Nieuw

LIVE: Debat over terrorismebestrijding met Geert Wilders #PVV

Aangezien er geen voetbal op de treurbuis is, de tour de France nog niet is begonnen, Goede Tijden Slechte Tijden een korte break heeft en de zon voor een aantal dagen richting het zuiden lijkt te zijn vertrokken zodat we dus geen speklappen kunnen laten roken op de barbecue  maar even iets anders. De terrorisme bestrijding of in elk geval het debat hierover aangevraagd door de PVV.

Bij deze de live uitzending die begint om 19.00 uur. Uiteraard onder voorbehoud dat de moeder van Mark Rutte het eten voor haar zoontje op tijd klaar had, Pechtold klaar is met uit vermoorden van zijn dagelijkse quota aan bejaarden en Klaver zijn kind tijdig in bed heeft gepleurd. Tja politiek in Nederland.

LIVESTREAM via Politiek 24 

 

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2161 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on LIVE: Debat over terrorismebestrijding met Geert Wilders #PVV

  1. ach het gaat ergens over dus schakelen we snel over naar die bejaarde pvda’er en zijn voorbereidingen voor een extreem links haat kabinet

    Like

  2. Tijl Uylenspiegel // juni 28, 2017 om 00:30 //

    Treurig om te zien dat bij zo’n belangrijk onderwerp er zo weinig Kamerleden er reden in zien om daar bij aanwezig te zijn. Zelfs partijleiders als Pechtold en de Jessias en Buma vinden het kennelijk belangrijker om naar een Indisch restaurant te gaan. En dat dan om zogenaamd in “het landsbelang” een coalitie tegen heug en meug te smeden waarvan zelfs een kleuter kan zien dat áls hij er komt het nog geen 6 maanden overeind blijft.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: