Nieuw

Weer politieauto in de hens op de bezette westelijke Amsteloever

Marokkanen pikken het niet dat stadsdeel Zuid voor alles en nog wat boetes uit wil delen en nemen wraak ? Of zijn ze niet blij met de aanwezigheid van geüniformeerde apen en varkens bij de iftars ? Of misschien hadden ze een beetje jeuk aan hun bloedsuikerspiegel. Het lijkt niet te maken te hebben met de schietwedstrijd die de ummah een paar meter verder op hield. In ieder geval heeft Abu Al-Aalbersberg weer een extra argument om de politieswastika in te voeren voor een meer inclusieve uitstraling.

Filmpje bij AT5 >>

 

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7170 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Weer politieauto in de hens op de bezette westelijke Amsteloever

 1. Lol:

  Liked by 2 people

 2. Pieter Japie is niet het slimste knapie.

  Like

 3. Feniks // juni 23, 2017 om 01:43 //

  En verder in het nieuws:
  Aanslagpleger op station Brussel had een goed karakter volgens zijn familie Arghhh.

  Liked by 1 persoon

 4. Gerrit Tienkamp // juni 23, 2017 om 03:28 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 5. polderboy // juni 23, 2017 om 10:17 //

  Je zit daar met de salafisten (wahibi Saud stroming via de Marrokanen) en de moslimbroeders (wahibi stroming bij de Turken), die groeit, en ingrijpend het gedrag van de islamitische burgers daar in alle zaken meer en meer beïnvloed.
  In principe gewoon de kern van de islam, wat de partij DENK (voorheen PvdA) in West en Nieuwe West, die meer aan de eigen identiteit van moslims wil gaan doen als ze daar volgend jaar stevig in het bestuur zitten, verder gaat uitbouwen.

  Ebru Umar is uit die buurt geëvacueerd. Scholen van critici van Erdogan zijn er uit angst voor de veiligheid van kinderen leeggestroomd. Het hoofd van de politie krijgt een inburgeringscursus islam bij Elatik en in de moskee tijdens de iftar.

  En met al die brandende politieauto’s, en de dichtheid van de islamitische uniformdracht daar (de hoofddoek) gaan andere mensen flink nadenken om zich in die buurt te vestigen, wat ook het doel is: het is een vorm van “soft terrorisme”, het heeft immers als doel op keuzes in de samenleving druk uit te oefenen, door etnische intimidatie.
  En met Groenlinks en D66 in A’dam heb je in de politiek de weerstand van een pak watten.

  Overigens is Amsterdam daar niet uniek in. Media is daar hoofdzakelijk gevestigd, wat een vertekend beeld geeft.

  Like

 6. Ik vrees in het bijzonder de Walibi stroming, die is diep verankerd in de pvda.

  Liked by 1 persoon

 7. Ze zullen het daar In islamsterdam echt anders moeten gaan doen anders gaan er steeds
  meer pliesiebusjes in de hens en wordt dat wagenpark zo gereduceerd dat ze binnenkort
  overal met de fiets of met de bus heen moeten gaan als er ergens iets is.
  Meteen beginnen met vier man in een auto…twee agenten blijven bij de auto op wacht staan
  met machinepistool in de aanslag natuurlijk anders heeft het nog geen effect en de andere twee gaan met hand op het pistool kijken wat er aan de hand is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: