Nieuw

De elite van Europa is vastbesloten zelfmoord te plegen door middel van ‘Diversiteit’

Door: Douglas Murray – Vertaling: Rommel

Politici zeggen met woede in hun stem dat hun immigratiepolitiek ‘moet’ werken.

De journalist Douglas Murray in zijn nieuwe boek “The Strange Death of Europe: Immigration, Identity, Islam” (Bloomsbury Continuum):

“All these instincts, when put together, are the stuff of suicide. They spell out the self-annihilation of a culture as well as a continent. Conversations with European policy makers and politicians have made this abundantly clear to me. They tell me with fury that it “must” work. I suggest that with population change of this kind, at this speed, it may not work at all.”

En wat gebeurt er als dit niet werkt?

Europa anno 2017 wordt geteisterd door onzekerheid –  de crises in de eurozone, de eindeloze uitdagingen (eufemisme voor problemen) voor de Europese Unie, nationale verkiezingen die lijken op eindeloze ronden van kogel-ontwijken. Maar zelfs deze gebeurtenissen zijn onbelangrijk in vergelijking met de diepe tektonische verschuivingen onder het continent van de politiek, aardbevingen die de Europeanen – en hun bondgenoten – met gevaar voor eigen leven negeren.

Tijdens de immigratiecrisis van de afgelopen jaren reisde ik over het Europese continent, van de ontvangst-eilanden, waar de immigranten aankomen, naar de voorsteden waar ze eindigen, en de politici die hen aanmoedigen om te komen. Europa heeft al decennia lang gastarbeiders aangemoedigd, met in kielzog hun families, naar Europa te komen. Zoals de Duitse kanselier Angela Merkel ooit heeft toegegeven, verwachtte niemand dat ze bleven.

Toch bleven ze, en ondanks dat er geen werk voor ze was groeiden hun aantal. Onaangenaam wakker wordend met het resultaat van hun politieke beleid besloot de Europese politieke elite hun idiote onderneming te hernoemen naar “multiculturele” samenlevingen, zonder besef wat dat in werkelijkheid betekent. Kan een multiculturele samenleving eisen stellen aan zijn nieuwkomers? Of zou dat ‘racistisch’ zijn?

Vanaf de jaren 2000 is de legale en illegale immigratie gestegen. Boten worden voor de kust van Noord-Afrika aangelegd om migranten gelegenheid te geven om illegaal Europa binnen te komen. Syriërs die een burgeroorlog ontvluchtten worden massaal Europa ingeduwd, en werden al snel gevolgd door mensen uit Sahara-Afrika, Noord-Afrika, het Midden-Oosten, en het Verre Oosten.

Vandaag de dag is deze grote immigratiestroom geen voorpaginanieuws meer. Maar het gaat nog steeds door. In een weekend komen alleen al op de Italiaanse ontvangst-eilanden gemiddeld 10 000 mensen aan. Waar gaan ze heen? Wat verwachten ze? En wat verwachten we van hen?

Om het antwoord op deze en andere vragen te vinden is het nodig om diepere vragen te stellen. Waarom heeft de EU besloten om de armen en onteigenden van deze wereld op te nemen? Waarom hebben we besloten dat iedereen die voor een oorlog vlucht, of gewoon een beter leven zoekt, naar Europa mag komen en het zijn thuisland mag noemen?

Het antwoord ligt voor een groot gedeelte in onze geschiedenis, niet in het minst het overweldigende Duitse schuldgevoel, wat zich over het Europese continent heeft verspreid, en ook onze culturele neven in Amerika en Australië beïnvloed heeft. Besmet door degenen die ons kwaad willen doen zijn we voor het denkbeeld gevallen dat we collectief schuldig zijn, collectief gestraft moeten worden, en collectief een behoefte moeten bezitten dat als resultaat daarvan onze samenlevingen moeten veranderen.

Er is in Europa ook een gevoel aanwezig wat ik chronische vermoeidheid noem – het gevoel dat het verhaal op zijn einde loopt: dat we religie hebben geprobeerd, alle denkbare vormen van politiek, en dat het allemaal heeft geleid tot rampspoed, en het niet veel uitmaakt dat als we voor deze keer de grote omvolking proberen.

Er wordt vaak geargumenteerd dat onze samenlevingen te oud zijn, met een vergrijzende bevolking, en daarom immigranten nodig hebben. Wanneer deze aannames betwist worden met vragen, zoals bijvoorbeeld met de vraag waarom de volgende generatie Duitse arbeiderskracht dan niet uit werkloos Griekenland wordt gehaald in plaats van Eritrea, wordt ons verteld dat we laaggeschoolde werknemers nodig hebben die onze talen niet spreken omdat het Europa meer cultureel interessant maakt. Het is alsof er grote leegtes bestaan in het hart van de cultuur van Dante, Bach en Wren, die met Afrikaanse analfabeten opgevuld moet worden.

Als mensen op de nadelen van deze aanpak wijzen – in het bijzonder de vele problemen die de immigratie uit moslimlanden bezorgt, inclusief terrorisme – krijgen we de uiteindelijke uitleg. Het maakt niet uit, wordt ons verteld: Vanwege de globalisering is dit onvermijdelijk, en is uiteindelijk toch niet te stoppen.

Wanneer we al deze instincten bij elkaar samenvoegen krijgen we een recept voor zelfmoord. Ze verzekeren de zelfvernietiging van zowel een cultuur als een continent. Gesprekken met Europese beleidsmakers en politici hebben dit voor mij zeer duidelijk gemaakt. Ze vertellen me met woede in hun stem dat het “moet” werken. Ik vertel hen dat een omvolking op deze schaal, bij deze snelheid, nooit zal werken.

Toch is het nog steeds mogelijk dat het Europese volk niet de instincten van zijn leiders zal volgen. Begin dit jaar werd het resultaat van een poll gepubliceerd waarin burgers van 10 landen een ‘moeilijke’ vraag werd gesteld: Of ze eens waren met de stelling dat er verder geen moslim immigratie in hun land moet plaatsvinden. Een meerderheid van 8 van de 10 landen, inclusief Frankrijk en Duitsland, antwoorden dat ze niet meer moslim-immigranten willen.

In de afgelopen decennia heeft Europa een haastige poging gedaan om zichzelf te herdefiniëren. Toen de wereld kleiner werd omarmden we de “diversiteit”. Terwijl terrorisme groeide en er steeds meer migranten binnenkwamen begon de publieke opinie in Europa te verharden. Tegenwoordig is de slogan “meer diversiteit” een verloren schreeuw van de elites, die in de veronderstelling zijn dat er nog veel meer diversiteit nodig is voordat de mensen het accepteren.

Het migratiebeleid van politici en andere elites van Euro suggereert dat ze zelfmoord willen plegen. Het zal de komende jaren interessant zijn om te zien of de Europese bevolking zich aansluit bij hen zelfmoordpoging. Ik zou er niet op wedden.

Bron:

http://www.cetusnews.com/views/rk8TJHpNQ-?cat=news&title=Europe%E2%80%99s-Elites-Seem-Determined-to-Commit-Suicide-by-%E2%80%98Diversity%E2%80%99

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

13 Comments on De elite van Europa is vastbesloten zelfmoord te plegen door middel van ‘Diversiteit’

 1. Tijl Uylenspiegel // juni 26, 2017 om 01:31 //

  Het is alsof de duvel ermee speelt. Ik ben mijn hele leven wars geweest van allerhande complottheorieën die er uiteindelijk allemaal op neerkwamen dat er 1 groot allesoverheersend complot zou zijn. En misschien een absurd toeval maar ik zag vanavond een filmpje in een reeks die mij voor het eerst aan het twijfelen bracht, en prompt komt rommel met dit verhaal. Olie op het vuur? Ik weet het niet, ik ga nog even het volgende filmpje in de reeks bekijken en dan laat ik het eerst maar even bezinken.

  Like

 2. “en het niet veel uitmaakt dat als we voor deze keer de grote omvolking proberen.”

  ‘omvolking’

  Bestaat helemaal niet man:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Omvolking

  Like

 3. Je kan zoveel verwijderen als je wil, maar de ellende blijft toch bestaan. Het is net zoiets als stoppen met roken terwijl je allang doodgaat aan longkanker.

  Like

 4. copywriter // juni 26, 2017 om 06:41 //

  Mocht je willen weten hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen;

  Like

 5. Immigration, World Poverty and Gumballs – NumbersUSA.com
  -al sinds de jaren negentig niet welkom in het policor debat maar, voor alle nitwits die niet te veel willen nadenken:

  Dan, van alle interventies etc sinds val van de Muur is natuurlijk niks op te merken, behalve dan ..een oorlog voeren is een samenzwering, dat begint met een agenda en ‘planning’, een complot met logische en overtrokken geheimvoering, propaganda en media aandacht en uiteindelijk een punchline.
  Een oorlog ligt natuurlijk niet lekker, noem het een conflict, wat alle conflicten aangaat los van hoe ze ontstaan zijn, ..wel interventies maar ze niet (willen) beslechten?
  Is ook gewoon ‘plannen’ – dat de gewone man/vrouw te dom of ongeinteresseerd is om allerlei verbanden te zien sinds 9/11, prima, dat het gros van ons militair- en veiligheidsapparaat toen de bek hield en voorwaarts ging, ook prima.
  Dat na ontstaan IS/ISIS/etc en de vluchtelingenspin en allerhande uitwassen nog steeds niemand uit die kringen op de rem wil staan, ik snap het niet. ‘Je’ corebusiness (laten we voor het gemak van politie en leger zeggen ‘veiligheid’) wordt misbruikt of in ieder geval dubbelhartig toegepast, mss geen punt natuurlijk want over de grens maar, de chaos manifesteerd zich ook hier en het bedrog van de bestuurders ligt er nu toch wel dik op.

  Maakt niet uit hoe je de alledaagse ellende noemt maar, NIET toevallig.

  Like

 6. Vederso // juni 26, 2017 om 11:01 //

  Een artikel van Emmet Scott nu vertaald door Wachteres en Henk V. Je wordt er niet vrolijk van, maar duidelijker kan het bijna niet worden gezegd.

  https://ejbron.wordpress.com/2017/06/26/komt-de-eindstrijd-naderbij/#more-156425

  Like

 7. Gerrit Tienkamp // juni 26, 2017 om 13:20 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 8. polderboy // juni 26, 2017 om 17:58 //

  Uitgebreid onderzoek over een periode van ruim 6 jaar in India in een gebied waar 200 miljoen mensen wonen, wijst uit dat bij grotere diversiteit (mix van hindoes en moslims richting 50-50) het etnisch geweld explosief stijgt:
  http://www.hindustantimes.com/static/uttar-pradesh-communal-riot/anatomy-of-a-riot/

  De stijgende frequentie van explosieve aanslagen, polarisatie en haatmisdrijven in West Europa is dus te verklaren door de groeiende diversiteit.

  Like

 9. Pieter Jaap Aalmoestrekker // juni 26, 2017 om 19:54 //

  ik weet, dat ik niet goed bij mijn hoofd ben, daarom ben ik lid van de pvda en ik denk dat agentes met een hoofddoek nog meer boetes gaan schrijven.

  Like

 10. Bobby Brown // juni 26, 2017 om 23:43 //

  White Genocide report
  IMPORTANT: THE FOLLOWING WHITE GENOCIDE REPORT MAKES IT VERY CLEAR WHAT DEMOCRATS/LIBERALS/FEMINISTS WANTED FOR WHITE AMERICA ALL ALONG. The declining white birth rates show they successfully implemented major portions of this mindset successfully. THEY DID NOT EXPECT THIS REPORT TO BACKFIRE SO BADLY, AND ARE NOW CENSORING IT IN E-MAILS
  Jim, before I was able to get the scroll bar to work, I was only able to copy half of the article on white genocide. I sent it to 3 other people. I then got the scroll to work and was able to copy the whole article and re-sent it to the same three people. I got an e-mail this morning from one person that the whole article did not show up and they thought it might be stolen. I checked the sent””” file and all three of the whole article was wiped clean!!! All that showed “sent” was the subject that I typed in. I then looked at the sent e-mails of the partial report and they all showed as “sent”!!! Imagine THAT!!! Someone does not want this report out.”

  My comment: This clearly shows that they did not expect so much backlash at this late stage of our destruction. This needs to be spread far and wide.

  Anyway, here is the gist of what the white genocide report (which was embedded here) had:

  A web site called MedUSA magazine posted a report that was requesting all white women to abort their babies to solve the problem of white privilege. One would expect this to be a hoax, but it was not a hoax, it was a legitimate ultra feminist post. Most likely this is what the colleges are teaching now. And even if it is not, it probably will soon be and it shows what people who legalized abortion really had as their end goal when they did so.
  Most importantly, this writing clearly exposes the motive behind the way the family courts, media, colleges and seemingly all facets of the government have strived to destroy the white family unit. Now that it is so blatantly obvious, countless white women need to look back at their lives, and seriously re-think their behavior towards men. White men also need to look inward at their behavior, but are not the root of this particular issue.
  Now that I have removed the embed I will post a portion of the text from this report below.
  Beyond Pro-Choice: The Solution to White Supremacy is White Abortion
  June 21, 2017 Nicole Valentine

  In a progressive society, it is often white families that stand in the way of equality and justice. Systemic white supremacy depends, first and foremost, on the white family unit. When white conquerors forcefully penetrated the indigenous, egalitarian homeland of the Native peoples of America, they were quick to replicate their white societies, initiating their parasitism by establishing white plantations, headed by white fathers, submissive white mothers, and, most critically, white children, with full dominion over the enslaved and oppressed people of color that were forced to uphold these micro-fiefdoms.

  It is no surprise, then, that America’s fascination with the white family unit has gone hand-in-hand with the historical proliferation of white supremacy. After Bacon’s Rebellion, white micro-fieftans thought it necessary to expand the definition of white family to encompass the entirety of white society, so as to coerce the working class to fight amongst itself based on racial lines. Whites are embedded from birth with the sense of common white identity, and this identity conditions them to replicate the white family unit, thus furthering the cycle of white supremacy in America. That is why the white family unit must be destroyed.

  In 1973, the Supreme Court, consisting entirely of men, eight of whom were white, ruled that the termination of pregnancy was constitutional up until the third trimester. For decades, progressives have championed this decision as a victory for the cause of women’s rights. However, it is time we challenge this problematic notion.

  First of all, it is critical to understand that the appeal to abortions being “Constitutional” reinforces white supremacy. There is no way around it. The Constitution was drafted and signed by white men, for white men. Slavery was Constitutional. The “right” to terrorize citizens through the bearing of arms is Constitutional. So-called “due process,” in which white juries condone the murder of innocent black men, is a Constitutional process. Being Constitutional does not make something progressive or innately valuable. In fact, Constitutionality is often synonymous with “exclusively beneficial to the white race.”

  Second, the notion of “choice” in abortion is inherently white supremacist and ableist. Women of color do not often have the same privilege to choose termination as do white women. For social, religious, economic, and ethical reasons, women of color may experience roadblocks on the path to body autonomy that white women would never be forced to confront due to their privilege of being born in a white supremacist society that continually looks out for their needs. Under present circumstances, women of color simply do not have the absolute choice when it comes to their bodies. It is time to stop pretending that they stand on equal footing with white women, when it has been proven that the embedded systems of white supremacy do not act impartially to all women. Because white supremacy prevents women of color from their freedom to choose, we must level the playing field by other means.

  White women: it is time to do your part! Your white children reinforce the white supremacist society that benefits you. If you claim to be progressive, and yet willingly birth white children by your own choice, you are a hypocrite. White women should be encouraged to abort their white children, and to use their freed-up time and resources to assist women of color who have no other choice but to raise their children.

  Women of color are in need of financial and humanitarian resources. As this white supremacist society continues to imprison black fathers, women of color are forced to stand alone in their plight to raise the next generation of Americans. White women: instead of devoting your time and energy to white children who will reinforce the struggles of women of color, how about asking women of color in what ways you can assist them in their self-liberation? How about adopting children of color who have lost their parents to the destructive white supremacist society that you have enabled and encouraged?

  My comment: This is clearly where it is all headed. Anyone with eyes can see the writing on the wall. This writing shows the root of what the elite want – the annihilation of the only class of people who can challenge them, which is the white race. Whites at present face far more oppression than any other race, the immigration situation, where whites are forced to pay to feed, house, and provide medical care for invaders shows this with perfect clarity. But this writing, by a radical feminist, addresses and admits to none of that. Consequentially then, this writing amounts to an open declaration of war, and stands as solid proof that if whites do not get out and take immediate action without bounds all will be lost.

  We cannot sit idle when there are these types of people out there seeking our destruction, this cannot be ignored. The nature of the writing proves that this mindset is a well established norm that has been reasoned for decades that has now come to light because those who seek the total destruction of Western Civilization have now concluded it is safe to reveal what they really stand for.
  If you are working for an intelligence agency to damage this web site, or if you are some random A-hole in Newark, you really need to seriously re-think your behavior towards your attempts to damage this web site. If that writing is not a wake up call for you, and you are white, and you still consider this web site to be a target, you deserve to die for supporting those who wrote it. You are trash who does not deserve any sort of birthright. You need to be taken out as surely as any invading alien species that wants us destroyed.

  Due to problems with the embed, I am now linking the orignal white genocide reportHERE AND REMEMBER, THE WEB SITE HAS GOOGLE ADS, WHICH MEANS GOOGLE THINKS THIS IS JUST FINE AND DANDY

  Like

 11. Feniks // juni 27, 2017 om 22:25 //

  Complot theorien zijn geen complot theorieen.
  Wij zijn als een soort van Hobbits die zich ineens geplaatst zien voor een niet eerder onderkend probleem.

  Wat mij persoonlijk omtrent (complot) theorieen over de streep heeft getrokken, was ondermeer een verklaring van general Wesley Clark (we will attack 7 countries in 5 years)
  Huhhh WTF dacht ik toen …., inmiddels allemaal achterhaalde waarheid.

  Wat mij destijds op mijn zoektocht op internet ook heel erg bevreemdde was een intervieuw met Aaron Russo ( over zijn vriendschap met Nick Rockefeller) destijds vond ik het een heel raar intervieuw, nu vraag ik mij e.e.a. af…

  Ook een paar jaar geleden heb ik de 10 ( of 12 afleveringen van Uroko) bekeken, interessant maar ik kon er niet zoveel mee. Daarna maakte ik kennis met het gedachtengoed van Coudenhove Calerghi.
  En verder nog een hele zwik aan info over de achtergronden van de val van de Tsaar van Rusland, Oil for immigration enzz.

  Als ik op dit moment al deze gevonden info samenvoeg en de feiten van een ongecontroleerde immigratie ernaast leg ( wat voor ieder weldenkend mens iets totaal onlogisch is) EN daarbovenop de uitspraak van Federica Mogherini .(EU ambtenaar Buitenlandpolitiek die zegt .”De politieke islam is onderdeel van Europa”….
  Dan..kan ik enkel tot de conclusie komen dat dit allemaal gepland is.

  oh ja, vergeet ik bijna, …de EU heeft in 2009 besloten (staat ergens op hun website) dat er 60 miljoen mensen moeten worden toegelaten ( uit noord afrika)
  En..bij monde van Peter Sutherland een hoge VN ambtenaar,..die zegt “De Europese natiestaten moeten worden vernietigd door massa immigratie”.
  Ik geloof niet langer in toeval, wel in een deep state.

  Like

 12. Ik zal het maar niet over mijn eigen route hebben, het is geen smakelijke redpill.
  Daarbij en boven bedoelde ik maar te zeggen:
  Niet iedereen is overtuigd van menshouderij, corrruptie op zulks schaal of allerlei theorien met antwoorden.
  De logische mens afbreken middels zo’n gumball-filmpje of veiligheidsdiscussie is niet moeilijk, de horde van ongeloof (dat besef dat er iets niet klopt maar onmogelijk voor te stellen dat er daar massaal aan ‘meegewerkt’ wordt -overtuigend gebrek aan tegengeluiden zeg maar- en dat het makkelijker is om dan maar vast te houden aan fatsoenlijke overtuigingen in de oude bubbel) is echter bijna niet te nemen.

  Like

 13. Het enige verstandige is een onmiddellijk ingaande stop voor de komende twee jaar op de immigratie of asielzoekers uit de Midden-Oosten landen, Afrika en wat er omheen zit zoals Pakistan, Bangladesh etc. Europa is het afvoerputje van de wereld door het ongelooflijk slappe beleid, dit moet stoppen. Na twee jaar gaan we eens verder kijken. Maar ja, onze kortzichtige politici denken in termijnen van vier jaar en niet de toekomst over honderd jaar voor het Europees continent.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: