Nieuw

“De gematigde Moslim”

Door ingezonden: Van Hamelen

Na elke nieuwe afschuwelijke aanslag op het westen horen we het zelfde eentonige liedje. Het is een minderheid van de moslims die zo denken en handelen. De meerderheid van de wereldwijde 1.6 miljard aanhangers van “het geloof van de vrede”, zouden gehoorzame burgers zijn die zich aan de seculiere wetten houden van het land waarin zij wonen.

Maar hoe gematigd is een gematigde moslim?

De gemiddelde opvoeding van een moslim in de moslimwereld is als volgt; “Kinderen worden geïndoctrineerd met gedachtes die zeggen dat elke dag zonder een kalifaat een zonde is”. En; “Het falen en de tragedies in de moslimwereld zijn begonnen toen de moslims gestopt zijn met het veroveren van land en met het overtuigen van de ongelovigen”. Dus… De vooruitgang wordt gemeten aan de hoeveelheid veroverd land en de hoeveelheid overtuigingen van niet moslims. De meerderheid van de moslimgemeenschap wereldwijd gelooft dat iedereen die het geloof verlaat dood moet! Vandaar ook de blijdschap in de moslimwereld bij een aanslag op het westen. De meerderheid gelooft ook in het naleven van de sharia wetten. Een aantal van deze wetten zijn het stenigen van vrouwen bij vreemdgaan, het afhakken van handen bij stelen en het vermoorden van mensen die spreken tegen de Islam of de profeet Mohammed. Zelfs in het westen is de meerderheid de mening toegedeeld dat de sharia wetten de wetten van het land moeten zijn. Vandaar dat de meerderheid van de moslims wereldwijd zelfmoordaanslagen goedkeurt en vaak zelfs verheerlijkt. Tot zo ver..niet echt gematigd dus!

Het is geen fobie om vast te stellen dat de meerderheid van moslim ideeën en geloofsovertuigingen gewoon slecht zijn. Dit is ook de reden dat er wereldwijd niet miljoenen moslims opstaan en het islam geweld afkeuren. Het woord gematigd zoals wij het omschrijven is simpelweg niet van toepassing. Gematigd in onze optiek zou beteken: Vrijheid van mening, vrijheid van geloof, vrijheid van pers en vrouwen- en homo-rechten. De gematigde moslim zoals gematigdheid hierboven is beschreven is dus een zeer kleine minderheid. Westerse leiders en veel “holocaust bewuste”, “mensenrecht-verdedigende” en vaak linkse mensen willen ontkennen dat onze waarden niet te matchen zijn. Hoe langer zij dit ontkennen en in “slaapstand” blijven, hoe langer de weg naar de oplossing zal zijn.

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on “De gematigde Moslim”

 1. De gematigde islam bestaat per definitie niet, ergo ook een mislim kan niet gematigd zijn

  Like

 2. Over heel de wereld wordt oorlog gevoerd door E Islam!
  Zelfs onderling slachten zij elkaar af. En het woord gematigd staat niet in hun woordenboek,
  wel het woord ONDERDRUKKING. Zelfs hier in ons altijd zo gastvrije landje, proberen ze alles naar hun Hand te zetten en zouden het liefst hun gewoonten en wetten doorvoeren.
  Iedereen mag van mij geloven wat ie wil, maar ik wil er geen last van hebben.
  En dat is nu juist wel zo, dus kweken zij ergernis met hun provocatie d.m.v kleding en hoofdbedekking.
  Tevens het geschreeuw via de minaretten waar zij oproepen tot hun geloof.
  Prima in eigen land, maar NIET HIER.

  Like

 3. De aanduiding gematigde moslims is door het westen bedacht om het angst aan jagende van
  die gewelddadige ideologie te verdoezelen/ontkennen.
  Zelfs de enkele gematigde moslims zullen niet meer gematigd zijn als de islam eenmaal de macht heeft gegrepen want ze horen uiteindelijk toch bij dezelfde club.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: