Nieuw

“Hoe de overheid ons wil censureren”

Door ingezonden: Van Hamelen

Het Westen wordt langzaam maar zeker gecensureerd onder de noemer “terrorisme”. De overheden spelen dit spel sluw en geslepen. Het begint met het wijsmaken aan de burgers dat het in hun belang is om de privacywetgeving aan te scherpen. Dit moet de extreme moslimgroeperingen en andere vormen van extremisme aan banden leggen. Klinkt redelijk, of toch niet?

Door het censureren van gedachtes wordt de scheidingslijn flinterdun tussen wat wel gezegd mag worden en wat niet. Wie gaat bepalen of iets extreem, racistisch of anderszins gevaarlijk is? De Eurofiele machthebbers die het liefst zoveel mogelijk vluchtelingen toelaten? De mainstream media die in de broekzak zitten bij slechts enkele magnaten? Of de rechters met een D66 achtergrond? In elk geval zal er bij deze besluitvorming geen rekening gehouden worden met de publieke opinie. Door deze ogenschijnlijke voor ons eigen bestwil ingevoerde wetten, zullen onze eigen vrijheden zwaar beperkt worden. Men zal niet meer kunnen uiten wat men denkt. Bijvoorbeeld: “Ik vind dat alle vluchtelingen opgevangen moeten worden in hun eigen regio waardoor zij geen dreiging kunnen vormen voor ons bestaan” zou zomaar als extreem gemarkeerd kunnen worden. Of: “De Islam bevat gevaarlijke verzen die aanzetten tot geweld en dat wil ik hier niet” kan gemarkeerd worden als racistisch met een rechtszaak als gevolg!

Het grote plan wat de EU heet, heeft hele snode plannen met ons als bevolking. Op deze en andere slinkse wijze proberen zij via angst, anti-privacy wetten door te voeren en wetgevingen op te dringen. Alles zogenaamd in het belang van vrede, veiligheid en welzijn. Andere oplossingen die geen geld opleveren voor de regeringen worden simpelweg van tafel geveegd. Het stoppen van oorlogen en dus het stoppen van vluchtelingenstromen is niet eens geopperd als oplossing. Het opvangen in de regio zelf wordt afgedaan als een onhaalbaar en onbetaalbaar project. Het is vrij simpel. Zonder oorlog en onderdrukking verdienen de regeringen niet genoeg en kunnen ze geen druk uitoefenen op het eigen volk. De overvloedige mensenstroom richting het Westen wordt door hen dan ook gebruikt als een wapen! Besef dit even. Door chaos te creëeren kunnen zij uit de verdeeldheid heersen. Door het beïnvloeden van de publieke opinie via de mainstream media houden zij grip op de inslaap-gesuste burger die blind mee zal gaan met de besluitvorming. Alle onderbuikgevoelens worden weggenomen door programma’s als Jinek, het NOS journaal en meer van dat soort fake news mediums. Het nieuws bestaat uit gecontroleerde “Jomanda’s” die u wijsmaken dat alles goed komt zolang je maar meeloopt met de kudde! Voordat je het weet loopt je rond met gechipte kinderen!

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7466 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on “Hoe de overheid ons wil censureren”

 1. Dit zijn stuk voor stuk ware woorden, helaas. Zolang we er niets tegen doen word dit alleen maar ERGER en zijn we allemaal marionetten en slaafs. Oze DEMOCRATIE WORDT LANGZAAM EN OP SLINKSE WIJZE VERMOORD.

  Like

 2. In Duitsland gaan ze binnenkort een trojan horse installeren op je pc en smartphone.
  http://www.geennieuws.com/2017/06/duitsland-gaat-stasi-methoden-hanteren-uw-computer-telefoon-enz-niet-meer-veilig/

  Like

 3. Duchesne // juni 24, 2017 om 17:57 //

  …er komt een nieuwe EU wetgeving aan die het particulier bezit van vuurwapens verder aan banden legt en bijna alle losse onderdelen verbied, uiteraard zal er een inleveractie worden gestart maar zonder schadeloosstelling. Er schijnt nog een wet in de maak te zijn die enkel nog klein kaliber en binnen restricties luchtwapens teostast en al het andere verbied…..

  Natuurlijk heeft de gemiddelde buurtTurk en Marrokaan gewoon een wapen thuis en anders komt dat per DHL wel uit Turkije of Bulgarije of via famillie die ergens een bak met afdankertjes heeft…

  …werkelijk met iedere wetword enkel de burger gepakt in veiligheid en per maatregel meer hulpeloos gemaakt, let wel, de blanke autochtonen burger….

  ….al deze maatregelen zijn in het kader van de bestrijding van criminaliteiten terreur, en natuurlijk om de bevolking zoveel mogelijk te ontwapenen als voorbereiding voor de machtswisseling van de EU als totalitair blok en Islam als staatsgodsdienst……

  …en wat volgt zal een fokverbod zijn op witte mensen maar een verplichte raciale partnerkeuze om zoveel mogelijk aapjes te kweken.

  ….voor wie het nog niet wil zien, zodra internet en het nieuws onder controle van de EU valt is het uit met alles en kunt u net zo goed zelf opde trein naar het oosten stappen, voordat u omwille van uw huidskleur, politieke overtuiging of mening over zaken word opgehaald voor een gesprek een heropvoeding…

  Volgens mij zijn de de “vijf voor twaalf” gepasseerd en is de grote wijzer nu een paar seconden voor twaalf de boel scherp aan het zetten….

  Hier endet die freiheit, hier begint die EU…het vierde rijk.

  “Ein volk, ein paar hundert Fuhrers/bankiers und eind EU heilstaat.

  Heil, sieg heil, heil Juncker, heil Merkel, heil alle gutmensch/verraders….toch?

  Mensen, nu is de tijd om tegaan kiezen of je als slaaf de rest van je leven wil volmaken en je kinderen wil belasten met jou lafheid. Kies godverdomme !

  Like

 4. polderboy // juni 24, 2017 om 19:04 //

  Edwin Wagensveld zit nu weer in Engeland in de bak aan de grens:
  https://www.theguardian.com/world/2017/jun/24/far-right-activists-detained-at-uk-border-before-britain-first-rally
  Het schijnt omdat hij naar een Britain First demonstratie wilde.

  Volgens de Guardian wilde ook een Poolse katholieke haatpriester dat, genaamd Miedlar, die de 830.000 Polen in de UK in een mum van tijd kan radicaliseren. Tja, zoals de youtube filmpjes van 5 minuten uit het kalifaat altijd doen, zeg maar.
  Wat verder mooi uitkomt is dat Miedlar Joden “een kanker” genoemd heeft. Miedlar is later dan wel vrijgesproken van die beschuldiging, maar goed, er kan iets van waar wezen, en totdat zijn onschuld bewezen is, staat zijn schuld vast.

  Ook een ander, ene Rybak is extreem gevaarlijk, valt te lezen. En de ooit kleine Neo-Nazi club van 200, ook. Want soms loopt al een menigte van 70.000 door de straten van Polen te demonstreren tegen islam, achter die 200 Neo Nazi’s aan:
  https://news.vice.com/story/poland-populist-government-far-right-extremism
  Redelijker is te veronderstellen, dat die 200 achter die 70.000 aan lopen, maar dan kun je ze niet met stevige maatregelen monddood maken.

  Hoe dan ook, men censureert.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: