Nieuw

BAM BAM BAM, Theo Hiddema deelt rake klappen uit

Theo Hiddema bij Business Class met Harry Mens over de formatie, de omstreden iftar bij de Amsterdamse politie en andere actuele onderwerpen.

Vanaf 4:30 wordt iedereen even op z’n nummer gezet zoals alleen Theo Hiddema dat op deze voortreffelijke manier kan. Kijk en geniet!

 • Theo Hiddema over de formatie – 25 juni 2017

Doe mee met 7.610 andere volgers

About Zeepertje (1177 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

5 Comments on BAM BAM BAM, Theo Hiddema deelt rake klappen uit

 1. “Schandalig dat ik elke keer maar zô kort ! “Genieten mag van de welbespraatheid en toch “snoeiharde kritiek die uit hem voortkomt ! “Hij scheldt en “ramt “zijn “tegenstander , helemaal de “grond in , op een heel beschaafde, ên niet aan te “tornen en vooral “heldere wijze ! Thierry is bijvb heel goed gêinformeerd op velerlij “fronten ! “Maar nôg te aardig ! Wordt in discussie,s steeds onderbroken, waarop zijn “tegenstander äan de “haal gaat met het “leeuwen-deel van de beschikbare sprekerstijd ! “Maar allebei ! “Gêweldig ! “Fortuyn en Wilders zijn mijn eerste ên enige reden geweest om te gaan stemmen ! “Nu wil ! ïk deze
  twee “Vakbroeders ! ” Proberen mee te helpen “Groot ! te worden äls partij ! Ämen !

  Liked by 1 persoon

 2. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 3. skeeter // juni 27, 2017 om 02:26 //

  pijnlijk stukje voor de establishment.

  Liked by 1 persoon

 4. @zwartschakel Mooi man

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: