Nieuw

Integratie blijft toch een dingetje hè bij die mohammedanen

Ze willen niet, ze kunnen niet, ze mogen niet. De mohammedaan zit gevangen in de Ummah en de islamitische doctrine.

Dit is een vers uit de “heilige” koran dat met regelmaat als gif door de imams wordt uitgestrooid in de moskee over de gelovigen. Maar wij, als Nederlanders –AUTOCHTONE Nederlanders– vinden het klaarblijkelijk normaal terwijl we ons de kop blijven breken over het integratievraagstuk.

Ze willen niet, ze kunnen niet, ze mogen niet. Mohammed zei immers; “In hun gezicht lachen we en doen we vriendelijk maar in ons hart vervloeken we hen (de ongelovige)” oftewel, kus de hand zolang je hem er niet kunt afhakken.

Er is maar één oplossing; Sta geen enkele uiting van de islam toe in het Westen

  • Ga alleen om met moslims.. beter alleen dan met slechte andersdenkende

FuckThem!

Doe mee met 7.503 andere volgers

About Zeepertje (1041 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: