //

  Ik weet niet of je me nou in de maling zit te nemen Fub maar ik zal er maar met alle twee mijn grote voeten instappen; ja ik heb twee kolommen op mijn beeldscherm.

  Like

 17. Tijl, dan heb je waarschijnlijk een 15″ scherm.
  Als je scherm groter was, 19″ , dan had je 3 kolommen gehad naast elkaar.

  Like

 18. Douw eens je control knop in (helemaal linksonder op je toetsenbord) en scroll dan eens aan het scrollwieltje op je muis. Dan krijg je 3 kolommen en staat het wel rechtsboven 😉

  Like

 19. @Duchesne

  Hoofdkantoor van AZG bezetten à la Greenpeace zat ik aan te denken.

  Like

 20. Bert volgens mij heb je met een smartfone niet zo,n ver bereik op zee

  Like

 21. trebor2110 // juni 28, 2017 om 15:19 //

  en anders gewoon een scrambler aan boord en er is geen verbinding meer mogelijk

  Like

 22. Zijn ze goed in, in verplaatsing of verdaging van problemen. Een simpele en goedkope oplossing is gewoon stellen dat de veiligheid van de staat in het geding is [dan mag je bijvoorbeeld onderste stenen verstoppen, fotorolletjes mollen of archiefstukken over die ten onrechte vasttzittende Koerd Baybasin tot 2250 geheim verklaren] dan pleurt u de grenzen dicht en zet er alle legerscharen, pliesie en boabs die je kunt vinden met een mitrailleur neer plus licence to kill. En als je mensen tekort komt zijn er echt wel 3 miljoen alleen al in Nederland te vinden die wel even mee willen helpen. Vroeger had je ook al eens de Bescherming Bevolking die ze niet meer nodig vonden omdat het volk zich zelf maar moest beschermen. Misschien weer even opnieuw oprichten die Bescherming Bevolking met aan het hoofd BreinBrouwsels en als beschermvrouwe Brigitte Bardot. Graag wil ik als welkomstkado dan een bataljon Beveiligings Babes naar keuze.

  Liked by 1 persoon

 23. Ter aanvulling: Een bataljon Beveiligings Babes bestaat volgens mij maar uit 3 veldbedcompagnieën en 1 Verzorgingscompagnie. Dat moet anders.

  Liked by 1 persoon

 24. Duchesne // juni 28, 2017 om 16:00 //

  …over “babes” gesproken….al die halal vrouwen die nu samen mogen winkelen en uitgaan en leuke dingen doen en kunnen studeren en zichself zijn worden met de opukkende Islam ook terug in hun hok geknuppeld….vraag me af in hoeverre die juichen bij een Sharia wetgeving…..en eenmaal aan de ketting in de keuken met 4 krijsende koters en nog 7 te gaan denk ik dat ze erg veel spijt hebben van “hun” geloofsovertuiging. Een dier geboren in gevangenschap kent geen vrijheid en zal er niet naar talen, maar een mens die eenmaal vrijheid heeft geproeft….

  Like

 25. Tijl Uylenspiegel // juni 28, 2017 om 16:33 //

  Ik dacht echt dat je me in de maling zat te nemen maar het klopt. Ik heb overigens een 21 inch scherm maar ik zet sites altijd op 125% om het wat prettiger leesbaar te maken. Aftakeling hè… dat gaat ongemerkt door! Een mens takelt niet alleen optisch af er sluipen ook steeds meer grote en kleine ongemakken in.
  Ik denk dat ik daar maar eens een boek over ga schrijven… 🙂

  Liked by 2 people

 26. Nee. Ik wist wel dat je 2 kolommen had na je opmerking. Zo ziet het er ook uit op mijn tablet. Dus toen je zei waar het stond (onder oudere artikelen) ging lampje bij me aan 😉

  Like

 27. Tijl, zoek eens bij de instelling van je beeld resolutie, want dat is wat je veranderd met dat scroll wieltje of door ‘m op 125% te zetten.
  Probeer daar wat uit, zet ‘m b.v. eens op 1440×900, of nog 1tje kleiner om een goed beeld te hebben.

  Like

 28. G.Zwaagstra // juni 28, 2017 om 18:56 //

  Kunnen ze dan ook gelijk al die uitgeprocedeerde asielzoekers afzetten voor de Afrikaanse kust.

  Like

 29. ieznogoedh // juni 28, 2017 om 19:10 //

  Mooie boot. Maar … ik ben ervan overtuigd dat een nog veel mooiere kanonneerboot veel meer resultaten kan boeken. Dat kost niet meer dan een granaat per bootje en … in de kortst mogelijke tijd steken er geen bootjes meer van wal.

  Like

 30. Duchesne // juni 28, 2017 om 22:28 //

  …er was een tijd dat het zonder toestemming landen met een bootje in Gibraltar werd voorkomen met een raketwerper…..ikheb de lijken zien drijven destijds….werkt perfect.

  Like

 31. De donaties voor die boot stromen binnen. Soms met duizenden euro’s tegelijk. 40% van de benodigde som is al binnen.
  Het lijkt erop dat als er een plan is dat haalbaar lijkt er genoeg belangstelling is het te financieren.
  Belooft misschien nog wat voor andere plannen die haalbaar lijken.

  Like

 32. De teller staat nu op meer dan 35 duizend binnen 3 dagen, 44 procent.

  Like

 33. En nu al 49%

  Like

 34. En nu 62%

  Like

 35. Ik heb ongeveer een half jaar geleden al 100 euro gestort voor defend Europe. Je kunt wel lekker negatief zijn maar deze mensen doen wel wat. Op de bank blijven zitten en alleen maar commentaar geven schiet niet echt op. Geef het gewoon een kans en des te meer mensen dit steunen werkt ook als signaal naar overheden toe dat we niet alles pikken. Als deze boot uit de vaart wordt gehaald buiten de territoriale wateren dan hebben ze ook geld nodig om dit aan te vechten. En zoiezo halen ze ook kinderen en vrouwen uit het water of redden ze van een verdrinkingsdood. Italië begint het ook al behoorlijk benauwd te krijgen en zo zijn der meer landen die het niet meer trekken dus al geeft u maar een paar euro het is altijd beter iets dan niets. Ik geef nooit geld aan collectes of wat dan ook want het verdwijnt in corrupte zakken maar dit is een noodgeval waar ik graag aan bijdraag en ook aan hulp in de eigen regio of land als dat nodig is maar wel door het westen begeleid dus geen zak met geld maar infrastructuur opbouwen is altijd goed omdat ze anders toch niet te stopppen zijn zeker niet met Rutte aan de touwtjes die de grenzen niet wil bewaken. Pieter.
  Een stukkende PC nee dat is belangrijk. Een paar euro gast een biertje of zo!

  Like

 36. We zijn helemaal niet negatief.

  We zijn er trots op dat van al onze externe verwijzingen, door onze lezers het meest gebruik gemaakt is om juist naar Defend-Europe te surfen:

  https://fenixx.org/2017/12/30/de-statistieken-voor-2017/

  Ik heb de stille hoop dat we een klein steentje bij hebben gedragen. Het was misschien wel dé actie van 2017.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: