Nieuw

Inbreng Martin Bosma (PVV) in het debat over Discriminatie [22-6-2017] + interruptie DENK

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Inbreng Martin Bosma (PVV) in het debat over Discriminatie [22-6-2017] + interruptie DENK

 1. Tijl Uylenspiegel // juni 23, 2017 om 23:14 //

  Jammer dat Bosma wat vlak spreekt, een beetje zachtjes ook. Jammer want wat hij zegt is zonder meer belangwekkend en ook goed onderbouwd met citaten. En het is niet alleen belangwekkend, wat hij zegt is ook messcherp en vandaar dat behalve de malloot van Denk niemand er tegenin durft te gaan. Zij weten, in tegenstelling tot Denk dat wat Bosma zegt naar waarheid is en zich niet of nauwelijks laat weerleggen, ook omdat Bosma zijn zaakjes altijd goed voor elkaar heeft en voorbereid is op mogelijke kritiek.

  Like

 2. Ozturk was wel vergeten zijn osmanen genocide jasje aan te doen.

  Like

 3. Het is idd onbegrijpelijk dat alle anderen aan tafel er ongeinteresseerd lijken bij te zitten. Of moeten ze nog erg nadenken om de waarheid tot zich te nemen. Stop islam nu het (misschien) nog kan. Het is op slag van twaalven, dus actie vereist leden van de tweede (slaap)kamer der Nederlanden.

  Like

 4. Baudet was er ook:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: