Nieuw

Vrouw aangevallen in bus in Istanboel omdat ze shortje droeg tijdens ramadan

In Istanboel heeft een man op de bus een jonge vrouw in het gezicht geslagen omdat haar korte shortje hem niet beviel. Beelden van een bewakingscamera tonen de brute aanval.

Het zinloze geweld tegen de 21-jarige Melisa Saglam wegens het dragen van een shortje tijdens de islamitische vastenmaand, veroorzaakt grote beroering in Turkije. Lokale media berichtten woensdag over het voorval.

De man bekritiseerde eerst de kleding van de jonge vrouw alvorens hij haar een klap in het gezicht verkocht. De studente rende nog achter hem aan om verhaal te halen, maar ze werd door de aanvaller tegen de grond gewerkt vooraleer hij van de bus stapte.

De jonge vrouw vertelde aan een Turkse krant dat hij haar onmiddellijk beschimpte van zodra ze plaatsgenomen had in de bus. Ze moest zich schamen omdat ze zich zo durfde te kleden tijdens de ramadan.

Lust
Het incident speelde zich af op 14 juni. Drie dagen later werd de geweldpleger, Ercan Kiziltas, opgepakt. De man zou aangegeven hebben dat hij zich geprovoceerd voelde door de outfit van de studente. “Vrouwen die zich zo kleden, wakkeren de lust van anderen aan”, zou hij verklaard hebben…

readmore>>
hln
Also published on Zeepertje.com

  • 21-year-old woman attacked on bus in Turkey for wearing shorts during Ramadan

Doe mee met 7.623 andere volgers

About Zeepertje (1183 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Vrouw aangevallen in bus in Istanboel omdat ze shortje droeg tijdens ramadan

  1. ieznogoedh // juni 25, 2017 om 05:43 //

    Incident!
    Heeft niets, maar dan ook helemaal niets met islam te maken!!!

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: