Nieuw

“De ware reden van de Iftar-politie”

Door ingezonden: Van Hamelen

Dat onze “beste vrienden” vrijwillig in een Mohammedaans commandocentrum op de knieën vallen en de grond kussen zal niet in het kader van verbroedering en vriendschap zijn. Toch? Er zit een idee achter! Ze hebben een plan! Het zijn immers onze beste vrienden die ten alle tijden over de nette Nederlandse burger zullen waken…

Niet dus! Er zijn maar twee “goede” excuses te verzinnen om deel te nemen aan rituelen van een discutabele ideologie die de minderheid van Nederland vertegenwoordigd. Op het eerste oog is nummer één nog redelijk te verklaren. “De aanzienlijke dreiging”.

“Once again, it was a Ramadan to Remember! As religions go, Islam smoked the competition yet again. Innocent people were beheaded for not knowing the Quran… children machine-gunned for being Christian… yet not a single attack (that we could find) in the name of another religion during the ‘holy’ month.

Against the 174 attacks, 1595 bodies, and 1960 injured in 29 countries across the globe, there was just two Muslims killed in anti-Muslim attacks – one by an intoxicated loner with mental health issues in London, and the other in India (suspected)”. (Bron. )

De grote dreiging die vanuit de Islamitische landen deze kant op komt moet gestopt worden. Ook de politie moet dit toch inzien zou je zeggen en dus gaan ze “vriendje vriendje” spelen onder het mom van, “keep your friends close but your enemies closer”! Ja heel leuk geprobeerd maar zo werkt het niet! Op zo’n gelegenheid staan de mensen waar je het meest voor uit moet kijken de meeste propaganda te maken. Beelden gaan de wereld over van westerse uniform dragende agenten die de vloer kussen van een moskee, meedoen aan het hele ramadan ritueel en vrolijk verschijnen in beeld met spirituele leiders van de Islam. Daarmee toon je bij deze mensen alleen maar aan dat ze ook het politieapparaat naar hun hand hebben gezet! Ze veroverde eerst hele wijken, bouwde steeds meer moskeeën, zijn met DENK de politiek ingekomen en nu is de politie onderworpen! Het zal me niets verbazen als de eerste D66 rechter straks vrolijk met een burka deelneemt aan een zitting. Maar dat terzijde.

De andere reden dat er ruim een ton belastinggeld uitgegeven kon worden is “angst”. De politie kan ook gewoon ronduit bang zijn. De vele incidenten bezorgen het korps ongetwijfeld kopzorgen en wellicht voelen zij zich met 65.000 man niet opgewassen tegen de potentiële 1.000.000 als de pleuris uitbreekt. Best begrijpelijk..maar niet aannemelijk. Dat brengt ons op een score van twee slechte en zeer onwaarschijnlijke verklaringen.

De enige en meest logische conclusie moet dus zijn dat het de eerste en allerslechtste reden is. Het naïef nastreven van een eenzijdige verbroedering lijdend tot niks. Niks behalve het onderwerpen van onze autoriteiten. Schaamteloos! De politie zou daar met evolutieleer aan moeten komen om wat mensen bij te scholen en op te leiden! In plaats daarvan zie ik agenten in uniform Arabisch spreken op een promofilm van een niet onbesproken Imam. De volgende keer dat jullie een ton van ons belastinggeld uit gaan geven aan moslims mag dat dan besteedt worden aan het opsporen en uitschakelen van die knokploeg van Erdogan? Bedankt!

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7170 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on “De ware reden van de Iftar-politie”

 1. Alphons Mantel // juni 28, 2017 om 21:24 //

  overheid en politie besteden ons belastinggeld voortdurend verkeerd

  Like

 2. qdanny // juni 28, 2017 om 23:00 //

  Ik kan de politie niet meer serieus nemen. Deelnemen aan iftars. Je reinste nsb-gedrag van de politie.

  ‘Waakzaamheid en dienstbaarheid’

  Vooral de dienstbaarheid naar de islam is compleet doorgeslagen.

  De waakzaamheid wat de islam betreft is ver onder de maat bij de politie. Met dank aan de politiebobo’s.

  Like

 3. Von Puffelen // juni 29, 2017 om 11:50 //

  Wouten zijn er alleen ter bescherming van de elites.
  Mocht het autochtone gepeupel een aangifte willen doen komt de ware aard meestal omhoog.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: