Nieuw

Germany Admits 75 Percent of Refugees Will Be on Public Dole for Life

Germany’s refugees — and there are many — will by and large be on the public dole for life, according to a new study provided labor officials.

Aydan Ozoguz, the country’s commissioner for imigration, refugees and integration, said in an interview with the Financial Times that only a quarter of those being granted shelter in Germany would ever make it to the self-sufficiency stage.

It’s good to be a refugee in Germany — you quality for a lifetime of taxpayer benefits.

For the rest?

Public assistance and taxpayer benefits would be their lifetime reward, he said.

From the Express:

“The Institute for Employment Research (IAB) found only 45 per cent of Syrian refugees in Germany have a school-leaving certificate and 23 per cent a college degree.

“It said 484,000 of the refugees are looking for work, up from 322,000 last July — an increase of 50 per cent.

“Of those, 178,500 are officially unemployed, meaning they not only have no work but are not enrolled in any training programmes or language courses — up 27 per cent on last July.

“The figures will be hard to swallow for Angela Merkel as she seeks…

readmore>>
pamelageller
Also published on Zeepertje.com

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Germany Admits 75 Percent of Refugees Will Be on Public Dole for Life

  1. Duchesne // juni 23, 2017 om 21:31 //

    voor vele migranten gratis geld en zorg en fluwelen handschoentjes, en voor vele autochtonen die ziek zijn de stok en bedreigingen als ze ook maar het lef hebben in bezwaar te gaan tegen een UWV commandant. Ik weet niet hoe de rest van Nederland dit ziet, maar onze eigen landgenoten word het vuur aan de schenen gelegd om te gaan werken al kunnen ze niet eens lopen (ingezonden stuk afgelopen week in het Eindhovens dagblad over het UWV) of zitten ze aan de chemo en moeten nog op controle bij de bedrijfsart komen en de Mislam apothekers en artsen krijgen gewoon alles cadeau, omdat ze godverdomme een kleurtje hebben en een doodscultus aanhangen. Wee de linksmensch die mij ooit en poot in de weg legt, ik been ze uit waar ze staan. Levenslang is prima, als ik maar even mijn moment van glorie heb. Laat God maar oordelen, rechters hier zijn net zo corrupt als de politici die ze dienen.

    Mensen, laat je niet langer in een hoek drukken en word assertief, al die gutmenschen en ambtenaren hebben jaren cursus assertiviteit gevolgd zodat ze jou als autochtoon professioneel kunnen afzeiken en kaltstellen. En ondertussen wel allochtonntjes de hoelen en anus likken, vuile verraders zijn het. De Marrokaantjes / HET nieuwe RAS weten wel hoe ze geen last hebben van dit soort terreur, ze geven gewoon een graadje erger terugen dat werkt prima !

    Zijn wij nu zo stom?

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s