Nieuw

Waarom de politie gedwongen wordt te collaboreren met de islam

Door: VALKYRIES

“Smile and wave” en het veroveren van de “hearts and minds”, het zijn kreten die door commandanten keer op keer worden herhaald tegen hun manschappen tijdens missies. De Nederlandse politie doet thans weinig anders.

Zorg ervoor dat de bevolking je te vriend blijft, ga thee drinken, deel potloden uit, ga schooltjes verven, bezoek de moskee. Het zijn maar wat voorbeelden van hoofdtaken die bij menig militair worden neergelegd wanneer hij de poort uitrijdt van zijn basis. De politie doet in Nederland in feite niks anders; zij is continu bezig om ervoor te zorgen dat een bepaalde (religieuze) minderheidsgroep tevreden blijft, zodat ze niet gaat rebelleren. Dat dit ten koste gaat van haar primaire taak, namelijk het beschermen van de Nederlandse samenleving, is dan ook best zorgelijk.

Lees verder:

http://verenoflood.nu/politie-gedwongen-te-collaboreren-islam/

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4932 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Waarom de politie gedwongen wordt te collaboreren met de islam

 1. Alphons Mantel // juni 26, 2017 om 16:11 //

  ik vrees dat de wethouder en de minister deze foute opdracht aan de politie geeft

  Like

 2. Vind je het gek dat ik dagelijks een teiltje nodig heb. Wat een minkukels.
  Ik heb een tijdje in het MO gewoond en ik weet dus dat die jurken er net zo over denken

  Like

 3. De politie kweekt dus alleen vijanden en haat om zulke ruggengraat loze wezens,de angsthazen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: