Nieuw

LIVE: Debat over terrorismebestrijding met Geert Wilders #PVV

Aangezien er geen voetbal op de treurbuis is, de tour de France nog niet is begonnen, Goede Tijden Slechte Tijden een korte break heeft en de zon voor een aantal dagen richting het zuiden lijkt te zijn vertrokken zodat we dus geen speklappen kunnen laten roken op de barbecue  maar even iets anders. De terrorisme bestrijding of in elk geval het debat hierover aangevraagd door de PVV.

Bij deze de live uitzending die begint om 19.00 uur. Uiteraard onder voorbehoud dat de moeder van Mark Rutte het eten voor haar zoontje op tijd klaar had, Pechtold klaar is met uit vermoorden van zijn dagelijkse quota aan bejaarden en Klaver zijn kind tijdig in bed heeft gepleurd. Tja politiek in Nederland.

LIVESTREAM via Politiek 24 

 

Doe mee met 7.610 andere volgers

About Bolo (1823 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on LIVE: Debat over terrorismebestrijding met Geert Wilders #PVV

  1. ach het gaat ergens over dus schakelen we snel over naar die bejaarde pvda’er en zijn voorbereidingen voor een extreem links haat kabinet

    Like

  2. Tijl Uylenspiegel // juni 28, 2017 om 00:30 //

    Treurig om te zien dat bij zo’n belangrijk onderwerp er zo weinig Kamerleden er reden in zien om daar bij aanwezig te zijn. Zelfs partijleiders als Pechtold en de Jessias en Buma vinden het kennelijk belangrijker om naar een Indisch restaurant te gaan. En dat dan om zogenaamd in “het landsbelang” een coalitie tegen heug en meug te smeden waarvan zelfs een kleuter kan zien dat áls hij er komt het nog geen 6 maanden overeind blijft.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: