Nieuw

Vrouw aangevallen in bus in Istanboel omdat ze shortje droeg tijdens ramadan

In Istanboel heeft een man op de bus een jonge vrouw in het gezicht geslagen omdat haar korte shortje hem niet beviel. Beelden van een bewakingscamera tonen de brute aanval.

Het zinloze geweld tegen de 21-jarige Melisa Saglam wegens het dragen van een shortje tijdens de islamitische vastenmaand, veroorzaakt grote beroering in Turkije. Lokale media berichtten woensdag over het voorval.

De man bekritiseerde eerst de kleding van de jonge vrouw alvorens hij haar een klap in het gezicht verkocht. De studente rende nog achter hem aan om verhaal te halen, maar ze werd door de aanvaller tegen de grond gewerkt vooraleer hij van de bus stapte.

De jonge vrouw vertelde aan een Turkse krant dat hij haar onmiddellijk beschimpte van zodra ze plaatsgenomen had in de bus. Ze moest zich schamen omdat ze zich zo durfde te kleden tijdens de ramadan.

Lust
Het incident speelde zich af op 14 juni. Drie dagen later werd de geweldpleger, Ercan Kiziltas, opgepakt. De man zou aangegeven hebben dat hij zich geprovoceerd voelde door de outfit van de studente. “Vrouwen die zich zo kleden, wakkeren de lust van anderen aan”, zou hij verklaard hebben…

readmore>>
hln
Also published on Zeepertje.com

  • 21-year-old woman attacked on bus in Turkey for wearing shorts during Ramadan


Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on Vrouw aangevallen in bus in Istanboel omdat ze shortje droeg tijdens ramadan

  1. ieznogoedh // juni 25, 2017 om 05:43 //

    Incident!
    Heeft niets, maar dan ook helemaal niets met islam te maken!!!

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: