Nieuw

De veroordeelde Facebookneger met zijn verkrachting live-uitzending wordt vrijgelaten en rijgt meteen zijn familie aan het mes

"Zo moet je een Zweeds hoer neuken!" schreeuwt de 24-jarige Iranees (links op de foto) terwijl hij de groepsverkrachting van zijn Afghaanse vriendjes op een Zweedse vrouw op Facebook live uitzendt.

Het nieuwe spannende Zweden – De 24-jarige Iranees in Uppsala die veroordeeld is na een live-uitzending van een groepsverkrachting op Facebook werd al snel weer een vrij man. Maar nu is hij afgelopen vrijdag opnieuw gearresteerd op verdenking van een aanval met een mes op zijn familie.

De politie werd afgelopen vrijdag omstreeks 17:41 gealarmeerd dat op de Hugo Alfvéns weg in Uppsala een man met een mes rond zwaaide, schrijft Nyheter 24.

De meszwaaier bleek bij nader controle de 24-jarige Iranees te zijn die onlangs werd veroordeeld voor betrokkenheid bij de befaamde Facebook verkrachting, volgens het dagblad heeft hij zijn eigen familie met een mes belaagd. Hij is gearresteerd op verdenking van mishandeling, poging tot zware mishandeling, en geweld op een politieagent.

Eén persoon heeft een steekwond opgelopen in samenhang met de meszwaaiende facebookporno producent.

– Wat ik tot nu toe kan zeggen is dat het hier handelt om een persoon die is aangeklaagd voor zware mishandeling, en in verband met deze aanklacht twee familieleden met een mes heeft aangevallen, verklaart Officier van Justitie Karin Koci voor Nyheter 24.

Bron:

http://www.friatider.se/facebook-live-mannen-sl-pptes-fri-begick-knivattack

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on De veroordeelde Facebookneger met zijn verkrachting live-uitzending wordt vrijgelaten en rijgt meteen zijn familie aan het mes

 1. JackvanderVeen // juni 26, 2017 om 05:53 //

  Geef die lul een permanente verblijfstatus en een uitkering gelijk aan onze Wimlex, je weet wel, bekend van zijn blonde hoertje en je hoort van die lul niets meer!

  Like

 2. Op zich goede aktie van deze gore nikkert! Waarom ze hem belemmert hebben om z’n gore fam. uit te roeien is weer stupide Zweeds (goedmensch)(feministisch) etc. correct, na deze helaas niet voltrokken daad hadden ze hem kunnen liquideren, scheelt een hoop poen en gezeik…..

  Like

 3. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 4. Die Jack v/d Veen moeten ze zijn nek omdraaien,nooit van majesteitsschennis gehoord?Schaam je onbenul!!!

  Like

 5. Zweden is verloren en kan alleen via een oorlog worden teruggewonnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: