Nieuw

Ramadan als Machtdemonstration

Im Dortmunder Norden regiert der Prophet. Nacht für Nacht steigt dort im islamischen Fastenmonat Ramadan auf dem Festplatz an der Eberstraße das „Festi Ramazan“, laut Eigenwerbung das „größte Ramadanfest Europas“. Die Massenveranstaltung – bis zu 19.000 Muslime jeden Alters versammeln sich dort zur nächtlichen Fastenbrechen-Party – ist eine Machtdemonstration.

Denn die Anwohner haben nichts mehr zu melden. Lautstarke Massen, Autokonvois, Hupkonzerte, Lärm und Gestank bringen die ungläubigen Nachbarn um den Schlaf und ans Ende ihrer Nerven. Um Absperrungen, Halteverbote, Lärmvorschriften und sonstige Behördenauflagen scheren sich die Festival-Besucher nicht. Müssen sie auch nicht, denn sie sind ja in der Überzahl, und niemand setzt die Auflagen durch.

Wegmarke der Landnahme

Wer sich beschwert, wird aggressiv angefahren. Die Polizei rufen? Die erklärt höflich, daß sie eh nichts machen kann. Und die Behörden? Die wissen auch, woher der stärkere Wind weht, erklären auf dem Papier, daß alles in bester Ordnung und hochprofessionell sei, und schauen weg, wenn „manche Besucher“ sich halt nicht an die Regeln halten…

readmore>>
jungefreiheit
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Ramadan als Machtdemonstration

 1. polderboy // juni 25, 2017 om 18:55 //

  Lees onder de link “die massenveranstaltung” dat het feest in 2013 30 avonden en vaak nachten lang heeft geduurd!!

  Omwonenden gingen aan de 30 dagen durende knakkende luidsprekermuziek, colonnes met toeterende auto’s en ander feestgedruis van de 30.000 feestneuzen!!, dat vaak tot in de ochtend doorging, helemaal kapot.

  De organisatoren beloofden het 30 dagen durende nachtelijke festijn het volgende jaar zo mogelijk nog veel omvattender te gaan vieren.
  De SPD leiding van Dortmund was helemaal idolaat en zei dat dat geweldige idee een bevestiging van de verscheidenheid in Dortmund.

  Nadat hoger bestuurder van buiten de stad zich ermee bemoeide, en stelde dat aan de belangen van de stad gedacht moest worden, hebben ze het festijn tot 3 dagen en 2 uur in de nacht moeten beperken.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // juni 25, 2017 om 19:16 //

  Moet “de verscheidenheid in Dortmund WAS.” zijn.

  Nog vergeten erbij te vertellen . Verder lieten de feestbeesten in 2013 de straten s’ochtend als een uitgewoonde zwijnenstal achter (Auch klagten die Anwohner über viel Müll außerhalb der Veranstaltungsfläche).

  Overigens konden de om sympathie voor hun situatie vragende omwonenden op weinig begrip rekenen: integendeel. Het feestbezoek zwol aan tot 900.000 man moskeetroepen:
  https://www.derwesten.de/staedte/dortmund/ramadan-festival-waechst-nach-kritik-auf-900-000-besucher-id9644949.html

  .

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: