Nieuw

Driekwart mensen in bijstand heeft migrantenachtergrond

Driekwart van de ruim 13.000 bijstandsgerechtigden in Utrecht heeft een migrantenachtergrond. Dat blijkt uit cijfers van het CBS, die de fractie van Stadsbelang Utrecht (SBU) recentelijk heeft opgevraagd.

Binnen deze groep is een duidelijke oververtegenwoordiging van Utrechters met een Turkse of niet- westerse achtergrond.

AD >>

Grootste probleem is de eerste generatie, en de afstand tot de arbeidsmarkt is zo groot doordat ze de Nederlandse taal niet machtig zijn. In veertig jaar tijd konden we die Anatoliërs niet meer dan drie woorden Nederlands bijbrengen; rasiesme, discriminazi en oetkeringk.  Daar heeft onze immer briljante overheid het volgende op gevonden. We importeren nu voornamelijk Somaliërs, die hebben gegarandeerd nóg minder onderwijs genoten en hebben een nóg lager IQ, daar staat tegenover dat hun woordenschat wel een stuk groter is. Ze kennen ook het woord: HOER.

 

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6107 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Driekwart mensen in bijstand heeft migrantenachtergrond

 1. Ze komem nl niet om te werken, maar om te veroveren….

  Like

 2. Daniel // juni 29, 2017 om 17:16 //

  Ja en wat ze ‘zouden’ veroveren – want vast staat dat natuurlijk nog geenszins vast (alleen voor defaitisten, en daar hebben we er in Europa genoeg van) – zullen ze niet kunnen behouden. Denk aan de waterwerken, kerncentrales, techniek e.d. De verworvenheden van onze maatschappij zijn veeeel te ver gegrepen voor deze domme horde.

  Like

 3. Daniel // juni 29, 2017 om 17:16 //

  Het woordje ‘vast’ staat er twee keer. Wie had dat gezien? 😉

  Like

 4. HetZalWelWeer // juni 30, 2017 om 08:38 //

  1,5 miljoen werklozen i.p.v. 465.000.

  Prestaties van coaches om mensen weer aan het werk te helpen 0,0%.
  Als er 0,0% resultaat is van de coaches, kun je duidelijk spreken van oplichting, fraude en corruptie.
  O.a. zorggeld wordt doorgeschoven naar coaches.

  https://www.npo.nl/hollandse-zaken/29-06-2017/POW_03522906

  Niet voor Fenixx een artikel waard om aan te spenderen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: