Nieuw

BAM BAM BAM, Theo Hiddema deelt rake klappen uit

Theo Hiddema bij Business Class met Harry Mens over de formatie, de omstreden iftar bij de Amsterdamse politie en andere actuele onderwerpen.

Vanaf 4:30 wordt iedereen even op z’n nummer gezet zoals alleen Theo Hiddema dat op deze voortreffelijke manier kan. Kijk en geniet!

 • Theo Hiddema over de formatie – 25 juni 2017


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1539 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on BAM BAM BAM, Theo Hiddema deelt rake klappen uit

 1. “Schandalig dat ik elke keer maar zô kort ! “Genieten mag van de welbespraatheid en toch “snoeiharde kritiek die uit hem voortkomt ! “Hij scheldt en “ramt “zijn “tegenstander , helemaal de “grond in , op een heel beschaafde, ên niet aan te “tornen en vooral “heldere wijze ! Thierry is bijvb heel goed gêinformeerd op velerlij “fronten ! “Maar nôg te aardig ! Wordt in discussie,s steeds onderbroken, waarop zijn “tegenstander äan de “haal gaat met het “leeuwen-deel van de beschikbare sprekerstijd ! “Maar allebei ! “Gêweldig ! “Fortuyn en Wilders zijn mijn eerste ên enige reden geweest om te gaan stemmen ! “Nu wil ! ïk deze
  twee “Vakbroeders ! ” Proberen mee te helpen “Groot ! te worden äls partij ! Ämen !

  Liked by 1 persoon

 2. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 3. skeeter // juni 27, 2017 om 02:26 //

  pijnlijk stukje voor de establishment.

  Liked by 1 persoon

 4. @zwartschakel Mooi man

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s