Nieuw

Turkije stuurt paramilitaire knokploeg naar Nederland

Nederlandse inlichtingendiensten maken zich zorgen om de mogelijke komst van Ottomaanse paramilitaire knokploegen naar Nederland, zo meldt de Telegraaf.

„Zorgelijk is dat in Turkije paramilitaire knokploegen actief zijn”, luidt het rapport. „Eén van die groepen is ook buiten Turkije (buitenwettelijk) actief en heeft een Nederlandse afdeling opgericht. Deze groep zou in de toekomst mogelijk, net als in Turkije, in Nederland kunnen worden ingezet voor buitenwettelijke acties jegens politieke tegenstanders van Erdogan.”

De NCTV noemt het opvallend dat van de tientallen jihadisten die zij los rond laten lopen in Nederland er nog niet eentje een aanslag gepleegd heeft. Je pist natuurlijk niet in je eigen nest. Net als de IRA, de R.A.F. en de E.T.A. in het verleden kunnen jihadisten zich in Nederland ongestoord ophouden. Jihadcommandocentra krijgen zelfs bescherming van de NCTV en terreurmoskeeën kunnen rekenen op bijstand van de politie.


Interview Dick Schoof: Nederland is uitvalsbasis islamterreur


De NCTV maakt zich zorgen dat ‘Nederlandse’ jihadisten zich steeds openlijker manifesteren op sociaal media platforms.

De toon in deze groep, bestaande uit „tenminste enkele honderden mensen”, verhardt zich. Dat leidt de NCTV af op basis van het volgen van afgesloten internetfora, „waar de toon een stuk harder is”.

Er werken bij de NCTV een paar honderd mensen. Waarschijnlijk minder dan er jihadisten rondlopen. Om één jihadist 24/7 in de gaten te houden zijn er 20 man nodig. Onmogelijk dus om ze allemaal in de gaten te houden. Het is tijd dat vijandelijke strijders soldaten preventief geïnterneerd worden en zo spoedig mogelijk uitgezet. Om te voorkomen dat de grenzeloze EU ze weer op ons afstuurt moeten de grenzen bewaakt worden anders is het dweilen met de kraan open.

Om toekomstige problemen met mohammedanen die plots de koran letterlijk gaan nemen te voorkomen moet er eindelijk een begin gemaakt worden met een dwingend en massaal remigratieprogramma.

Update, schrijfsel van de NCTV:

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7430 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

27 Comments on Turkije stuurt paramilitaire knokploeg naar Nederland

 1. Lol.

  Moet ik daar onder de indruk van zijn?

  Hahahaha.

  Laat ze de ‘shit ‘in eigen land ,maar eens letterlijk opruimen, in plaats van zo een tof te gaan doen, alsof ze heel Europa in de pocket hebben.

  Laat de ‘Woestijnratten’ alsjeblieft in de ‘ratttenwoestijn’ blijven met de ‘rattenwoestijnideologie, daar zitten wij hier niet verlegen om.

  Like

 2. Duchesne // juni 23, 2017 om 17:55 //

  Erdosik hoeft slechts Turkse criminelen vrijlating te beloven in snurkije als ze hun maatjes hier in Europa wat critici laten omleggen of in een rolstoel meppen, en onze veiligheidsdienst kan r niets tegen doen. De politoe kan het als een misdrijf boeken en de dader heel misschein ooit vinden, maar die laten ze toch weer vrij als er een baby ergens is weggepropt….

  Heel kort door de bocht, ik denk dat “onze” veilighedisdiensten beginnen te beseffen dat ze er voor spek en bonen bijlopen en dat de macht van de staat al zover is ondergraven dat een aftocht de enige wijze optie is geworden, of men moet in staat zijn een staatsgreep te plegen en iets beters te produceren voor het toneel dan de clowns die we nu hebben.

  messcherp door de bocht: Erdogan kan doen wat hij wil in Nederland. Volgens mij is hij het stuur van het “motorblok”……pfffff

  Like

 3. Duchesne // juni 23, 2017 om 17:55 //

  ‘Messcherp door de bocht: Erdogan kan doen wat hij wil in Nederland. Volgens mij is hij het stuur van het “motorblok”……pfffff’.

  Totdat dictator Erdogan met ‘motorblok’ en al het ravijn in stort.

  Einde verhaal, einde Erdogan.

  Like

 4. Oh nederland oh nederland mijn klein klein klote land met je linkse nutteloze politieke onozelaars…..

  Like

 5. polderboy // juni 23, 2017 om 20:38 //

  Schoofs maakt zich te druk.

  Schoofs zijn baas Rutte is relaxed: “Nou we stemmen alles eerst internationaal af, met 28 lidstaten, via het G20 overleg, de VN, de NATO: veel air miles sparen,” en Rutte vervolgd: ” Neem Syrië. In 2011 zwaaiden we ze uit, de rebellen, in 2014 bleken het terreurmoslims: allemaal in overleggen besproken. Toen deden we niks natuurlijk: de burger moet zelfredzamer worden. En je hebt geloofsvrijheid. Liberale principes allemaal. Toedeledokie. Ik ga airmiles sparen.”

  Like

 6. De NCTV geeft de naam van het Nederlandse filiaal niet prijs. Volgens een Turkse bron zou het gaan om de jongerenclub Osmanli Ocaklari (de Ottomanenclub).

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/nctv-extreem-nationalistische-turkse-organisatie-richt-afdeling-op-in-nederland~a4502448/

  Like

 7. Turkije is op weg naar de status van Apenland.
  Succes er mee fascistenkoppen!!.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28462302/__Turkije_wil_Darwin_schrappen__.html
  Wie de wetenschap ondergeschikt maakt aan een verzonnen geloof is het leven niet waard, aldus Drs. veilingmeestert Aleksandar P..
  Drs. P. voorziet de komende tijd meer donoren, die hun organen gaan afstaan aan minder suikergevoelige mensen.

  Like

 8. polderboy // juni 23, 2017 om 22:03 //

  In Duitsland hadden ze vorige week in Berlijn een alternatief soort LBGT-kruidenthee moskee op zolder van een protestantse kerk geopend. Dat was wereldnieuws:
  http://indianexpress.com/article/world/germany-set-to-open-its-first-liberal-mosque-in-berlin-4707052/

  De grootste Duitse jihaddivisie, de Turkse DITIB of Diyanet, reageerde woest:
  “Deze activiteit is gericht op ondermijning van de islam, haar principes en methoden.”
  http://www.nydailynews.com/newswires/news/world/germany-rejects-turkish-office-criticism-liberal-mosque-article-1.3271845

  En geen imam zeikt nergens dagenlang over geloofsvrijheid, islam is vrede, en meer rechten voor die Berlijnse LBGT kruidenthee moskee met grote steun van de MSM? Raar toch?

  Like

 9. De politie is al bijna net zo goed in het jihadisten opsporen als in het opsporen van gestolen fietsen.

  Like

 10. De Osmanen.

  Een turkse criminele fascistische bende, die van uit ankara wordt aangestuurd.

  Like

 11. ………en Pechtold cs keken,……. en zagen dat het goed was!

  Like

 12. Allemaal aan de anabolen pomp.

  Like

 13. polderboy // juni 23, 2017 om 22:30 //

  Ach, in Duitsland heb je ook wat Turkse sportjongens. Zoals de Ottomaanse bromfietsclub:
  https://www.vice.com/en_us/article/4w5ya9/meeting-germanys-newest-gang-the-osmanen-germania-876
  Geschat 2500 man: ze roken en drinken niet, en zijn tegen drugs-en prostitutiecriminelen.

  In Amsterdam zien Pieter Jaap Aalsberger en de imam ze ook graag komen.
  Ze roken en drinken niet, dus de jongens zijn rein, stelt de imam
  Pieter Jaap zegt dat ze ook een goede invloed hebben op vermindering van zware criminelen: die verdwijnen als sneeuw voor de zon. En dat is mooi, want dat werkt positief door in de prestatiebeloning van Pieter Jaap zelf.
  Wie dan de criminele activiteiten van al die verdwenen zware criminelen overneemt, zal jaren recherche onderzoek gaan vergen…

  Schoofs maakt zich veel te druk.

  Like

 14. Pechtold heeft een onvervalste turkse platkop, vandaar de obsessie met doner/donor, euthanasie en genocide.
  De man is een gevaar voor NL.

  Like

 15. Pieter Japie wil graag de Satudarah, Hells Angels en No Surrender vervangen door zo’n ondernemend ingestelde groep Erdogan fascisten, die passen veel beter binnen de richtlijnen van de hoge heren uit Bruxelles.
  Befehl ist Befehl voor deze turkse leernichten.
  Eerder vermelde groepen bevatten hoofdzakelijk individualistische en anarchistische heerschappen en worden een steeds grotere doorn in de likdoorn van Brussel.

  Like

 16. polderboy // juni 23, 2017 om 23:04 //

  @Bert 22:49
  Daarnaast, Pieter Jaap moet voldoen aan de allochtonenquota van D66 bij de politie in Amsterdam, i.v.m de diversiteitsdoelstellingen die in de begroting gehaald moeten worden.
  Die jongens zijn al goed in handhaven in het criminele milieu, en kunnen dus als agent meteen aan de slag. Verder zijn de politieauto’s op in A’dam en die jongens nemen hun eigen bromfiets mee.
  Alles keurig geregeld, en dat werkt positief door in de prestatiebeloning van Pieter Jaap.

  Like

 17. @Polderboy, Pieter Japie zie ik nog wel eens Fuhrer worden van een volksbeweging.
  Naast de streken, die daar voor nodig zijn, heeft ie een lieftallige assistente, die hem op vele vlakken ter wille is en dat is een absolute noodzaak in het milieu.

  Like

 18. Spijker kop etcetera
  http://verenoflood.nu/politie-gedwongen-te-collaboreren-islam/
  Wordt lid van een schietvereniging, de smeris collaboreert.

  Like

 19. Hadden we al:

  Waarom de politie gedwongen wordt te collaboreren met islam
  https://fenixx.org/2017/06/21/waarom-de-politie-gedwongen-wordt-te-collaboreren-met-islam/

  😉

  (sneller dan me schaduw)

  Like

 20. polderboy // juni 24, 2017 om 00:17 //

  @Bert 23:18
  Fuhrers zat: het gaat erom om eerst de volksbeweging van de grond te krijgen: de Koran is een middel om het vlammetje ontstoken te krijgen.

  Like

 21. @Fubar, Lucky Luke avant la lettre.

  Like

 22. @Polderboy, Pieter Japie is een Fuhrer, die we niet willen, die man is een gevaar voor de Nederlandse cultuur.
  De Koran aanbidders graven hun eigen graf met hun fascistische ideeën en gedrag.
  Je ziet het al groeien in Oost Europa, die blijven keihard nee zeggen tegen die Moffenmiep en die Franse geilneef.
  De splijtzwam in de EU is al geboren.

  Like

 23. HetZalWelWeer // juni 24, 2017 om 10:45 //

  En ons zorgstelsel mag er weer financieel voor opdraaien.
  Een risicogroep zou meer premie moeten gaan betalen, er zijn grenzen aan collectiviteit.

  Like

 24. polderboy // juni 24, 2017 om 11:36 //

  @ Bert 01:02
  Mee eens. Je eigen graf graven en vervolgens met een bomgordel om erin springen, wordt door die Mekkanen als buitengewoon opbouwend gedrag gezien: je bent een martelaar, en bent het meest verdienstelijke lid van de samenleving.
  Daarom zijn heel verdienstelijke mensen, martelaren, in Syrië momenteel echt iets aan het opbouwen. Wij begrijpen dat verkeerd.

  Like

 25. polderboy // juni 24, 2017 om 11:36 /
  @ Bert 01:02
  Mee eens. Je eigen graf graven en vervolgens met een bomgordel om erin springen, wordt door die Mekkanen als buitengewoon opbouwend gedrag gezien: je bent een martelaar, en bent het meest verdienstelijke lid van de samenleving.
  —————–

  Wachtlijst voor opblaasmoslims. Rijke arabieren mogen eerst
  https://fubar.mobi/2015/05/22/wachtlijst-voor-opblaasmoslims-rijke-arabieren-mogen-eerst/

  Like

 26. Duchesne // juni 24, 2017 om 20:48 //

  ..vraag me trouwens af waarom men er nu pas mee komt dat er hier Turken knokploegen rondlopen, ik heb al twee keer zo’n figuur voor de deur gehad die gewoon recht naar mijn huis bleef kijken, een half uur lang. En lelijk dat die tweede Turk was, zelden zo’n mormel gezien, vermoedelijk het nageboorte gehouden en kind per ongeluk weggegooid….

  Maak je geen illusies over wie de macht heeft in Nederland, dat is namelijk hij of zij die na een confrontatie nog rechtstaat en ademt en niet de overheid die een proces verbaal gaat uitschrijven of een rechter die achteraf een straf of boete uit zijn laadklep blaft….

  Komt erop neer dat wij als burger als eerste vijand “onze” eigen overheid hebben, die ons verhinderd de persoon te zijn die na een confrontatie nog ademt. Men heeft ons liever horizontaal zodat men een incident kan klassificeren….

  Ooit afgevraagd waarom tweeweken geleden een figuur met ene laag suikerspiegeltje 8 mensen kan omkegelen met zijn autotje en vrij kort daarna weer buiten het bureau staat…dat iemand die aan een lopende zaak werkt voor justitie of staatsveiligheid en vermoedelijk een taal spreekt die vrijwel niemand anders machtig is. En “undercover” in het islam gebeuren is het een goede binnenkomer als je net een paar Joodse toeristen hebt omgekegeld, ben je een echte vent….

  Het zegt alles over de armoede van onze veiligheidsdiensten en waarom men liever de eigen autochtoon dwarszit….kwestie van haalbare doelen en statistieken, een succes is of er ene vis is gevangen, dat het een guppie was of een snoek zie je niet in de uren verantwoording….en anders is er nog altijd het stukje elkaar lof toewuiven, ook deel van het overleven ophoog niveau…

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Duitsland: Erdogan afgevaardigde kocht machinegeweren voor Osmaanse knokploeg

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: