Nieuw

Europeanen niet tevreden met de EU

Volgens een nieuw onderzoek is 54 procent van de Europeanen van mening dat hun respectievelijke land 20 jaar geleden een betere plaats was om te leven. Een meerderheid verklaart ook dat binnenkort een ander EU-land de voetsporen van Groot-Brittannië volgt en de EU zal verlaten.

Onlangs is uit een andere enquête gebleken dat de meeste Europeanen het multiculturalisme en de islam verwerpen – beide fenomenen die de EU aan het hart liggen en proberen land na land op te leggen.

En nu blijkt uit een nieuw onderzoek dat een meerderheid van mening is dat hun land 20 jaar geleden een betere plaats was om te leven. 55 procent is overtuigd dat een ander EU-land binnen tien jaar de Europese Unie zal verlaten.

Only 34% of the public feel they have benefited from the EU, compared with 71% of the elite. A majority of the public (54%) think their country was a better place to live 20 years ago.

Het vertrouwen in EU-politici is extreem laag – slechts acht procent gelooft dat politici zich bekommeren over de mening van het volk.

71 procent van de zogenoemde elite/establishment is van mening dat men baat heeft van de EU, terwijl de overeenkomstige verhouding in de bevolking slechts 34 procent is.

Bron:

http://avpixlat.info/2017/06/26/europeerna-inte-nojda-med-eu

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Europeanen niet tevreden met de EU

 1. Alphons Mantel // juni 27, 2017 om 08:22 //

  gelukkig ziet de meerderheid van de bevolking de gigantische schade

  Like

 2. Claudia M. // juni 27, 2017 om 09:23 //

  Q; “55 procent is overtuigd dat een ander EU-land binnen tien jaar de Europese Unie zal verlaten.”

  Ik hoop dat er landen zijn en dan denk ik nu m.n. aan Polen, Hongarije en Tsjechië veel eerder de stekker eruit trekken, door het eeuwige gedram van Brussel. Nederland mag morgen nog uit dit zooitje oncontroleerbare, geldverslindende, ondemocratisch moloch stappen!

  Like

 3. Het volk is het beu maar de elite luistert niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: