Nieuw

Agent in Brussel: Mohammedanen vallen systematisch oudere vrouwen aan tijdens ramadan

Aan het woord is een anonieme agent van de politiezone Brussel-West, die een helaas gekend fenomeen in de vastenperiode aanklaagt: jonge allochtonen die oudere dames van hun halsketting beroven. En die daarbij steeds minder vaak grof geweld schuwen.

“Onder meer door de ramadan wordt hierover gezwegen. Ik begrijp dat zoiets gevoelig ligt, en dat je Molenbeek opnieuw negatief in het nieuws brengt. Maar je kan de realiteit niet blijven verbloemen. Dit is systematische agressie tegen oudere vrouwen die zichzelf niet kunnen verdedigen. Dit ontkennen is bijna politiek verzuim.”

“Justitie laat de bevolking in de steek en geeft de daders vrij spel”, klinkt het hard.

HLN >>

Politiewoordvoerdster  Julie Mampuy en Marc Van De Walle, politiecommissaris van de zone Brussel-Zuid, zoeken de oorzaak niet bij de koranische opdrachten om de ongelovigen aan te vallen en te beroven en beweren dat het niks met islam te maken heeft maar dat het komt door het warme weer. Dat de daders altijd maar weer islamieten zijn en dat Vlamingen het ook warm hebben en zich niet als gewelddadige plunderaars gedragen daar hebben ze dan weer geen verklaring voor.

 

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7464 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Agent in Brussel: Mohammedanen vallen systematisch oudere vrouwen aan tijdens ramadan

 1. Het is pure angst en lafheid. Een politieman kan bang zijn. Dat is een levensreddend overlevings gevoel. Maar wegkijken is lafheid, heel wat anders. De overheden zijn bang voor het veel te grote aantal moslims in Europa. En daarom vertoont men dit laf wegkijk gedrag. Die moslim klootzakjes weten dit en laten de situatie op straat daarom steeds meer escaleren. Totdat…? Ja vul maar in. Een burger oorlog tussen moslims en autochtonen. Wie gelooft dat? Autochtonen zijn over het algemeen verslaafd aan de mietjes cultuur waarin ze opgevoed zijn, mannen moeten vooral lief zijn enzo, dus vechten? Ze weten niet eens wat dat betekent. Vechten klinkt slecht, daar beginnen we niet aan. Dus zullen moslims het straatbeeld steeds meer overnemen, in elke grote Europese stad. Met medewerking van de overheid aan wie ze toezeggingen doen die nooit nagekomen gaan worden.
  Lof der lafheid. Jammer.

  Like

 2. JackvanderVeen // juni 26, 2017 om 20:32 //

  Dan te bedenken dat individuen met afrikaanse en west-aziatische roots beter tegen de warmte kunnen. Dus argument foetsie.

  Like

 3. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 4. Gerrit Tienkamp // juni 27, 2017 om 07:47 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  TUIG

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: