Nieuw

Stadsdeel Oost verzint vergaderingen om vergoeding op te kunnen strijken

‘In Oost wordt betaald per vergadering, geen vergadering betekent geen vergoeding. Het is eerder voorgekomen dat er geen vergoeding is betaald omdat er geen agendapunten waren’, AT5 >>

En dan loop je 250 ballen mis. Kan niet dacht de voorzitter van de illegale bestuurscommissie (illegaal want Plassterk had besloten dat de stadsdelen opgeheven moesten en toen hebben die zichzelf een andere naam gegeven zodat ze centjes op konden blijven strijken), en hij zoog een oplossing uit zijn D66 duim:

Op 23 mei waren er geen agendapunten voor de zogeheten voorbereidende vergadering van het stadsdeel. Dat betekende geen vergoeding.

Maar afgelopen dinsdagmiddag kwam er ineens een brief van stadsdeelvoorzitter Ivar Manuel. Hij greep in. Er zou sprake zijn van verwarring, schrijft hij. Er hadden zich mensen bij hem gemeld en hij stelt voor om er een technische sessie van te maken, zodat zijn commissieleden tóch de hand op kunnen houden. Telegraaf >>

De maximale vergoeding per maand is 1500 euro en daar kom je niet aan met twee luie vergaderingen per maand, dus is het stadsdeel creatief.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Stadsdeel Oost verzint vergaderingen om vergoeding op te kunnen strijken

 1. Islamsterdam, echt een door en door corrupte hoofdstad.
  Wie mogen daar weer voor opdraaien , voor de ‘pleziertjes’ van corrupte ambtenaren?

  Juist ja de belastingbetaler.

  Das echt sociaal, dacht dat de partijen in de amsterdamse gemeenteraad allemaal zo sociaal waren?

  Ja, sociaal wat betreft ‘de eigen pleziertjes’.

  80-jarige vrouw bruut beroofd

  Politie zoekt kettingrukker

  Vlaardingen – Een 80-jarige vrouw is donderdag in Vlaardingen beroofd van haar gouden kettingen. Een licht getinte man rukte de kettingen van haar nek. De politie is op zoek naar de man die vaker heeft toegeslagen.

  Donderdagmiddag rond 13.45 uur liet de vrouw op het Fortunapad haar hond uit. Ter hoogte van het houten bankje bij het fietspad kwam er een man langs op een oude damesfiets. De fietser keerde een eindje verder om en fietste terug. Naast de vrouw, die met haar rollator liep, stopte hij en rukte opeens met geweld de gouden kettingen van haar nek.

  Het 80-jarige slachtoffer liep hierbij schrammen en krassen op in haar hals. De dader fietste weg in de richting van het centrum. Het slachtoffer werd opgevangen door een voorbijgangster en is erg geschrokken.

  Signalement

  Het gaat vermoedelijk om een licht getinte man van ongeveer 20 jaar met een flink postuur. Hij droeg donderdag een wit petje en een korte broek en reed op een oude damesfiets. Vermoedelijk heeft deze man vaker toegeslagen bij oudere dames in Vlaardingen.

  Bron: telegraaf.

  Laffe woestijnrat,
  Waarom probeert hij nou es niet bij mij?

  Dan was het ook zijn laatste keer.

  Jammer.

  Like

 2. Dat krijg je ervan als je als overheid het voorbeeld op alle fronten geeft hoe er gegraaid en befilkkerd danwel gejat en gefraudeerd moet worden. Dan ga je als blokhoofden natuurlijk ook meedoen. En gelijk hebben ze. Je moet de reeds woedende burger nog veel woedender maken dan ie al is, net zolang tot er geen houden meer aan is en ze op een goede geweldige dag of nacht mag ook, bij jou als dienaartje van de staat op de stoep staan en je een wit doch door varkens volgescheten lang hemd aantrekken, je met je hele familie op een mestkar hijsen en je met gepast respect onthoofden. Zo bot mogelijk, die bijl.

  Like

 3. Zelf heb ik het als gekozen raadslid voor de CP meegemaakt in mijn Almeerse periode tussen 1984 en 1986, dat alle vergaderpunten in besloten kring, dus zonder de CP-fractie, werden ‘voorgekookt’ in een zogeheten fractievoorzittersoverleg, waardoor de feitelijke raadsvergadering meestal slechts 15 minuten duurde. Op deze wijze werd de lokale democratie grondig vernield onder de voormalig communist en landdrost Lammers.

  Liked by 1 persoon

 4. Nieuw Links stond synoniem voor proletarisch winkelen.
  Kijk bijvb eens naar die Marcel van Damm, een eerste klas oplichter, die alleen dure exota’s drinkt en neukt.

  Like

 5. JackvanderVeen // juni 23, 2017 om 21:22 //

  InTurkenland wordt men weggehoond, getracht met valse complotaangiftes in de bak te krijgen, soms voor plezierritje (je laatste weliswaar) mee de bergen in genomen, wanneer men corruptie en diefstal openbaart. Iedereendoet er aan mee, want men is te angstig om het bovenstaande mee te maken.
  Behalve ondergetekende EN ja ik leef nog, maar was bijkand in de bajes beland reeds.

  Like

 6. Staat je HQ in Amsterdam, kom je er pas na meer dan een maand achter:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: