Nieuw

Donald Trump ends decades-long White House tradition of celebrating Ramadan with iftar dinner

Donald Trump’s government has not held an iftar dinner for the end of Ramadan, breaking a Muslim tradition held at the White House for more than two centuries.

The iftar dinner occurs at sunset at the end of the holy month of Ramadan, the ninth month of the Islam lunar calendar and a time of prayer, reflection and fasting.

White House officials reportedly spend months planning the event, which has been held every year under the Clinton, Bush and Obama administrations, but 2017 took a different path.

Lees verder:

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/eid-al-fitr-donald-trump-white-house-stops-tradition-muslim-american-ramadan-fast-religious-freedom-a7806836.html

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3917 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Donald Trump ends decades-long White House tradition of celebrating Ramadan with iftar dinner

 1. Top!!! Trump toont ballen!

  Liked by 1 persoon

 2. Nêt als met Wilderers ! “Beiden ! Zijn hun eigen “grootste vijand door “Minder diplomatieke üitspraken ! “Voor Trump verkozen werd ! “Werdt hij “verguist / gêhaat door alles wat maar “links was ! “Dat de “Beurs tot twee keer toe “skyhy ging ! “Nooit eerder vertoont ! Ïntreseerde alle “doemdenkers niet ! “^En werd uit “haat verzwegen ! “Klaver had nêt als {bijna] de gehele tweede kamer ! ällerlij “scheldwoorden “paraat ! “Hillery ! “Zij moest het worden ! Zij is “vergelijkbaar met het “hoofd-principe van de VVD !”Vul je zakken ! Op de lijst v “gelddonatie,s “Clintonfoundation ! “Staat bij “schenkingen van tussen de vijf en tien miljoen “Nederland ?? Öns ! geld ! Äl was het “tien Euro ! “Fout ! Ïk vindt Trum een “botte “boer ! “maar ? Ëen die wêl ziet waar de “pijnpuntjes ! zitten ! “Maar deze äanpakt ! Öp de hier voor beschreven wijze ! “Niet rekening-houdend met alle “tere zieltjes ! “Maar ! “Deze man doet ên bereikt uitendelijk wat het “Klootjes-volk wil ! Öok wat het “hêropenen van de kolenmijnen betreft ! “Komt goed ! “Johny Depp ! ‘Doet precies wat een PvdA,er ook deed ! “Verkapte oproep “kill the Bastard ! Öok hier wordt eigelijk dagelijks het “verkapte “verzoek tot “^Eliminatie van de “Normaal denkende “politicus gevraagt [ ! “Wilders/Baudet ! ]”Baudet en “hiddema ! “Worden hêt nieuwe “gezicht van “rechts” “Wilders “roept “scheldt “Maar doet en heeft in al die jaren “niks bereikt ! öok kwam hij nooit met êchte “voorstellen ! Martin Bosman is al beter als Wilders ! Äls wij terug naar “Fortuyn willen ? “Komen Baudet en Hiddema zeker ! “Het dichts bij !! “Doe zelf “normaal “discussie,s Óvermand mij ,ên “vervuld mij met “plaatsvervangende ! “Schaamte !!

  Like

 3. Alphons Mantel // juni 25, 2017 om 18:05 //

  Tot mijn verbazing blijkt de politie momenteel veelvuldig op bezoek te gaan bij islamitische iftar maaltijden. Waarom doen ze dat? Is er dan geen personeelstekort? Of is er geen staatsschuld (momenteel 450 miljard euro)? Komt de politie ook op bezoek bij het Kerstfeest, Pinksteren, het joodse Loofhuttenfeest of het hindoestaanse Holi feest? Nee. Werkende computersystemen blijken er ook al niet te zijn bij de politie. Steeds weer blijkt dat de overheid en politie de verkeerde keuzes maken bij de besteding van onze belastingcenten.

  Like

 4. Omdat we gewend zijn om naar toneelstukken te kijken valt het niet meer op maar we hebben geen overheid, geen leger en geen politie. Wat we wél hebben is een toneelspelersclub die ongeveer de helft van onze populatie omvat. Hierin spelen de artiesten hun rolletjes. De ene doet of ie volksvertegenwoordiger is en de belangen van Het Volk vertegenwoordigt, de ander speelt De Koning. Anderen spelen weer journalist of blaatpoppetje van het CBS. De meesten speelen de rol van graaier, uitzuiger, hangmatligger en oorzaak en aanjager van de leukebaantjesindustrie. Als plotseling het licht aangaat zie je allemaal lui in d’r blote reet staan die d’r geld aan ’t tellen zijn. Buiten hebben we trouwens ook bordpapieren grenzen, zorginstellingen, hoge snelheidslijnen en tanks.

  Er is een verhaal waarin een Heerser enorme bedragen naar een afgelegen deel van zijn rijk stuurde voor nieuwe huizen, wegen en kleren voor zijn onderdanen. Dat ging zo jaren door en zijn onderbazen in dat deel staken alle poen in de eigen zak. Geen huis, geen weg en geen broek werd er gekocht. Beetje zoals dat hier gebeurt. Op zeker moment wil de Heerser wel een kijken hoe mooi het er daarginds van zijn poen uit is komen te zien. Hij zou er wegens druk, druk, druk met de trein doorheen trekken en nergens uitstappen. De VVD-ers plaatsten dus overal enorme voorgevels van reusachtige flatgebouwen van bordkarton, De GroenLinksers lieten 100.000 ingehuurde crisisacteurs met vlaggetjes zwaaien gekleed in gehuurde dure kleding, die van de zieligheidsindustrie plaatsten opblaasbare treinen, auto’s en bussen op gladgebulldozerde zandwegen die mooi zwart waren gesopt en die van de sprookjesboekenfans juichten dat het een lieve lust was. De geschiedenis herhaalt zich hopelijk want in mijn versie laat ik de Heerser nieusgierig worden welk merk auto dat wel niet is, hij stapt uit en omdat ie vroeger ook blogger en reaguurder was geweest doorzag hij de zaak, liet alle koppen die er ook maar in dat hele deel van zijn rijk te vinden waren rollen, schuldig of zogenaamd onwetend, maakte niet uit en laat de lijken binnenste buiten keren om te zien of er nog poen uit rolt maar niet nadat ie eerst alle betrokkenen op humane wijze, dus met tangen en boren, messen en hakbijlen, de inloggegevens van hun geheime bankrekeninge en kluizen waar ook ter wereld heeft ontfutseld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: