Nieuw

Partij voor de dieren en andere politiek correcte zaadlozingen kom der maar in: halal slachten op het balkon!

Alleen maar foto’s geen verhaal aangezien ik hier eigenlijk geen woord aan vuil wens te maken. Dit volk met hun achterlijke ideologie heeft hier geen donder te zoeken en ik zou bijna zeggen dat ze wat mij betreft preventief geruimd mogen worden, iets dat ik uiteraard nooit zo zou zeggen natuurlijk……. Maar zie het eens van de andere kant, we doen dat toch ook bij dieren waar we last van denken te gaan krijgen, dus waarom niet bij iets dat zich mens noemt en minder dan een dier is?

De foto’s genomen van een flat in Duitsland, ja is geen Nederland maar we zijn toch één Europa? Dit uitermate dieronvriendelijk gedrag vond plaats in Sachsen-Anhalt.

Het had net zo goed in Nederland kunnen zijn aangezien ook de Duitse wetsdienaren en dierenactivisten in deze eenvoudigweg niet thuis geven.

Ach evenals Merkel zullen Rutte, Pechtold, Klaver en al die andere islam lovers dit wel de normaalste zaak van de wereld vinden en schuiven ze liever aan om gezellig een vorkje op islamitische wijze zwaar mishandelt dier mee te prikken om hun islam liefde te betuigen dan dat ze tegen deze gruwelijkheden in actie zouden gaan komen.

met groet Bolo

bron en foto’s via Fredalanmedfort

1

1

1

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2040 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Partij voor de dieren en andere politiek correcte zaadlozingen kom der maar in: halal slachten op het balkon!

 1. Tijl Uylenspiegel // juni 25, 2017 om 23:48 //

  Net als Bolo ken ik het verdere verhaal hierachter ook niet, het Duitse artikel geeft daar ook geen uitsluitsel over. Zou het kunnen dat ze het schaap op het balkonnetje geslacht hebben? Ja dat zou kunnen, het gebeurd helaas vaker dan we willen weten, Najib Amhali heeft het er zelfs over in een van zijn conferences over zijn jeugd. Tegelijkertijd was er vele jaren geleden al een islamitische slager op de Hoefkade die reclame maakte dat je een heel of een half schaap kon bestellen. Het zou dus kunnen dat ze hem zo gekocht hebben. Zo’n dier past niet in een koelkast en ja, die mensen hebben wat andere ideeën over hygiëne dan wij. Vergeet niet dat ze vaak een agrarische achtergrond hebben uit gebieden die eeuwen op ons achterlopen. Een eeuw geleden was het hier ook vrij normaal dat een boer ergens achter op het erf een varken slachtte. Dat gezegd hebbende is het natuurlijk zonneklaar dat we dit soort misstanden tegen moeten gaan, dit past niet in onze huidige samenleving en daar heb je je aan aan te passen ongeacht waar je vandaan komt.

  Like

 2. Avidia // juni 26, 2017 om 00:25 //

  Ik heb de foto’s niet bekeken, daar kan ik niet tegen, ik zeg alleen dit: dit volk hoort hier niet thuis, het is te erg voor woorden, ze hebben totaal geen gevoel in hun donder.
  Ook ontbreekt het hen aan respect voor mensen en dieren, afschuwelijk volk!!!! Zijn we mooi klaar mee. Arme dieren!

  Like

 3. skeeter // juni 26, 2017 om 01:50 //

  Van mij mag de eigenaar ernaast hangen in de zelfde vorm.

  Like

 4. JackvanderVeen // juni 26, 2017 om 06:08 //

  Integratie in Duitsland, afgaand op de foto’s en artikel.
  Het dier is niet professioneel geslacht,want dan zouden de voorpoten opgebonden zijn geweest en na opstijven zo n positie blijven.
  Mogelijk ergens in een tuin of afgeleven stuk groen geslacht. Ikverwacht niet op dit balkonnetje.
  Hoe heeft men het dier levend, 60-70kg bruto, de trap op gesjouwd?

  Like

 5. Alphons Mantel // juni 26, 2017 om 09:26 //

  ritueel slachten kan eenvoudig door parlement worden verboden, maar zover gaat hun IQ en beschaving niet

  Like

 6. Wat hier dan zo halal aan is ontgaat mij.Maar ik ben dan ook geen krankzinnige.

  Like

 7. Oh dat gebeurt hier ook hoor alleen houdt men het stil.
  Hier in de gemeente lagen ook de schapenhuiden en kadaverresten bij de vijver (kinderspeelplaats )midden in het dorp dus .

  Like

 8. Wat zou het prettig en fijn zijn als we dit en ander mislim nieuws niet meer hadden, alleen maar ellende en vuiligheid.
  En het wordt steeds erger, met de dag, wanneer komt er de uitbarsting van geweld naar ons van dit smerige soort en hoe zal het eindigen, vechten we terug? Of laten we ons, net als in 1940 gewillig naar de slachtbank leiden?

  Like

 9. Ik denk dat ik voor heel veel Hollanders spreek wanneer ik zeg dat ik niet kan wachten tot er grootschalige revolte’s uitbreken in Nederland en de rest van Europa van vaderlandslievende patriotten die het ‘heft’ lees; de toekomst, eindelijk in eigen hand gaan nemen en ervoor zullen zorgen dat Europa gezuiverd zal gaan worden van deze waanzinnigheid en idiotie van dit morbide duivelsgebroed.
  Daarbij ook zeker de verantwoordelijke politici van nu én die uit het verleden niet zullen vergeten, die deze rampspoed over dit continent hebben uitgerold.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: